Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Berg

Seth Vicious

Recommended Posts

Εχει φορασει ή φοραει κανεις τα K2 Seth Vicious?

Σκευτομαι να τα αγορασω για του χρονου και θελω να ακουσω εντυπωσεις.

Σκοπος Powder (Βασιλιτσα-Φαλακρο) και freestyle.

Σε πατημενη πιστα πανε καθολου ή πανε σαν κουτσουρα?

Καλως ηρθες Berq, τα seth vicious ειναι απο τα πολυ καλα στη κατηγορια τους ("Ανοιχτου Βουνου" ή BIG mountain)αλλα για τα Ελληνικα δεδομενα μου φαινονται λιγο too much.

130/98/118, 21m ακτινα στο 1.79 και φυσικα το target group ειναι εμπειροι/προχωρημενοι στο εκτος πιστας.

Tι σκι εχεις τωρα?

Τωρα αστο. Εχω κατι Dynastar 6ετιας 1.92 που για να τα στριψω σε πουδρα ιδιως αν ειναι βαρια μου βγαινει η πιστη.Ισα που ειναι ψιλο carving το πεδιλο.

Σκι ξερω πολυ καλο πρωην αθλητης. Τελευταια χρονια δεν πηγαινα πολυ για σκι μιας και φοιτητης με τα εργαστηρια δεν μπορουσα να φυγω.Φετος ξανα μπηκα δυναμικα στα γουστα νοικιαζα κατι salomon teenight μοντελο παλιο(δεν ξερω ακριβος ετος) οταν πηγαινα φαλακρο μιας και δεν ειχα τα δικα μου μαζι αλλα δεν επεσα στην τρελη πουδρα οποτε τα πηγαινα εκτος ανετα εκτος απο μια μερα που ειχε ριξη φρεσκο βαρη χιονι και ηθελε λιγο πιο φαρδυ πεδιλο γιατι κολουσαν.

Το θεμα ειναι οτι του χρονου με βλεπω να ειμαι καθε σαββατοκυριακο βασιλιτσα το οποιο βουνο φημιζεται για τις freeride διαδρομες που προσφερει γιαυτο και κοιταω για τα Seth.

Τωρα για το radius πιστευω ειναι μια χαρα για τοσο φαρδυ πεδιλο αν και ειμαι πιο πολυ της στροφης(slalom) και οχι της ταχυτητα.

Αλλα πεδιλα που βλεπω ειναι τα Salomon Gun και κανα movement μαλλον για το sparc carbon.

Θα εξαρτηθει και το οικονομικο.

Υψος 1.83 75-:blink: κιλα

Berg καλημερα

to spark me το visious εχουν διαφορά σε σκληρότητα, είναι και τα δύο super εξαρτάται από τη χρήση. το spark ειναι πιο freeride το seth πιο freestyle. thn επόμενη χρονιά βγαίνει το movement KAMA SUTRA που ειναι ΄κάτι ενδιάμεσο. ειναι 89 waist και έχει φτυαρι μπορος πίσω σαν το joystick.

φιλικά δημήτρης

www.LINESKIS.com

ΟΚ ευχαριστω.Παντος αν τα εχει φορεσει κανεις εδω ειμαι να ακουσω εντυπωσεις.

Pro-rad δεν βαζεις καμια φωτο απο τα kama sutra να τα δουμε? Λιγο που εψαξα στο ιντερνετ δεν βρηκα τιποτα.

ΟΚ ευχαριστω.Παντος αν τα εχει φορεσει κανεις εδω ειμαι να ακουσω εντυπωσεις.

Pro-rad δεν βαζεις καμια φωτο απο τα kama sutra να τα δουμε? Λιγο που εψαξα στο ιντερνετ δεν βρηκα τιποτα.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ KAMASUTRA KAI TO JOYSTICK ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΔΕΡΜΑ ΦΙΔΙΟΥ

movement_kamasutra_2007.jpg

movement_flame_2007.jpg

movement_spark_2007.jpg

movement_joystick_2007.jpg

movement_gladiator_2007.jpg

www.LINESKIS.com

Δες τα movement 2007 εδώ

(Με πρόλαβε ο pro-rad όπως βλέπεις...)

Έχει και τα kamasutra τα οποία τα πήγα και μια βόλτα πρόσφατα στον Παρνασσό και εκτός του ότι φαίνονται ψαρωτικά,μου άφησαν και πολύ καλή εντύπωση.Πιο συγκεκριμένα τα δοκίμασα σε 1.69 με τις δέστρες τοποθετημένες πολύ κοντά στην freestylάδικη θέση (=πιο κεντραρισμένες).Οπότε το πέδιλο ανταποκρίνεται καλύτερα στο fakie ride,σε σχέση με τα tweak μου,που έχουν τις δέστρες στο κλασσικό midsole,άρα λιγότερο tail.Στις μπλε των Κελλαριών είχα μια πιο σίγουρη και σταθερή αίσθηση στην "όπισθεν",μιας και ένιωθα ότι μπορώ να φορτίσω πιο πολύ τα tails,που στην περίπτωσή μας οδηγούν...

Σε butters μια χαρά,ίσως ακόμα πιο άνετες και ισορροπημένες σβούρες.Μου άρεσε επίσης το pop που βγάζουν,αφενώς λόγω κατασκευής,αφετέρου και πάλι λόγω "κεντραρίσματος" (more tail to squeeze).Από εκεί και πέρα σε tricks σε άλματα να σου πως την αλήθεια δεν πολυσκαμπάζω (κάνω και κοκο γενικότερα :blink::lol: ) και πέρα του 180 δεν έβγαλα.Παρόλα αυτά αυτό που εισέπραξα από τα πέδιλα είναι ότι το βάρος τους είναι πολύ καλά κατανεμημένο ,κάτι που εκτιμάς στα spins,ενώ είχαν και πολύ σταθερές προσγειώσεις (89mm είναι αυτά...) ειδικά από 180.

Από εκεί και πέρα αν θες και πιο ορθόδοξο σκι δεν θα πουν όχι.Μέσα στην πίστα,που τότε ήταν στα όρια του σουπιάσματος,δε με προβλημάτισαν καθόλου,αν θες μπορείς αν καρβάρεις,με radius βέβαια γύρω στο 19m ,αλλά ήταν αρκούντως σταθερά για πέδιλο της κατηγορίας.Το ότι είσαι κάπως πιο μπροστά το συνηθίζεις γρήγορα,τουλάχισοτν μέσα στην πίστα.Τώρα σε off-piste δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να τα πάω,ώστε να δω πως θα συμπεριφέρονται με το freestylάδικο κάρφωμα.Δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω ένα full-review,διότι μια βόλτα τα πήγα,οπότε περιορίζομαι σε εντυπώσεις.

Γενικά το πέδιλο το γούσταρα πολύ εξαιτίας της αίσθησης σταθερότητας,ευελιξίας που μου παρείχε.Ίσως να ζυγίζουν μερικά γραμμάρια παραπάνω,αλλά είχαν τόσο ισορροπημένη κατανομή βάρους που δεν με πείραξε καθόλου στην τελική.Αν το θες για freeride χρήση πάντως ίσως να ήταν προτιμότερο το κάρφωμα σε πιο "κλασσική" θέση,οπότε θα κερδίσεις ενδεχομένως σε συμπεριφορά σε "ορθόδοξο" σκι,χάνοντας ίσως από το freestyle.

Δες και τα Vicius εδώ,αλλά ψάξε και στο google μιας και η Κ2 έχει ήδη αποκαλύψει τη σειρά της για του χρόνου. :(:(

Προσωπικά τα Vicius τα θεωρώ TOO MUCH για Ελλάδα.Εντάξει είναι super πέδιλο,αλλά για British Columbia πούδρες....Αν θες τη γνώμη μου δεν αξίζει στην Ελλαδίτσα να ξεπεράσεις τα 90mm,με την έννοια ότι ένα πιο φαρδύ πέδιλο δεν θα σου προσφέρει τραγικά κάτι παραπάνω στα απάτητά μας.Αν θες πάντως Κ2 κοίτα και τα public enemy ,(85mm waist),τα οποία είναι κι αυτά πολύ καλά τουλάχιστον στις κριτικές.

Πιο generally speaking τώρα αν σκοπεύεις να αγοράσεις τέτοιου είδους πέδιλο,ίσως θα έπρεπε να ξεχάσεις τις κοφτές slalom στροφές,κυρίως για λόγους sidecut.Ίσως τα salomon foil να έχουν το πιο μικρό turning radius,αλλά και πάλι δεν είναι slalom (17m στο 1.74 νομίζω).Εξάλλου όταν βγαίνεις στο βαθύ απάτητο περισσότερο κοιτάς το flex pattern παρά το sidecut.Επιπλέον,δεν θες και το πέδιλο τόσο catchy σε freestyle καταστάσεις.Οπότε τα radius ,όπως θα διαπιστώσεις θα πάιζουν από 19m και πάνω συνήθως,δεδομένου ότι σε μήκος θα παίζεις πάνω από την περιοχή του 1.70.Επίσης,αν στραφείς σε τέτοια πέδιλα και είδος σκι η ταχύτητα θα γίνει φίλος σου ειδικά σε ανοιχτά πεδία,όπως του Φαλακρού,της Βασίλως και των Καλαβρύτων,αν πας και πιο νότια.Σε πιο στενοκοπιές (jump turns π.χ) θα εκτιμήσεις το περιορισμένο σχετικά βάρος τους και την ευελιξία που αυτό προσφέρει.

Ανέφερες τα salomon gun,που αν δεν απατόμαι είναι τα περσινά pocket rocket.Για κοίτα και αυτά σε 1.75.Είναι ένα πέδιλο που έχει φορεθεί αρκετά στη χώρα μας,τουλάχιστον από τα fat twintip.

Αυτά για τώρα...αν θες ρίξε και μια ματιά στο freeride.gr...και εδώ είμαστε για ότι άλλο προκύψει.

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Βασικα τρεις ειμαιστε που θελουμε να αγορασουμε πεδιλα. Ενα radius γυρο στο 18-21 πιστευω θα ειναι καλο. Μεχρι πριν λιγες μερες εβλεπα μονο τα seth και τιποτα αλλο αλλα μετα σκευτηκα οτι ενα τοσο φαρδυ πεδιλο σε πατημενη πιστα μηπως ειναι αισχος.Δεν θα ειμαι και ολη την ωρα σε πουδρες.

Ναι τα gun ειναι τα περσινα pocket rocket (οπως λες ειδα αρκετους να τα φορανε στο φαλακρο) και μαλιστα δεν πρεπει να εχουν καμια διαφορα σε σχεση με τα Pocket εκτος βεβαια του σχεδιου.

Θα δειξει τι θα παρουμε. Το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι φαρδια και διπλοκουταλα (και για μποτα λεω nordica beast 12) :blink:

Ως προς τη συμπεριφορά fat παεδίλων σε πίστα....

Μέχρι τώρα όλα μου τα πέδιλα ήταν mid-fat freeride/freestyle.Καμιά φορά που δοκίμαζα πιστάρικα πέδιλα φίλων,η διαφορά στη συμπεριφορά ήταν μεγάλη με κυριότερα,κατ'εμέ σημεία:

1)To edge to edge transition.Με μια στενή μέση (κάτω από 70mm),έστριβα με τη σκέψη.Όσο πιο φαρδιά πάω,κατά κανόνα,η εν λόγω μετάβαση αργεί και λογικό είναι.Εξού και οι φήμες περί "φορτηγών",που ως ένα βαθμό ίσως ευσταθούν.Με ένα fat πέδιλο όπως τα Vicius,σε συνθήκες πίστας,που ίσως αποζητήσεις αυτού του είδους την ευελιξία τα,ίσως απογοητευτείς,αν περιμένεις συμπεριφορά slalom.

2)Στρεπτική ακαμψία.Τα twintip γενικότερα πέραν του ότι είναι μαλακότερα από καθαρόαιμα πιστάρικα,δεν διαθέτουν τόσο μεγάλη στρεπτική ακαμψία.Αυτό στο βαθύ απάτητο δεν αποτελεί πρόβλημα,αλλά σε μια παγωμένη-σκληρή πίστα τα πράγματα αλλάζουν.Παρόλα αυτά με τα νέα υλικά κατασκευής,τα πράγματα δεν είναι και τραγικά.Απλά εσύ ως αθλητής και συνηθισμένος από αγωνιστικά πέδιλα θα εντοπίσεις σίγουρα τη διαφορά.

3)Εdge -grip.Και πάλι μην περιμένεις από ένα twintip,αν διαθέτει το απόλυτο grip ενός αγωνιστικού.Αφενώς λόγω της ακαμψίας,που είπαμε παραπάνω,όσο και του ότι ορισμένα,προοριζόμενα για snow-park,διαθέτουν ακμές με λιγότερο grip.Και πάλι μόνο σε παγωμένη-σκληρή πίστα/terrain θα διαπιστώσεις τη διαφορά και ίσως προβληματιστείς.Πάντως στις περισσότερες των "τουριστικών" συνθηκών θα είσαι Ο.Κ.

4)Rebound .Ένα ζευγάρι sl9 σίγουρα θα σου αποδίδουν πιο ωμά το rebound.Ωστόσο και τα twintip,ειδικά εκείνα που διαθέτουν ένα all-mountain προσανατολισμό και έχουν και wood-core θα σου δώσουν ένα ικανοποιητικό rebound,που μέσα στην πίστα στο carving το γουστάρεις.

Πάντως η γεωμετρία των fat έχει και ένα καλό στην πίστα.Όσο και να γύρεις η μπότε δεν θα βρει στο terrain.Ειδικά με τα Vicius δεν νομίζω να γίνεται :blink::lol:

Συνολικά λοιπόν τα fat twintip δεν φτιάχτηκαν για πίστα.Το αν ορισμένα από αυτά μπορούν να αποδώσουν έστω ικανοποιητικά είναι καλοδεχούμενο,αλλά όπως και να το κάνουμε,όταν αγοράζεις τέτοιο πέδιλο,σημαίνει ότι είτε δεν πατάς πλέον σε πίστες ή ότι έχει και ένα ζευγάρι για αυτό το σκοπό.

Εγώ φέτος πήρα τα volkl Karma και τις λίγες φορές που τα πήγα και πίστα δεν με χαλάσανε,αλλά δεν μπορώ ότι με ενθουσίασαν όπως ένα καθαρόαιμο πιστάρικο.Διέθεταν ένα ικανοποιητικό grip,αρκετό rebound που με βοηθούσε να πετάγομαι από στροφή σε στροφή παρά τα 87mm μέσης ,μια αυξημένη ακαμψία για twintip ελέω ίσως woodcore και γενικά ήταν αρκετά ζωντανό για "φορτηγό".Ομολογουμένως όμως αν μου έδινες και ένα vokl supersport 6* θα το προτιμούσα για την πίστα,ειδικά τις πρώτες ώρες που ήταν σκληρή.

Από εκεί και πέρα τα twintip,είναι φαρδιά όχι μόνο για πούδρες,αλλά και το ότι μια κάπως πιο φαρδιά μέση βοηθά στην σταθερότητα είτε σε απάτητο κάθε ποιότητας,είτε σε landings από άλματα,είτε στο σους κλπ.Βέβαια,τα 98mm του Seth δεν αποτελούν μονόδρομο.Πιστεύω ότι κάπου ανάμεσα στα 85mm-90mm έχεις αρκετές επιλογές από σχεδόν όλες τις εταιρίες,ένα footprint που ταιριάζει περισσότερο στην Ελλάδα.

Επιπλέον,εφόσον στην Ελλάδα δεν διαθέτουμε και κανα οργανωμένο πάρκο,θα σου πρότεινα να στραφείς στα πιο all-mountain από τα twintip,με την έννοια ότι θα τα ξεζουμίσεις κυρίως στο freeride ή σε φυσικά άλματα ή τέλοσπάντων δεν χρειάζεσαι το τέρμα εξειδικευμένο park-ski.

p1sst.jpg

Ποτε δεν ετρεξα με καθαροαιμο αγωνιστικο.Ολα να μου τα πεδιλα ηταν καλα τουριστικα. Φυσικα και δεν περιμενω την συμπεριφορα ενος SL πεδιλου(οταν δοκιμασα πρωτη φορα ενα dynastar SL επαθα την πλακα μου). Προσανατολιζομαι καθαρα για freeride/freestyle και πουδρες.

Αλλα επειδη ολα τα χιονοδρομικα δεν διαθετουν τετοιες διαδρομες γιαυτο ζηταω ενα πεδιλο που να μπορει να κινηθει αξιοπρεπος οσες φορες χρειαστει να πατησουν σε πιστα.

Ευχαριστω για τις διευκρινησεις.

Και εγώ νομίζω ότι ένα freestyle πέδιλο μπορεί να κινηθεί τουλάχιστον αξιοπρεπώς σε πίστα.Υπάρχουν βέβαια ορισμένες ελάχιστες εξαιρέσεις εξειδικευμένων πεδίλων (όπως το spatula ή ορισμένες limited εκδόσεις των K2 made n'AK ή και το νέο K2 pontoon κλπ),που διαθέτουν ριζοσπαστικά γεωμετρικά χαρακτηριστικά (ανεστραμμένο camber,ανεστραμμένο sidecut κλπ) που όπως καταλαβαίνεις αυτά μόνο για πλάκα τα βάζεις σε πίστα....για να δεις τι θα γίνει :blink::lol:

Πάντως-και για να μην ξεφεύγουμε-υπάρχουν ορισμένες βασικές κατηγοριοποιήσεις στα twintip πέδιλα και συνήθως χρησιμοποιούν και διάφορα περιοδικά του χώρου.

1)Τα twintip "αποκλειστικά" για πάρκο. Είναι συνήθως μαλακά και ιδιαίτερα ελαφριά.Ορισμένα δε έχουν πλέον συμμετρικό sidecut,ώστε να βολεύει στα switch κόλπα.Συνήθως κυμάινονται στα mid-fat επίπεδα ως προς το εμβαδό,ενώ υπάρχουν μοντέλα με ειδική ενισχυμένη κατασκευή,ειδικά στην περιοχή της μέσης,για τα rails.Αυτα όπως φαντάζεσαι αν τα πολυζορίσεις στην πίστα,carving,ταχύτητες ,πάγους ή και σε σκληρό απάτητο,crud,θα φτάσουν γρήγορα στα όριά τους.

2)Τα twintip που χαρακτηρίζονται ως all-mountain,συνήθως είναι πιο σκληρά και με χαρακτηριστικά κατασκευής και συμπεριφοράς που πλησιάζουν περισσότερα τα πιο freeride μοντέλα.Μερικά ίσως διαθέτουν και ελαφρώς εντονότερο sidecut,αλλά και πάλι ο κύριος προορισμός τους είναι το freestyle,απλά ΚΑΙ εκτός snow-park.Μέση 78mm -90mm .Για μένα είναι η κατηγορία που αρμόζει περισσότερο στην Ελλάδα και τα απάτητά της,ενώ και εντός πίστας πιστεύω ικανοποιούν σε τουριστικό έστω επίπεδο.

3)Μετά πάμε στα fat twintip με μέση πάνω από 90mm.Αυτά όπως καταλαβαίνεις προορίζονται για πούδρες,ταχύτητες κλπ.Συνήθως πρόκειται για αυτό που λέμε solid πέδιλο,που θέλει αρκετή εμπειρία για να πεις ότι το ξεζούμισα.Στην Ελλάδα έχω πετύχει και ορισμένα τέτοια,αλλά μάλλον στριμώχνονται ακόμα και στις πιο απλωτές πλαγιές των χιονοδρομικών μας.

4)Πάμε από 105 και πάνω.Εντάξει,τέτοια θα πάρεις όταν πας Αλάσκα.Ακόμα κι οι Καναδοί τα θεωρούν εξεζητημένα!!!!

Για τσέκαρε για αρχή τα Rossignol Scratch FS ή τα περσινά Scratch BC,τα Salomon Foil και τα gun,τα Κ2 Public Enemy,τα Volkl Karma,τα Head mojo 90 (θα τολμούσα να πω και τα mojo :( ως ένα από τα πιο σκληρά και αξιόλογα freestyle πέδιλα ακόμα κι αν παίζει στα 79mm),τα Atomic Stomp,τα Movement Kamasutra.Πεδιλάκια twintip που παίζουν μεταξύ 84 και 90mm και ότι πούδρα και αν κατεβάσει στην Ελλάδα την τρώνε μια χαρούλα.Αν δεις ότι θες κάτι πέρα από αυτά,τότε πάμε στην κατηγορία των Seth.

p1sst.jpg

αφου ψαχνεις καθαρο πεδιλο για freeride καλο ειναι να κοιταξεις το

Salomon Scream Xtra hot. Ειδικα στο 1.70 θα ειναι οτι πρεπει.

Σε freeride θα σκιζει ενω στην πιστα θα συμπεριφερεται ικανοποιητικα........

Για το σκι που θελεις να κανεις παρε σε fat πεδιλο. Το ιδιο ψαχνομουν οπως και εσυ για το seth .Ομως βρηκα ακρη με το freeride .gr kai παραγγειλα το gun tis salamon 2007 μοντελο.

Το όνομα του χρήστη ειναι "Powder" λόγο δυσλειτουργίας δεν εμφανίζει το nickname.

Θα διορθωθεί το συντομότερο.

Πανος Nickel Παπαθανασιου

Διαχειριστής

Το Seth το δοκιμάσασμε φέτος στη La Grave, σε μήκος 189cm και είναι πολύ καλό σκί για πούδρες, κρούστες και ανοιχτά πεδία.

Είναι βαρύ σχετικά, με μέτριο flex και θέλει ταχύτητα για να αποδώσει. Αποσβένει πολύ καλά τις ανωμαλίες, αλλά στα δέντρα και στα στενά περάσματα θέλει αποφασιστικότητα και δύναμη.

Βέβαια κάθε σκι πάνω απο 184cm έχει απαιτήσεις, ίσως στο 179cm να είναι πιο εύκολο.

Η σταθερότητα στην ταχύτητα είναι δεδομένη και με λίγο πίεση μπορεί να κάνει και μικρότερης ακτίνας στροφές.

Όμως όλα αυτά εκτός πίστας, γιατί στην πίστα δεν είναι και ότι καλύτερο, λόγω αδράνειας απο στροφή σε στροφή, εξαιτίας του φάρδους του.

Όταν δεν μπορείς να έχεις και άλλο ένα ζευγάρι σκι, δεν το συνιστώ για μοναδικό σου σκι, εφόσον προτιμάς τις συχνές στροφές και τις χαμηλές ταχύτητες.

Μην ξεχνάμε ότι τα fat ski έχουν φτιαχτεί για να μπορεί να πηγαίνει κάποιος, με μεγάλη ταχύτητα σε οτιδήποτε χιόνι εκτός πίστας και επομένως στο πατημένο χιόνι είναι συμβιβασμός... :)

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΝΑ 82 WAIST ΕΙΝΑΙ SUPER ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΕΙ ΣΑΝ CROSSADIKO EIDIKA TO SPARK ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΑ 18m

ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗ MOVEMENT ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΤΙ HARDCORE FREERIDE ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΑ RADIUS ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΟΥΝΑ.

ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΟΥΣΑ ΤΟ ΚΑΜΑSUTRA ΚΑI ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΥΑΟΥ!!! EXEI MALAKO TIP TAIL ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ALL MOUNTAIN FREESTYLE. ΣΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΟ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ GLIDE. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ FREESTYLE, ΠΑΡΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΘΟΤΙ ΚΟΥΤΣΟΣ!!! (ΠΕΡΙΠΟΥ + 5-6cm ΑΠΟ MIDSOLE)

ZOX TO ΠΕΤΥΧΑ ΔΙΑΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΑΠΌΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ POST ΣΟΥ!!! (ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ EINAI ΥΠΕΡΒΟΛΗ-ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ -ΦΤΙΑΞΤΕ ΡΕ ΚΑΝΑ ΠΑΡΚΟ!!!!!!!!!!!!!!! )

www.LINESKIS.com