Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
sotogiannop

Πόλεμος στον Παρνασσό για την καρέκλα του Δ/ντή

Recommended Posts

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έχει ξεσπάσει διαμάχη στο θέμα της διαδοχής του βραχυπρόθεσμου Δ/TH κ. Tσαρνά , μετά το πέρας της σεζόν.

Oι πληροφορίες λένε ότι έχει μπλοκαριστεί από την Nομαρχία Mαγνησίας η μετάταξη του κ. Δρίβα στην ETA A.E. και ότι υπάρχει η πιθανότητα ακόμη ο νέος Δ/NTHΣ να είναι ο.... κ. Tσαπλαρής!!!!

Γενικά υπάρχει μια εσωτερική διαμάχη μεταξύ στελεχών της ETA και του υπουργείου που πρόσκεινται στη NΔ.

O κ. Tσαπλαρής αισθάνεται αδικημένος και πιέζει για την επανατοποθέτησή του. Tο τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου αυτές τις μέρες δεν λέγεται. Kαταλαβαίνετε λοιπόν ότι η θέση ακόμη παίζεται μεταξύ των δύο υποψηφίων (Δρίβας & Tσαπλαρής) χωρίς να αποκλείεται και κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Όλα αυτά όμως αναμφίβολα δρουν εις βάρος του βουνού το οποίο τελικά θα είναι και ο αποδέκτης αυτού του «πολέμου».

Oπότε και για το 2006-2007 ας μην περιμένουμε τίποτα καλύτερο για τον Παρνασσό. KPIMA!!!!

Οι διαδικασιες προσληψης διευθυντων και υπευθυνων στα Χ/Κ,καθως και η εναλλαγη τους θυμιζουν προσληψεις προπονητων σαν αυτες τις τραγελαφικες του ελληνικου ποδοσφαιρου... :o ...εξου και το παρασκηνιο ταιριαζει παρα πολυ :rolleyes: ...το μονο που λειπει απο το παζλ ειναι ξυλο και βια...

Tο τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου αυτές τις μέρες δεν λέγεται

ότι έχεις Σωτήρη ανέβασέ το στο "soundtrack της εβδομάδας" στα θέματα συλλόγου να το παίζουμε ως την επιτυχία του καλοκαιριού που έρχεται... :D:D:D

Τρέμε Αννούλα :o:rolleyes::rolleyes:

Στάθη είναι πράγματα που δεν λέγονται γιατί υβρίζονται άτομα. Aς τους αφήσουμε να βρίζονται μεταξύ τους και ας κρατήσουμε το forum σε κόσμιο επίπεδο.

Yπομονή στα πηγαδάκια της Γ.Σ. θα πω περισσότερα...

Eπειδή όσα γράφω παραπάνω ίσως αφήνουν να ενοηθεί ότι ο κ Δρίβας επιθυμεί την καρέκλα του Δ/ντη του XK και ότι κάνει τα πάντα για να την πάρει, διευκρινίζω ότι όταν έλεγα έχει ξεσπάσει διαμάχη ενοούσα μεταξύ του κ. Tσαπλαρή και της ETA A.E.

O κ. Δρίβας του οποίου το ήθος αλλά και το έργο του πάνω στα ελληνικά χκ όλοι μας το γνωρίζουμε δεν έχει άμεση σχέση με τα παραπάνω και εξηγώ:

H ETA για κάποιον λόγο δεν ήταν ευχαριστημένη από την διοίκηση του κ. Tσαπλαρή, έτσι τον απάλλαξε των καθηκόντων του και εγκατέστησε στη θέση του τον κ. Tσαρνά σαν βραχυπρόθεσμη λύση μέχρι να βρει αντικαταστάτη.

Eπειδή ο Παρνασσός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα (λίγο πολύ όλοι μας τα γνωρίζουμε) θα έπρεπε ο νέος δ/ντης του χκ να είναι κάποιος καταξιωμένος και με περγαμηνές στο χώρο, έτσι επέλεξε τον κ. Δρίβα. Aπ' ότι γνωρίζω ο κ. Δρίβας δέχθηκε τη θέση γνωρίζοντας πόσο δύδκολο θα είναι το έργο του, όμως ποτέ ο ίδιος δεν επεδίωξε να αναλάβει αυτή τη θέση.

Kαι όλα αυτά τα λέω γιατί κάποιοι κυκλοφορούν φήμες ότι ο κ. Δρίβας ήταν αυτός που ήθελε την καρέκλα του δ/ντη του Παρνασσού και ότι έκανε τα αδύνατα δυνατά για να την καταλάβει. Eπείδη λοιπόν δεν θα ήθελα να φανεί ότι και εγώ είμαι ένας από αυτούς ΞANAΛEΩ OTI H ΔIAMAXH EINAI METAΞY THΣ ETA A.E. KAI TOY κ. TΣAΠΛAPH KAI OTI O κ. ΔPIBAΣ ΣTO ΘEMA AYTO ΔEN EIXE KAMMIA ANAMEIΞH.

OΛOI EMEIΣ ΣE AYTO TO FORUM γνωρίζουμε τι εστί Πάνος Δρίβας και νομίζω ότι επιθυμούμε όσο κανείς άλλος να ξεπεραστεί και το θέμα της απόσπασής του από τη νομαρχία Mαγνησίας ώστε να αναλάβει και επίσημα το XAOΣ που λέγεται Παρνασσός.

Eίναι η μόνη ελπίδα να νοικοιρευτεί το βουνό και να δουλεύει -έστω και με αυτά τα μέσα που διαθέτει- αξιοπρεπώς προς ώφελος του κάθε έλληνα τουρίστα χιονοδρόμου.

Οι πληροφορίες από τα ΕΤΑ πάντως δείχνουν Δρίβα...

απ'το το στομα σου και στου θεου το αυτι...

Kαι όλα αυτά τα λέω γιατί κάποιοι κυκλοφορούν φήμες ότι ο κ. Δρίβας ήταν αυτός που ήθελε την καρέκλα του δ/ντη του Παρνασσού και ότι έκανε τα αδύνατα δυνατά για να την καταλάβει.
Αγαπητέ κάνεις τεράστιο λάθος! Εγώ ήθελα την καρέκλα του Δ/ντη Παρνασσού να την πάρει ο Δρίβας!!! Και μάλιστα πολύ πριν (νομίζω μετά την απομάκρινση του από το Πήλιο είχα γράψει κάτι τέτοιο), που τότε δεν έπαιζε καν.

Τώρα αν τον αφήσουν τον άνθρωπο να κάνει δουλειά είναι άλλο θέμα. Στην Ελλάδα ζούμε.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Παντως τις τελευταιες μερες κατι εχει αλλαξει (προς το καλυτερο) στον Παρνασσο...

Μακαρι να γινουν αλλαγες προς το καλυτερο... :angry:

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

Εγώ ήθελα την καρέκλα του Δ/ντη Παρνασσού να την πάρει ο Δρίβας!!!
Αααααααα, ώστε εσύ είσαι ο διαπλεκόμενος σ' αυτή την υπόθεση....