metero 730 Report post Posted September 19, 2006 Μπράβο για άλλη μια φορά στο χ/κ Καλαβρύτων και από εμένα Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted September 19, 2006 Αυτό και αν είναι είδηση εμφανίστηκε ο metero μετά απο απουσία αρκετών μηνών,για σου βρε φίλε συνφορουμίτη Στήν ουσία τώρα ο τερματισμός του συρόμενου αναβατήρα μεγάλωσε; Γιατί νομίζω πώς αν οχι............ Quote Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted September 19, 2006 Στήν ουσία τώρα ο τερματισμός του συρόμενου αναβατήρα μεγάλωσε;Γιατί νομίζω πώς αν οχι... Τι εννοείς με το εάν μεγάλωσε ο τερματισμός !!???? Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted September 19, 2006 Exω την εντύπωση και ας με διορθώσουν όσοι ξέρουν καλύτερα απο εμένα οτι η νέα πίστα για να λειτουργήσει κανονικά έπρεπε να επεκταθεί ο τερματισμος της άγκυρας που ακόμα δεν έχει γίνει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted September 19, 2006 Ναι, για να λειτουργήσει η νέα πίστα θα επεκταθεί ο αναβατήρας «Άρτεμις». Κι αυτό είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted September 19, 2006 Πιστεύω ότι θα ήταν προτιμότερο να μεταφέρανε τη Στύγα στην θέση της Άρτεμης και να καταργούσανε την Στύγα Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
stavrakas 0 Report post Posted September 19, 2006 Πιστεύω ότι θα ήταν προτιμότερο να μεταφέρανε τη Στύγα στην θέση της Άρτεμης και να καταργούσανε την Στύγα γειά στο στόμα σου ρε φίλε μου, έχω και το λέω εδώ και 5 χρόνια αυτό, είχα στείλει και e-mail στα καλάβρυτα...και ανέφερα αυτό που μόλις είπες....τι το καλύτερο διπλό καρεκλάκι στη θέση της Αρτεμης και τετραπλο απεμπλεκόμενο (άντε τριπλο ) στη Στύγα ........................ζζζζζζζζζζζζζζ καλά ρε παιδιά μη βαράτε........ένα όνειρο είδα και εγώ........ μακάρι κάποτε όλα αυτά να γίνουν πράξη...μπράβο στα Καλάβρυτα έστω και για αυτά που κάνει!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted September 19, 2006 Πιστεύω ότι θα ήταν προτιμότερο να μεταφέρανε τη Στύγα στην θέση της Άρτεμης και να καταργούσανε την Στύγα Πως? Κάνεις πλάκα? Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted September 19, 2006 Καθόλου πλάκα, σχεδόν όλο το χειμώνα το lift της Στύγας είναι κλειστό, είτε λόγω αέρα (και αυτό γιατί δεν είναι σταθερό) είτε γιατί όταν έχει καλό καιρό είναι υπερφορτωμένο και χαλάει (για δύο λόγους είτε γιατί δεν κάνουν σωστή συντήρηση είτε γιατί δεν είναι οι προδιαγραφές για το πλήρες φορτίο που εξυπηρετεί) οπότε μια από τα ίδια φέτος όσον αφορά την Στύγα . Ένα lift μείον και πάλη φέτος. Όσον αφορά την Στύγα πιστεύω ότι, ή θα έπρεπε να την κοντύνουν και να ξεκινάει από την βάση της μπροστινής πίστας της Στύγας , έτσι θα μειωνόταν ο χρόνος ανάβασης στο μισό και θα μπορούσε να αντέχει σε πλήρες φορτίο το μοτέρ Επίσης με έναν κυλιόμενο διάδρομο θα μπορούσε να λειτουργεί και στην τέταρτη ταχύτητα και όχι μόνο στην δεύτερη και τρίτη. Το κενό μέχρι την αρχή της θα μπορούσε να το καλύψει ένα lift σαν της Άρτεμης το οποίο θα έμπαινε παράλληλα με το είδη υπάρχον. Τώρα όσον αφορά την Άρτεμης εάν δεν ξανασιάσουν τα γρανάζια φέτος και μπορέσει να λειτουργήσει, τότε θα έχει πολύ δουλειά να κάνει αφού με την διάνοιξη της πίστας που έγινε θα πρέπει να εξυπηρετεί περισσότερο κόσμο και εάν τώρα θέλεις τα Σ/Κ 30 λεπτά στην ουρά φανταστείτε τι έχει να γίνει. Σχολια που υπαινισσονται ποινικα αδικηματα δεν ειναι αποδεκτα. Eαν ο γραφων εχει στοιχεια, ας τα καταθεσει στον εισαγγελεα της περιοχης του. Η παρουσα προταση διεγραφη απο το moderating team. Και θέλω να πιστεύω ότι οι όποιες χωματουργικές εργασίες έγιναν βάση κάποιας γεωλογικής μελέτηςκαι άδειας από το δασαρχείο , για δυο βασικούς λόγους πρώτων γιατί ωραία κάνουμε το σκι μας εμείς αλλά μην κα καταστρέφουμε και την χλωρίδα που έχει απομείνει στο βουνό και δεύτερον θα είναι κρίμα μετά από τόσο κόπο που έκανε αυτός με την μπουλντόζα να γεμίσει η πίστα μεγάλα αυλάκια από τις νεροποντές γιατί δεν υπάρχει η χλωρίδα για να συγκρατήσει το χώμα Και δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι τέλος πάντων το μεγάλο γεγονός Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted September 19, 2006 Γιώργη ακόμη δεν ήρθες και άρχισες τα ίδια ? σχεδόν όλο το χειμώνα το lift της Στύγας είναι κλειστό, είτε λόγω αέρα (και αυτό γιατί δεν είναι σταθερό) είτε γιατί όταν έχει καλό καιρό είναι υπερφορτωμένο και χαλάει (για δύο λόγους είτε γιατί δεν κάνουν σωστή συντήρηση είτε γιατί δεν είναι οι προδιαγραφές για το πλήρες φορτίο που εξυπηρετεί)Πέρυσι όλο το χειμώνα δεν ήταν κλειστή η Στύγα.Υπάρχει πρόβλημα με τον αέρα ανάμεσα στους πυλώνες 8 και 10 και γι' αυτό δεν φταίμε εμείς. Συντήρηση σωστή γίνεται αλλά χωρίς ρεύμα πώς θέλεις να δουλεύει ένας κινητήρας ? Η παρουσα παραγραφος απαντα σε παραγραφο του προηγουμενου ποστ που διεγραφει και διαγραφεται ως μη εχουσα σημασια-The moderating Team Και θέλω να πιστεύω ότι οι όποιες χωματουργικές εργασίες έγιναν βάση κάποιας γεωλογικής μελέτης και άδειας από το δασαρχείο, για δυο βασικούς λόγους πρώτων γιατί ωραία κάνουμε το σκι μας εμείς αλλά μην καταστρέφουμε και την χλωρίδα που έχει απομείνει στο βουνό και δεύτερον θα είναι κρίμα μετά από τόσο κόπο που έκανε αυτός με την μπουλντόζα να γεμίσει η πίστα μεγάλα αυλάκια από τις νεροποντές γιατί δεν υπάρχει η χλωρίδα για να συγκρατήσει το χώμαΚαλά κάνεις και το πιστεύεις. Δεν είναι απαραίτητο οτιδήποτε γίνεται στην Ελλάδα να γίνεται παράνομα. Γίνονται και κάποια πράγματα νόμιμα με άδειες και μελέτες. Επισης-The moderating Team Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted September 19, 2006 Μπράβο metero όσο καιρό είχες να γράψεις τόσο φόρα έχεις πάρει . Πολύ καλά έκαναν οι άνθρωποι με την νέα πίστα απλά το μόνο σίγουρο είναι οτι το χ.κ χρειάζεται νέους αναβατήρες για το πρόβλημα των ατελείωτων ουρών τα Σαββατοκύριακα γιατί κατά τα άλλα τις καθημερινές όταν λειτουργεί όλο είναι πολύ καλά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
eirini 0 Report post Posted September 20, 2006 Το σιγουρο παντως ειναι πως με την νεα πιστα, θα αποσυμφωρηθει αρκετα η Στυγα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted September 20, 2006 Το σιγουρο παντως ειναι πως με την νεα πιστα, θα αποσυμφωρηθει αρκετα η Στυγα. Πολύ αμφιβάλλω. Συμφώρηση της μεγάλες ώρες έχει και η Άρτεμις. Η νέα πίστα δεν λύνει κανένα από τα προβλήματα συνωστισμού στην αφετηρία των αναβατήρων, απλά προσθέτουν σε επιλογές στο σκι-snowboard. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 20, 2006 Tο μονο σιγουρο ειναι οτι θα βλεπουμε πιο πολλους να κατεβαινουν τα απατητα του αυγου μεσα απο τα δεντρα, με αποτελεσμα οντως να σπαει ο κοσμος μιας και θα κατεβαινουν μεχρι τη Δαφνη... λεμε τωρα... γιατι οταν εχει πανικο ο μονος τροπος για να μην εχει ουρες ειναι να μοιραζει το σαλε τσαμπα καφε και σαντουιτσακι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted September 21, 2006 Τις ώρες αιχμής πάντα θα υπάρχει καθυστέρηση. Α, και την άλλη Κυριακή θα έχουμε κι άλλα ευχάριστα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 21, 2006 Α, και την άλλη Κυριακή θα έχουμε κι άλλα ευχάριστα...Έλα πρόεδρε, αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 21, 2006 Υποθετω οτι η "καινουρια" Αρτεμις-3 με τη συνδεση της με τη Δαφνη-2? η τελος παντων οπως θα κατεβαινει μεχρι το παρκινγκ ειναι πλεον μια μακρια πιστα, βατη σε αρκετο κοσμο, εν σχεσει με την "παλια" Αρτεμις-3, οποτε, ολος αυτος ο κοσμος θα εχει με κατι ευχαριστο να ασχοληθει αντι να περιμενει στις ουρες (ακομη και της Στυγας). Τι θελετε να κανουμε δηλαδη, να την κλεισουμε; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
eirini 0 Report post Posted September 21, 2006 Τις ώρες αιχμής πάντα θα υπάρχει καθυστέρηση. Α, και την άλλη Κυριακή θα έχουμε κι άλλα ευχάριστα... Αμαν προεδρε, καθε φορα μας σκατε. Πετατε ενα "την αλλη Κυριακη θα εχουμε κι αλλα ευχαριστα" και μετα μας αφηνετε στα κρυα του λουτρου . Πειτε μας εστω γιατι προκειται. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted September 21, 2006 Ναι αμέσως, πρόκειται για την................................της .................... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Report post Posted September 21, 2006 Και η παλια και η καινουργια Αρτεμης 3 καταληγει κατω. Μπορεις να σταματησεις / πας στο μεσο επιπεδο ? Γιατι αν οχι, δεν προκειται να τη κατεβω μου φαινεται, αφου απο κατω για να ξανανεβεις, Kαλυνηχτα και κλαφτα Xαραλαμπε αν ειναι ΣΚ, θα εχεις και αυτους που ανεβαινουν για καφε και τους πολυ αρχαριους, που δεν υπαρχουν απο μεση και πανω...... Το σιγουρο παντως ειναι πως με την νεα πιστα, θα αποσυμφωρηθει αρκετα η Στυγα. I think not ! . Η Στυγα ειναι Στυγα. Εγω και αλλες 10 πιστες να ειχε, Στυγα θα ανεβαινα..Ξερω παρα πολυ κοσμο που πανε μονο για Στυγα, οταν ειναι "σιγουρα" (! ) ανοιχτη. Την ατακα "Αν δεν δουλευει η Στυγα, τι να κανουμε εκει", την εχω ακουσει απειρες φορες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted September 21, 2006 Τι εννοεις τι να κανουν? Τοσο απατητο εχει η Αρτεμις. Ασε που μεχρι να ανεβεις στυγα εχεις ανεβοκατεβει 2 φορες Αρτεμη. Πολυ ωραια η στυγα αλλα δεν ειναι το μονο που αξιζει στο ΧΚΚ Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Report post Posted September 21, 2006 Συμφωνω, αλλα γι αρκετους/αρκετες Καλαβρυτα = Στυγα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
eirini 0 Report post Posted September 21, 2006 Ναι αμέσως, πρόκειται για την................................της .................... Σας ευχαριστω προεδρε για την διευκρινιση. Ηταν αμεση και κατατοπιστικη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 21, 2006 Την ατακα "Αν δεν δουλευει η Στυγα, τι να κανουμε εκει", την εχω ακουσει απειρες φορες...Συγνώμη κιόλας, αλλά μην ..... (έχε χάρη που θέλω να είμαι κόσμια)!!! Σιγά, βρε παιδιά, που δεν μας φτάνει όλο το υπόλοιπο χιονοδρομικό.... Τι εννοεις τι να κανουν? Τοσο απατητο εχει η Αρτεμις. Ασε που μεχρι να ανεβεις στυγα εχεις ανεβοκατεβει 2 φορες Αρτεμη. Πολυ ωραια η στυγα αλλα δεν ειναι το μονο που αξιζει στο ΧΚΚΠες τα χρυσόστομε!!!!! Συμφωνω, αλλα γι αρκετους/αρκετες Καλαβρυτα = ΣτυγαΝαι, ναι και για μερικούς το πάρκινγκ του ΧΚ δεν φτάνει να χωρέσει το καλάμι τους..... Και για να μην παρεξηγηθώ...Οκ, ζούπερ η Στύγα και για έναν σκιέρ που είναι σε πολύ καλό επίπεδο, είναι το πιό challenging κομμάτι και κατανοώ ότι η Στύγα είναι που τους συγκινεί. Για τους περισσότερους όμως από τους αρκετούς που δεν μπορούν να κάνουν σκι αν δεν λειτουργεί η Στύγα, ας κοιτάξουν να μάθουν να κατεβαίνουν μπλε πιστούλα αξιοπρεπώς και μετά ας ψαχτούν και για τη Στύγα...Το επίπεδό του και την τεχνική του κανείς δεν τα βελτιώνει σε δύσκολες πίστες.....Εδώ και παιδιά που κάνουν τρελό σκι, δεν περιφρονούν τις άλλες πίστες.... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 21, 2006 Σκυφτε ολοι, γιατι η Ταμιας εχει παρει το δικανο και οποιον παρουν τα σκαγια... Ζωχαδιασμενη σε βλεπω Γιωτα, τοση πολλη δουλεια;; Παντως εθιξε μια ενδιαφερουσα αποψη! Πρεπει να κανουμε παντα σκι στο οριο του επιπεδου μας; Αν ειναι κλειστη η Στυγα στο ΧΚ η η 6 στο ΧΚΠ φευγουμε; Δεν υπαρχει ευχαριστηση να τσουλαμε στον Περικλη; Εγω προσωπικα τσουλαω σε οτι χιονι βρω. Με το ΧΚΠ τελειως κλειστο, κατεβηκαμε το δρομο προς Αμφικλεια (πρασινη ) με το τουτου να ακολουθει...και το φχαρστηθηκα! Και ειχαμε μαζι μας σκιερ που κατεβαινουν την 6 σε αγωνες. Και γελαγανε κατευχαριστημενοι που τσουλησανε οταν οι αλλοι πηγαν στο Λιβαδι για κοψιδομαχια! Χαλαρωστε λιγο, για σκι παμε, οχι για Jaccuzzi Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites