Spiderman 2 Report post Posted February 16, 2004 θα μου πεις και τι αναρωτιέσαι ρε μεγάλε?????Να σου πω ρε φιλαράκι,χαλάρωσε.. Το snowclub σαν σύλλογος και σαν ιστοσελίδα αφορα θέματα σχετικά με την χιονοδρομια και καποιοι απ'τους στόχους του είναι η ενημερωση των χιονοδρόμων,η προσέλκυση και άλλων στο σπορ(γιατί οχι) η συμβολή στη βελτίωση όλων μας(τεχνική,συμπεριφορά-νοοτροπία)κλπ,κλπ,κλπ. Μήπως,λεω μήπως στα πλαίσια της ενημέρωσης θα μπορούσε να συνταχθεί απ'τους υπεύθυνους του site ενα γλωσσάρι που να περιέχει την ορολογία του σκι-snowboard ετσι ώστε και οι μη γνωρίζοντες να μαθαίνουν????Είναι κρίμα τόσο ωραία αρθρα να γράφονται απ'τους μετέχοντες στο forum,άρθρα που αφορουν σε τεχνικές,εξοπλισμό-service αυτου κλπ και να μη γίνονται κατανοητά απο όλους. Οχι τίποτα αλλο, αλλα θα δούμε τιποτα φαινόμενα του στυλ "τι είναι αυτό το aexon ρε παιδια που λέτε τόση ωρα οτι προβλέπει τον καιρό?" (Πηγή snowreport) Ελπίζω να μην ακούγεται πολύ ανόητη η προτασή μου και να τη σκεφτήτε λίγο, νομίζω θα συμβάλλει στη βελτίωση και του site και τη δική μας. Υ.Γ Ισως μπορεί να βοηθήσει και ο makalu που αρθρογραφεί και στο GSR. :wink: ΓΡΗΓΟΡΗΣ Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 16, 2004 Αυτό το Makalu, τι είναι; Έχει καμία σχέση με τον παγκοσμίως γνωστό Lapp-allou; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 0 Report post Posted February 16, 2004 Quote O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ... Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ... Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted February 17, 2004 Προφανώς αυτός που το έγραψε να νόμιζε ότι είναι κανένα μοντέλο πρόγνωσης όπως το gfs ή το Ποσειδών.Εντάξει που να ξέρει ο άνθρωπος.Πάντως συμφωνώ με τον Greg.Επίσης μια ερώτηση.Κάποια φορά διάβασα για το τελεμαρκ ως τεχνική κίνησης αν θυμάμαι καλά.Το έχω ακούσει όμως πολλές φορές στην τεχνική προσγείωσης σε άλμα με σκι.Έχει σχέση; Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted February 17, 2004 μια ερώτηση.Κάποια φορά διάβασα για το τελεμαρκ ως τεχνική κίνησης αν θυμάμαι καλά.Το έχω ακούσει όμως πολλές φορές στην τεχνική προσγείωσης σε άλμα με σκι.Έχει σχέση; Τέσσερα ειναι τα είδη του free-heel skiing: 1. Telemark 2. Ski jump 3. Langlauf / cross country 4. Touring ski Η λογική του συστηματος της δεστρας είναι παρόμοια στις παραπανω τεσσερις τεχνικές και ουσιαστικα είναι ελευθερη η κινηση της φτερνας (εξού και το ονομα!). Σχετικά με τις καλες πρακτικές που προτεινετε παραπανω, αφου συμφωνησω απολύτως ότι πρεπει να υπαρχουν στο site μας, θα προσθεσω ότι εχουμε ηδη βαλει καποια αρθρακια (όπως ‘ο δεκαλογος καλης συμπεριφοράς’) και σιγά-σιγά θα γεμισει με διαφορα ουσιαστικά tips σχετικα με τα ορεινα αθλήματα και τη συμπεριφορα μας στο βουνό. Κωστής Σημ. Καλα Greg40, πού ‘μυριστηκες’ ότι γραφω στο Greek Ski Resorts :?: ??? …αμαν αυτοί οι paparazzi..! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted February 20, 2004 .....εχω μύτη εγω φίλε....χε χε! :wink: Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted April 14, 2005 ...Μήπως,λεω μήπως στα πλαίσια της ενημέρωσης θα μπορούσε να συνταχθεί απ'τους υπεύθυνους του site ενα γλωσσάρι που να περιέχει την ορολογία του σκι-snowboard ετσι ώστε και οι μη γνωρίζοντες να μαθαίνουν????Είναι κρίμα τόσο ωραία αρθρα να γράφονται απ'τους μετέχοντες στο forum,άρθρα που αφορουν σε τεχνικές,εξοπλισμό-service αυτου κλπ και να μη γίνονται κατανοητά απο όλους...ΓΡΗΓΟΡΗΣ Τελικα "ξεθαβοντας" threads βρισκει κανεις πολυ ενδιαφεροντα πραγματα. Πολυ καλη ιδεα παιδια του spider,προτεινω να πραγματοποιηθει.Την βρισκω ακρως ελκυστικη για τους νεους και οχι μονο χιονοδρομους.Κατα καιρους εχω δει σε διαφορα post να γινονται ερωτησεις σχετικα με ορους τεχνικης κ.α. Quote Share this post Link to post Share on other sites