talos1 0 Report post Posted March 2, 2006 Ηρθε ο καιρός που ο εξοπλισμός βγήκε σε προσφορές και ψάχνοντας για την σύζυγο εξοπλισμό, είδα τις εξής λύσεις: 1. Σκι Blizzard XO Firebird 160cm + μπότες Dalbello FX 5.5 twin overlap + μπατόν =320€ 2. Σκι salomon streetracer 06 160cm + Μπότες Salomon (Δυστυχώς δεν έγραψα τύπο αλλά είναι κάποια με τέσσερα δεσίματα) + μπατόν = 350€ Υψος 170, βάρος 71, νούμερο μπότας 41 (Ευρωπαικό), μεσαίου επιπέδου που κατεβαίνει συντηρητικά αλλα σταθερά και σίγουρα όλες τις πίστες (εκτός μαύρες απάτητες που δεν δοκίμασε) Θα ήθελα τη γνώμη σας αν οι λύσεις αυτές ενδείκνυνται για την περίπτωση και αν κατα τη γνώμη σας οι τιμές είναι πράγματι προσφοράς. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted March 3, 2006 Φίλε Ταλος και οι δυο οι προοσφορες ειναι πολυ καλες και απο τιμες και απο ποιοτητα υλικου,αν στην δευτερη περιπτωση προκειτε για περφορμα2 4ή5 προτημησε αυτην ,οπωσδηποτε ομως ας δοκιμασει ποια μποτα καθεται καλυτερα στο ποδι της και μεγαλη προσοχη στο νουμερο που θα επιλεξει . Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
talos1 0 Report post Posted March 3, 2006 Μπράβο, νομίζω οτι είναι performa 5 (σίγουρο το νούμερο, με επιφύλαξη η λέξη). Το συγκράτησα γιατί ρώτησα για flex και μου απάντησε οτι είναι η "πεντάρα" (χωρίς να καταλάβω κάτι εγω και χωρίς να μου εξηγήσει κάτι παραπάνω ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted March 3, 2006 για Salomon, αρχή της χρονιάς είχαν γύρω στα 500+ όταν είχα ψάξει. Καλή η τιμή που βρήκες πιστεύω.. Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites