Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

:D:D:lol: Επιτελους 50 μερες μετα την ατυχια μου με 4 καταγματα και με ολους να με φωναζουν τρελο (δεν μου ειπαν και τιποτα καινουργιο :shock::lol::shock::lol: :!: :!: )που αποφασισα να ανεβω για σκι τοσο νωρις δεν αντεχα αλλο πια πιο πολυ κινδυνευα απο την απραξια παρα απο το σκι που τελικα εκανα βεβαια ενταξει δεν το παρακανα κιολας πρωτη φορα για φετος και πολυτραυματιας 10 φορες τον Ηρακλη απο δεξια βεβαια :shock::evil::P δεν τολμηασα να παω απο αριστερα ειπαμε μην το παρα..... κιολας η μερα μου εκανε το χατηρι μεχρι τις 14.30 που εφυγα το χιονι κρατιοταν στο υψος του μονο ο δρομος για κατω ειχε σουπιασει μονο που απο οτι ειδα χρειαζομαστε επειγοντος 1μ χιονι γιατι αλλιως..... :cry::cry::cry: ηδη στην βαση μεταξυ 4πλου-2πλου αρχισαν να εμφανιζονται πετρες οχι ενοχλητικες βεβαια αλλα οσο δεν ανανεωνετε το χιονι οσο χαμηλες και αν ειναι οι θερμοκρασιες καθημερινα θα χανουμε ποντους ποσο μαλλον με τις τελευταιες ζεστες οσο για τους 60 ποντους που αναφερει το snowrepotr εγω για πανω απο 20 δεν τους βλεπω βεβαια ο Φλεβαρης δεν μας εχει αφυσει σχεδον ποτε χωρις ενα μεγαλο χιονι τωρα που γυρισα πιτευω να τα πουμε συντομα και απο κοντα πανω

Βαγγελης

www.zermatt.ch

Εύγε…Μπράβο…Συγχαρητήρια… καρα-σιδερένιος!!! Αντε τωρα μόνο η Λιάνα μας μένει.. :evil::shock::P:shock::D:shock:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Μπραβο βρε Βαγγελη,σιδερενιος και ποτε ξανα τετοια λαχταρα-φανταζομαι τη χαρα σου μολις εβαλες πεδιλα και εκανες την πρωτη κατεβασια-σαν ν ανασαινεις ξανα μετα απο μηνες ασφυξιας.Ετσι πιστευω κι εγω θα νιωσω και περιμενω με ανυπομονησια(αν και ολοι μου λενε απο του χρονου παλι...) :shock: :twisted: Να προσεχεις και καλες κατεβασιες!!!!!!!!!!

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ

ΛΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΟΥ(Ε ΔΕ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ :shock: :?: :?: :shock: )

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια θα τα πουμε συντομα απο κοντα

Λιανα μην ακους και τοσο πολυ τους γιατρους και μενα μου απαγορευσε να παω για σκι ......το θεμα ειναι να αισθανεσαι εσυ δυνατη τα υπολοιπα ερχονται μονα τους .....το βουνο ειναι εκει και σε περιμενη......φετος....

www.zermatt.ch