panagiotis 209 Report post Posted May 8, 2006 Ζeto μεγάλε, σύμφωνοι, θα κανονίσουμε μια πολεμική ανταπόκρηση από την παραλιακή και θα ετοιμάσουμε το γκάλοπ για να δούμε τις "σωστές" ηλικίες Με το συμπάθειο βρε κορίτσια μου (μην με έχετε στο ψαχνό!) Vouli, δεν θα σε χάλαγε καθόλου ο άντρας να βγάζει περισσότερα από την γυναίκα. Ok. Αλλά να τα ξοδεύει γι'αυτήν; Δεν σφάξανε! (αυτό το κάνουν κάτι γόνοι πλούσιων μπαμπάδων, βλέπε τους βουτιρομπεμπέδες Πάρη Κατσιδοκώστα και Σταύρο Νιάρχο ) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted May 8, 2006 Μιλάμε για τον Ιδανικό Άντρα! Αυτό είναι το ιδανικό για μένα! Τώρα εάν υπάρχει και εάν θα τον βρω δεν ξέρω και δεν με πολυνοιάζει να σου πω την αλήθεια. Εσένα δηλαδή θα σε χάλαγε η κοπέλα σου να έχει χρήματα και να τα ξοδεύει για εσένα; προφανώς κάποιος το κάνει γιατί θέλει τον άλλο ευτυχισμένο, θα ήταν άσχημο η κοπέλα σου να θέλει να σε βλέπει χαρούμενο και ένας από τους τρόπους να είναι αυτός; μη τρελαθούμε! Υ.Γ βουτυρομπεμπέδές λέμε αυτούς που δεν μπορούμε να φτάσουμε; φιλικά Vouli Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted May 8, 2006 Αν βγάζει τόσα πολλά που δεν φτάνει μια γυναίκα για να τα χαλάσει πειράζει ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted May 8, 2006 Αυτός λέει είναι ο ορισμός του επιτυχημένου άντρα! Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 8, 2006 Ζeto μεγάλε, σύμφωνοι, θα κανονίσουμε μια πολεμική ανταπόκρηση από την παραλιακή και θα ετοιμάσουμε το γκάλοπ για να δούμε τις "σωστές" ηλικίες Περιμενουμε με τις μυτες κολλημενες στις οθονες των υπολογιστων μας! Να προσεχετε....Μηπως η ιδανικη γυναικα σας βγει ενας οχι και τοσο ιδανικος ανδρας... Με το συμπάθειο βρε κορίτσια μου (μην με έχετε στο ψαχνό!)Vouli, δεν θα σε χάλαγε καθόλου ο άντρας να βγάζει περισσότερα από την γυναίκα. Ok. Αλλά να τα ξοδεύει γι'αυτήν; Δεν σφάξανε! Μην εχεις ψευδαισθησεις!! Στο ψαχνο μπαινεις μονος σου...(Και ησουν εσυ που εγραψες οτι δεν μπορεις να παρεις πισω λογια που΄χεις πει...και εχουμε και το ρημαδι το edit!) αυτό το κάνουν κάτι γόνοι πλούσιων μπαμπάδων, βλέπε τους βουτιρομπεμπέδες Πάρη Κατσιδοκώστα και Σταύρο Νιάρχο Ο Παρις παληκαρι μου ειναι γονος πλουσιας μαμας (της κυρα Μαριαννας...ξερεις...που ο αδελφος της εχει τη Eurobank... ). O μπαμπας του Παρι μπορει να εγινε πλουσιος μετα το διαζυγιο... Κι ο Σταυρος κατι πηρε απο προικουλα, αλλα προς Θεου, το παιδι κατα κυριο λογο μονος του τα εβγαλε! Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...(οπως ελεγε και ο Χαρυ Κλυν "κι αν εκλεψα, κι αν σκοτωσα...ανθρωπινα τα λαθη "). Μην ξεχασετε την πολεμικη ανταποκριση!! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted May 9, 2006 Αν βγάζει τόσα πολλά που δεν φτάνει μια γυναίκα για να τα χαλάσει πειράζει ? Αρκεί να μην θέλει να έχει πολλές γυναίκες να τα χαλάνε! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 9, 2006 Ζeto μεγάλε, σύμφωνοι, θα κανονίσουμε μια πολεμική ανταπόκρηση από την παραλιακή και θα ετοιμάσουμε το γκάλοπ για να δούμε τις "σωστές" ηλικίες Με το συμπάθειο βρε κορίτσια μου (μην με έχετε στο ψαχνό!) Vouli, δεν θα σε χάλαγε καθόλου ο άντρας να βγάζει περισσότερα από την γυναίκα. Ok. Αλλά να τα ξοδεύει γι'αυτήν; Δεν σφάξανε! (αυτό το κάνουν κάτι γόνοι πλούσιων μπαμπάδων, βλέπε τους βουτιρομπεμπέδες Πάρη Κατσιδοκώστα και Σταύρο Νιάρχο ) Αχ βρε Παναγιώτη.....Αυτό το κάνουν όλοι οι άνδρες όταν αγαπούν μία γυναίκα και μάλιστα ανεξάρτητα από το πόσα βγάζουν!!!! Αυτό το πουλάκι μισά σου τα είπε.... Αν βγάζει τόσα πολλά που δεν φτάνει μια γυναίκα για να τα χαλάσει πειράζει ? Αυτό είναι αδύνατον!!!!!!!! Για γυναίκα μιλάμε..... Αρκεί να μην θέλει να έχει πολλές γυναίκες να τα χαλάνε! Πολύ κτητική σε βρίσκω!! Και οπωσδήποτε μή ρεαλίστρια.... Ένας μόνον άνδρας που θα μπορούσε να έχει πολλές γυναίκες είναι πιθανό (όχι σίγουρο) να θέλει μόνον μία: ο ερωτευμένος άνδρας.....Και τελικά, ίσως αυτός να είναι και ο εξ' ορισμού ιδανικός...Όμως, η εμπειρία λέει ότι όσο περισσότερα τα λεφτά, τόσο σπανίζει ο έρωτας.... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted May 9, 2006 Άρα κάτι ήξεραν ο Πάρης και ο Σταύρος που ξόδευαν εκατομμύρια για τα πάρτι της Χίλτον και τώρα προσπαθούν να μπαλώνουν τα σπασμένα Και ο καημένος ο Σταυράκης την χώρισε για να ακουμήσει την κληρονομιά του μπαμπά του. Αυτό είναι, τον συμπάθησα! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted May 9, 2006 Πολύ κτητική σε βρίσκω!! Και οπωσδήποτε μή ρεαλίστρια.... Ένας μόνον άνδρας που θα μπορούσε να έχει πολλές γυναίκες είναι πιθανό (όχι σίγουρο) να θέλει μόνον μία: ο ερωτευμένος άνδρας.....Και τελικά, ίσως αυτός να είναι και ο εξ' ορισμού ιδανικός...Όμως, η εμπειρία λέει ότι όσο περισσότερα τα λεφτά, τόσο σπανίζει ο έρωτας.... Όταν πρόκειται για τον άνδρα μου εννοείται πως είμαι κτητική! ΄Ενας άντρας που μπορεί να έχει πολλές γυναίκες ας μείνει με αυτές. Αλλά εδώ μιλάμε για τον Ιδανικό Άντρα, άρα ενώ μπορεί να έχει πολλές αυτός θέλει μόνο μία!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Back to reality τώρα! Δεν έχω καταλάβει ρε Παναγιώτη, γουστάρεις την Πάρις και μισείς τους άλλους δύο που την είχαν; τι λύσσα είναι αυτή με τα παλικάρια; Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted May 9, 2006 Δεν έχω καταλάβει ρε Παναγιώτη, γουστάρεις την Πάρις και μισείς τους άλλους δύο που την είχαν; τι λύσσα είναι αυτή με τα παλικάρια; Τα μπέρδεψες αγαπητή μου. Τους άλλους δυο που την είχαν δεν τους μισούσα απλά τους έλεγα βουτιρομπεμπέδες επειδή η Πάρις τους είχε στα πόδια της και αυτοί σαν καλά σκυλάκια ξόδευαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για πάρτη της Μην γινόμαστε εκπομπή της μεσημεριανής ζώνης (και είναι μεσημερι) (Ωχ, πάλι φταίώ; Την Πέμπτη θα κάνω τον Κινέζο ) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted May 9, 2006 Τα μπέρδεψες αγαπητή μου. Τους άλλους δυο που την είχαν δεν τους μισούσα απλά τους έλεγα βουτιρομπεμπέδες επειδή η Πάρις τους είχε στα πόδια της και αυτοί σαν καλά σκυλάκια ξόδευαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για πάρτη της Μην γινόμαστε εκπομπή της μεσημεριανής ζώνης (και είναι μεσημερι) (Ωχ, πάλι φταίώ; Την Πέμπτη θα κάνω τον Κινέζο ) Που ξέρεις όμως πόσα ξόδευε αυτή για αυτούς; ξέρεις μόνο την μία πλευρά! και εάν δεν ξόδευε προφανώς ανταπέδιδε με άλλον τρόπο!!! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 9, 2006 ας ειχα οσα ειχαν αυτοι και ας μου τα ετρωγε και η Παρις... ψιιιιτ σεμνααα... Λεω να ανοιξουμε λιστα με το ιδανικο ταιρι... οταν τελειωσει θα βαλουμε αγγελια στην εφημεριδα Απο ενα ο καθενας. 1. να κανει σκι/σνδ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 9, 2006 1. να κανει σκι/σνδ. 2. να ειναι καλη νοικοκυρα+δουλα+κυρα Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted May 9, 2006 1. να κανει σκι/σνδ. 2. να ειναι καλη νοικοκυρα+δουλα+κυρα 3. να ειναι σεξυ και οποιος αντεξει 4. να τρωει λιγο αλλα να πινει αρκετα 5. να ειναι openminded,ευδιαθετη για να γυριζει μαζι σου ολα τα βουνα και τα νησια 6. να μην ζηταει χορηγο αλλα να εχει απο μονη της ανεση 7. να ειναι no 1 στο γκαλοπ zeto - panagioti και συνεχιζεται ..... Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted May 9, 2006 8. Να μην καπνίζει (στην περίπτωσή μου) 7. να ειναι no 1 στο γκαλοπ zeto - panagioti ...Αυτή αποκελείεται και να είναι καλή νοικοκυρά Πειράζει αν πω ένα όνομα; Jessica Alba Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 9, 2006 1. να κανει σκι/σνδ.2. να ειναι καλη νοικοκυρα+δουλα+κυρα 3. να ειναι σεξυ και οποιος αντεξει 4. να τρωει λιγο αλλα να πινει αρκετα 5. να ειναι openminded,ευδιαθετη για να γυριζει μαζι σου ολα τα βουνα και τα νησια 6. να μην ζηταει χορηγο αλλα να εχει απο μονη της ανεση 7. να ειναι no 1 στο γκαλοπ zeto - panagioti και συνεχιζεται ..... Άνδρες, αναλώνεστε σε φλυαρίες και παραλείπετε τα πιό βασικά για να μας ρίξετε στάχτη στα μάτια....Είναι πασίγνωστο παλαιόθεν ότι η ιδανική γυναίκα για κάθε άνδρα, αφού περάσει το αρχικό στάδιο του ενός δευτερολέπτου όπου αυτός αποφασίζει ότι είναι του γούστου του, πρέπει να διαθέτει δύο χαρακτηριστικά: 1) να του κάθεται, 2) να μην τον πρήζει Και ναι, ντρέπομαι, ντρέπομαι....αλλά δεν βρήκα πιό κομψή έκφραση που να αποδίδει λιτά αυτή την πικρή αλήθεια..... Sorry...... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted May 10, 2006 1. να του κάθεται2. να μην τον πρήζει Μα επειδή του κάθεται στην πλάτη συνήθως του τα πρήζει...τα παϊδια Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted May 10, 2006 Ο Ιδανικός Άντρας: 1. Να είναι έξυπνος 2. Να έχει τον τρόπο του (οικονομικά πάντα) 3. Να κάνει σκι 4. Να μην ζηλεύει 5. Να βοηθάει στο σπίτι 6. Να μ' αγαπάει 7. Να είναι όμορφος και γυμνασμένος 8. Να έχει δική του ζωή για να μην μου σπάει τα νεύρα αυτά για την ώρα γιατί έχουμε και δουλειά Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 10, 2006 Αντε να βαλω και εγω κανα δυο πραγματακια στη θεση τους... ... αφού περάσει το αρχικό στάδιο του ενός δευτερολέπτου όπου αυτός αποφασίζει ότι είναι του γούστου του, .... Αυτο ισχυει και για τα δυο φυλλα! Και επειδη "παλαιοθεν" ειθισται την πρωτη κινηση να την κανει ο ανδρας, ο ηχος της χυλοπιτας πιο συχνα προερχεται απο την ανδρικη φατσα που μολις την εισεπραξε. Ασχετο ομως... Το "παλαιοθεν" κρυβει πολλες αληθειες και καταξιωμενες πρακτικες. Αρχιζοντας απο το τι ειναι η ιδανικη γυναικα (κοριτσια αλλαχτε το σε ανδρα μην γραφω συνεχεια το αλλο φυλλο σε παρενθεση); Ειναι το ταιρι σου!! (παλαιοθεν εκφραση). Ειναι αυτη που σε συμπληρωνει, που μπορειτε μαζι να προχωρησετε το δρομο της ζωης. Πλατη με πλατη να αντιμετωπισετε τις δυσκολιες, διπλα-διπλα να χαρειτε τις χαρες/επιτυχιες/ομορφες στιγμες, προσωπο με προσωπο να κυταζεστε στα ματια και να κανετε ονειρα και σχεδια για το μελλον. Ειναι η κυρα σου, η ερωμενη σου, η μανα των παιδιων σου, your business partner, ο συμβουλος σου, το ειδωλο σου, η πιο πιστη θαυμαστρια σου, ο καλυτερος σου φιλος! Ειναι το ταιρι σου! Ξαναδιαβαστε το αυτο, γιατι αν με κανετε να το αναπτυξω, θα κατσει ο server λογω ογκου! Αυτα που γραφτηκαν στα προηγουμενα ποστ, ειναι εκφανσεις, συμπτωματα θα ελεγα της σχεσης που ομως απο μονα τους δεν την οριζουν! Παρτε οποιο απο τα ζητουμενα που γραφτηκαν σε προηγουμενα ποστ και τσεκαρετε αν το ταιρι οπως αναπτυχθηκε προηγουμενως δεν αντεπεξερχεται (πχ ομορφη, εξυπνη...ειναι δυνατον το ειδωλο σου να μην ειναι ομορφη και εξυπνη; Να του καθεται...ειναι δυνατον να μην θελει να ειναι με τον εραστη της; κλπ) Αν βρητε κατι που δεν... πρωτον αναρωτηθειτε μηπως το μπαλακι ειναι στη δικη σας περιοχη, μηπως πρεπει εσεις να κανετε κατι, ωστε να...ετσι ειναι η σχεση με το ταιρι σου, θελει σκεψη, δουλεια και ...αυταπαρνηση!! Αυτα προς το παρον, Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ Για τις πρακτικες του παλαιοθεν θα επανελθω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted May 10, 2006 Αγαπητό ερωτικό περιοδικό snowclub και ειδικότερα MakisM, μια και από ότι βλέπω έχεις απάντηση σε όλα τα θέματα... θα ήθελα να με βοηθήσεις και εμένα μιας και έχω απορία στο εξής θέμα.... Εφόσον ο έρως και η αγάπη που ορίζουν τελικά το έτερο είναι καθαρά υποκειμενικά συναισθήματα... Πως είναι δυνατόν να το ορίσουμε ?? Κοινώς ότι εσύ αναφέρεις ως ιδανικό η σωστό εγώ μπορώ να το εκλάβω ως πατάτα (προτείνω να μην αναφερθείς στις τηγανιτές, στο φούρνο κτλ…)! Για μένα πχ Ιδανικό ταίρι είναι το πρόσωπο που θες να έχεις αγγαλιά όταν ξυπνάς κάθε πρωί. Άρα λοιπόν ΔΕΝ υπάρχει ιδανικό... εφόσον δεν μπορεί να οριστεί κοινό σημείο αναφοράς για όλο τον κόσμο. Αυτά για να γίνω λίγο σπαστικός και να σας θυμίσω ότι επέστρεψα Ψηεερς Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 10, 2006 Για μένα πχ Ιδανικό ταίρι είναι το πρόσωπο που θες να έχεις αγγαλιά όταν ξυπνάς κάθε πρωί. ... Καπου εκει το πηγαινα και γω... , αλλα με περισσοτερη λεπτομερεια! Καλως ωρισες!...Και ευχαριστω για την περιληψη! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 10, 2006 Moonsoda: Η ιδανικη γυναικα ειναι εκεινη που θα την αντεξω και δευτερη εβδομαδα... Καλως ηρθες φιλε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted May 10, 2006 Καλησπέρα και από εμένα. Ιδανική γυναίκα ε? Δύσκολα ρε παιδιά θέματα τίθενται προς συζήτηση. Ακόμα και η τεχνική carving μου φαίνεται περισσότερο εύκολο θέμα Πέρα από την πλάκα είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα και ταυτόχρονα μια πολύ σημαντική επιλογή στη ζωή ενός ανθρώπου. Είμαι μικρός ακόμα , 29 γαρ, και δεν μπορώ με σχετική ασφάλεια να ορίσω , υποκειμενικά πάντα την ιδανική προς εμένα γυναίκα. Ωστόσο θα πέσω στην "παγίδα¨και θα καταθέσω πως προσωπικά θα ήθελα πέραν του αμοιβαίου σεβασμού και της επικοινωνίας του μυαλού στα ίδια ή σε παραπλήσια μήκη κύματος, να έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα στον ελεύθερο χρόνο. Άλλωστε οι απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής είναι τέτοιες που αν και στον ελεύθερο χρόνο που απομένει συνήθως τα Σαββατοκύριακα δεν επιδίδεται το ζευγάρι σε μια κοινή ενασχόληση τότε δύσκολα τα πράγματα... Όσο για το αρχικό στάδιο του ενός δευτερολέπτου έχω την εντύπωση ότι περνάει τούτο από όλες και όλους μας , όπως επίσης όλες και όλοι μας νομίζω ότι και δεν θέλουμε να βιώνουμε καταπίεση (μην μας τα πρήζουν όπως αναφέρθηκε) και επιθυμούμε να προβαίνουμε ρε ερωτικές πράξεις (να μας κάθονται όπως αναφέρθηκε επίσης ανωτέρω )΄. Είναι στην ανθρώπινη φύση βρε παιδιά και δεν είναι κακό νομίζω. Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 10, 2006 Προς αποφυγήν παρεξήγησης (γιατί βλέπω ότι το πήρατε πολύ σοβαρά το θέμα...), να πώ ότι καθώς το topic ξεκίνησε τελείως χιουμοριστικά, αναφερόμουν στο γνωστό ανέκδοτο που η γυναίκα θέλει χίλια πράγματα από το σύντροφό της (να είναι πατέρας, εραστής, δάσκαλος, υδραυλικός, τεχνίτης, μάγειρας, πολύ αρενωπός, σκληρός αλλά τρυφερός, να μή ζηλεύει πολύ αλλά να ζηλεύει τόσο ώστε να δείχνει ενδιαφέρον, να είναι τέλειος εραστής αλλά να θέλει μόνον αυτή, να είναι πολύ άνδρας αλλά να κάνει τις δουλειές στο σπίτι, να μην την πιέζει αλλά να της επιβάλλεται, να την αγαπάει αλλά να μην την πνίγει, να είναι ο αρχηγός αλλά να κάνει ότι θέλει αυτή, να είναι ρομαντικός αλλά όχι μαλακός, αστείος αλλά σοβαρός, κλπ, κλπ, κλπ), ενώ ο καημένος ο άνδρας θέλει μόνον δύο πράγματα (να του κάθεται και να μην τον πρήζει)..... Το ιδανικό δεν υπάρχει ή μάλλον υπάρχει μόνον στο μυαλό μας..(το γνωστό βασιλόπουλο - από το: "μου σερβίρετε ένα βασιλόπουλο, παρακαλώ"....ή η αντίστοιχη χίμαιρα για τους άνδρες). Κι όταν ακόμη βρούμε αυτό που μέχρι τότε θεωρούσαμε ιδανικό, μπορεί τελικά να μην μας κάνει κλίκ. Και να μας κάνει κλικ κάποιος εντελώς ακατάλληλος (σύμφωνα με το πρότυπό μας), οπότε κάνουμε όλες τις βλακείες του κόσμου και τον χάνουμε. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι κάποια στιγμή. όταν είναι το σωστό timing για τον καθένα, συναντάμε κάποιον (κάποια) και απλά νιώθουμε ότι θέλουμε να τον έχουμε δίπλα μας στη ζωή. Μπορεί να μην είναι καν ο μεγάλος έρωτας και συνήθως δεν είναι...Πιθανόν να μην έχει τα χαρακτηριστικά που αποδίδαμε στο ιδανικό μας μέχρι τότε, αλλά κατά περίεργο τρόπο, μας κάνει. Και κάτι άλλο...Όταν έχουμε αποφασίσει ότι θέλουμε έναν άνθρωπο, τείνουμε να νιώθουμε και ότι ταιριάζουμε. Έτσι του αποδίδουμε ένα σωρό χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχει το ταίρι μας ενώ η πραγματικότητα απέχει μακράν. Κάποια στιγμή έρχεται η απομυθοποίηση και αν δεν έχει αναπτυχθεί βαθιά αγάπη ώστε να δεχτούμε τον άλλο όπως είναι, ακολουθεί το διαζύγιο...... Συμπέρασμα: Γκρεμίστε τα ιδανικά πρότυπα και αφεθείτε σε ό,τι έρχεται.... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted May 11, 2006 Παρακολουθοντας απο αποσταση,μεταφορικα και κυριολεκτικα, το site και αυτο το post...θα συμφωνησω με τον μεγαλυτερο Μακη.....και με με την Γιωτα!!!μεγαλυτερη η μικροτερη δεν ξερω αυτο που ξερω ειναι οτι... Οπως και να εινια...ετσι ακριβως ειναι οι σχεσεις..και κατακαποιο τροπο ενας τροπος συμβιβασμου ειτε μεγαλου ειτε μικρου... Αλλα ολα εξαρτονται απο τους ανθρωπους τις εμπειριες τους και γενικοτερα τις προσωπικοτητες τους... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ .... ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ.... Φιλικα Θανος Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites