Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
frozen_petros

απαντησεις

Recommended Posts

Καλημερα σε ολη την παρεα και ευχαριστω καταρχας για το ομαδικο σας καλοσωρισμα παιδες!

Αν και ακομα νυσταγμενος και χωρις καφε και λιγο down μετα τον αποκλεισμο της Γερμανιας,θα προσπαθησω να σας γραψω 2-3 πραγματακια για εμενα, μιας και απο οτι βλεπω πεφτει αστυνομικη ερυνα... :lol:

Ειμαι απο Θεσσαλονικη, 32 ετων και ασχολουμαι φανατικα με το snowboard απο το 1997. Μην φανταστειτε οτι το εμαθα ευκολα, γιατι το υψος μου ητο απαγορευτικο (2.04) και ετσι καθε προσπαθεια για να κρατησω μια σχετικη ισορροπια πανω στη μονη σανιδα ηταν παρα πολυ δυσκολο. Τωρα πλεον οι κατεβασιες ειναι ευκολη υποθεση σαφως. Στο μερος μας με εφερε ο τρελλαμενος KonstantinosV με τον οποιο γνωριζομαστε 3-4 χρονια.

Αγαπητε φιλε nifada, πισω απο το κεφαλι μου απεικονιζεται καλοκαιρινο νησιωτικο τοπιο οχι για κανεναν αλλο λογο, απλα γιατι η φωτο ειναι απο γερμανια και θα ηταν too much να βρω εκει φωτο με χιονια...Οι ανθρωποι εκει ονειρευονται καλοκαιρι και νησια,σωστα? Σε ευχαριστω πολυ και για τις ευχες σου.

Να ευχαριστησω και παλι ολους σας για το καλοσωρισμα και να περνατε παντα καλα.

είχαμε κάποια ελπίδα για ένα νέο μέλος από Θεσσαλονίκη, αλλά...

Στο μερος μας με εφερε ο τρελλαμενος KonstantinosV με τον οποιο γνωριζομαστε 3-4 χρονια.
κρίμα κι άδικο ρε γμτ...

φιλε μου,οπως και παντου και σε ολον τον κοσμο,δεν νομιζεις οτι θα πρεπει να με δελεασεις λιγακι προκειμενου να γινω και εγω μελος αυτου του συλλογου?

Για να ακουσω λοιπον γιατι ειμαι νεουδι και δεν τα ξερω καλα τα πραγματα εδω μεσα... :angry:

Πρώτα θα ρωτήσεις τον φίλο σου...

Πετρο καλως ηλθες..

Ελπιζουμε να εισαι στην συναντηση της Πεμπτης στην Θεσσαλονικη..

Ο Αλεξης εχει δικιο..Ολα καλα αλλα προσεχε μ αυτον τον τυπο τον Κωνσταντινο..Κι εμεις κανουμε παρεα μαζι του και φτασαμε τωρα σ αυτο το σημειο.. :angry:

Για ποια συναντηση μιλατε ρε παιδια?για πειτε μου να μαθω.και κατι αλλο, ειμαστε πολλοι εδω μεσα απο θεσ/νικη?

Οσον αφορα τον konstantinoV,ουδεν σχολιον.απορω πραγματικα με τις δυναμεις του τον χειμωνα...ξενυχτι παρασκευη,στο βουνο το σαββατο, ξενυχτι το σαββατοβραδο στα βουνα ξανα την κυριακη...τρομερο....!

φιλε μου,οπως και παντου και σε ολον τον κοσμο,δεν νομιζεις οτι θα πρεπει να με δελεασεις λιγακι προκειμενου να γινω και εγω μελος αυτου του συλλογου?

Για να ακουσω λοιπον γιατι ειμαι νεουδι και δεν τα ξερω καλα τα πραγματα εδω μεσα... :angry:

Λοιπόν, σε μία παρέα, όταν απαρίθμιζα όλα τα καλά που θα συμβούν σε κάποιον όταν γίνει μέλος στο Σύλλογο, προκειμένου να τον δελεάσω, όπως λες, οι άνδρες φίλοι της παρέας μου υπέδειξαν ότι κάνω αισχρό μάρκετινγκ και παραλείπω το βασικό - Νο 1 σημείο κλειδί ;) :

Λοιπόν, στο Σύλλογό μας θα βρείς πολύ ενδιαφέρουσες (κλπ, κλπ, κλπ) κυρίες που μοιράζονται την ίδια τρέλα για το βουνό με εσένα :D:D

Η παρούσα εξαιιρείται καθώς είναι.....αφιερωμένη στο ρόλο της ως ταμίας του Συλλόγου :D

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

λοιπον αγαπητη Γιώτα,με εχεις δελεασει αρκετα,αλλα θελω το κατι παραπανω.

Μια κυρια χωρις πολλες απαιτησεις,που να εχει ομως απαραιτητως σπιτι κοντα

σε χιονοδρομικο της βορειου ελλαδος,πισοδερι ή βερμιο!

Ζηταω πολλα?

Σου 'χω έτοιμη νύφη αρκεί να κρατάς τα πρόβατα του πεθερού το καλοκαίρι που θα πηγαίνει για κανα μπανάκι... :angry:

Α είσαι και απαιτητικός βλέπω...

"Γουμαρι τον εχάριζαν στα δόντια το κοιτούσε"

Αποσύρω την προσφορά, θα την δώσω στον Κωνσταντίνο που καραδωκεί... :angry:

τα στοιχεια ειναι ελλειπη,θα ηθελα περισσοτερες λεπτομερειες και νεες προτασεις......

Φωτό ζήτα βρε, ολόσωμη ανφάς & προφίλ :angry:

Αν ζητήσει φώτο θα στείλω την δικιά σου... :angry:

Ποιά λες, εκείνη την ημι....που στείλαμε στο Maxim για προβολή του Συλλόγου;; :D

παιδια χαλαρωστε,δεν τα βγαζω περα....δεν ξερω κανεναν σας και σε λιγο θα

με παντρεψετε...στειλτε ολες οι ελευθερες φωτογραφιες σας και ιατρικη γνωματευση

οτι ειστε αρτιμελης για να σκιαρω μαζι σας τον χειμωνα! :angry:

Ποιά λες, εκείνη την ημι....που στείλαμε στο Maxim για προβολή του Συλλόγου;; :D

Οχι την ολο- που ετοιμάζουμε για το ημερολόγιο του συλλόγου. :angry:

Πετρο, έλα απο Πέμπτη στην συνάντηση να σε κατευθύνω ανάλογα. Θα μάθεις όλα τα κουτσομπολιά του συλλογου. :D

Επειδή αλλάζουμε μέρος συνάντησης, αυριο θα ξέρουμε. Εως τώρα συναντιώμαστε σε μαγαζιά στην Τούμπα και στην Χαριλάου αλλά λέμε να κατηφορήσουμε προς το κέντρο. :angry:

H Κρήνη δοκιμάστικε αλλά το παρκάρισμα εκεί είναι δυσκολοτερο και απο το κέντρο και φυσικά είναι στην μια ακρη της πόλης κατι που δυσκολευει κάποιους να έρχονται. Επίσης υπάρχουν και αλλες λεπτομέρειες που επιρεάζουν την επιλογή του χώρου που θα τις πούμε απο κοντά.

Καλο παιδι Ηταν και ο Πετρος, νεος με το μελλον μπροστα του...

παει αφου εμπλεξε με τα καλοπαιδα τα αλλα ο θεος να τον φυλαει...

Καλημερα σε ολους!

Ηξερα το πολυ μεγαλο ρισκο μπαινοντας σε μια παρεα σαν και την δικη σας. Για να δουμε που θα καταληξουμε. Για την ωρα αγαπητοι φιλοι και φιλες θεσσαλονικεις σας ξερω μονο σαν nicknames, για να δουμε και το "απο κοντα" σημερα.

Καλημερα!

Λοιπον προτεινω και για σημερα συναντηση στο Νεμεσις στην Λαμπρακη Κωνσταντινουπολιτικα οπως εως τωρα.Το συζηταμε ωστε την επομενη φορα να παμε αν θελετε αλλου.Τουλαχιστον εκει θα παρκαρουμε ευκολα.

Να μην αλλαζουμε τωρα τοπο τελευταια στιγμη..Αν το κανονιζαμε απο χθες τουλαχιστον οκ..