tetzas 1 Report post Posted August 28, 2006 Υπάρχει κανείς που να ασχολείται με το άθλημα ? Προσωπικά ασχολούμαι από μικρό παιδί και οσον αφορά στις απαιτησεις του αθλήματος αυτή την στιγμή (μετά απο διακοπές) είμαι στην τέλια φυσική κατάσταση. Μου αρέσουν οι πόρτες, το φεύγα και κυριώς το χταποδάκι με το ούζο στην παραλία (όπου είμαι και μάστορας). Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted August 28, 2006 Δηλώνω φανατικός του είδους Αλλά θέλω λίγο δουλειά ακόμα για το master (ο παππούς μου με κερδίζει συνέχεια και δεν το αντέχω ) Πόρτες και πλακωτο δυστυχώς μόνο αυτά παίζω αλλά είμαι σε θέση να πάρω 2 διπλά στο ίδιο παιχνίδι (μου έχει τύχει σε άτυχο φίλο ) Άντε και λίγο φεύγα αλλά δεν το πολυκατέχω JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted August 28, 2006 Συγνώμη ρε Tetzas... τόσο καιρό δεν είπες τπτ ?? Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted August 28, 2006 Καλιο αργα παρα ποτε. Λοιπόν φόρα τα αστερια σου, παρε τις μπουκάλες σου και το ψαροντούφεκο σου και τράβα φέρε κανα χταπόδι. Εγώ θα βάλω το ούζο και το τάβλι. περιμένω Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted August 28, 2006 Θα περιμένεις πολύ... γυρνάω την επόμενη εβδομάδα Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted August 28, 2006 να κανουμε ενα τουρνουα στο σπιτι του κωστα λοοοοοοοοοοοοοοολ καλα βρε παναγιωτη διπλα παιρνεις και δε ξερεις φευγα??? δε ξερεις ταβλι να μαθεις φευγα τετζα να οργανωθουμε Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted August 28, 2006 τι απαράδεκτοι που είστε ρε!! τόσο καιρό.... ΕΛΕΟΣ!! Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted August 28, 2006 ...είμαι στην τέλια φυσική κατάστασηΔηλαδή ;;; Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted August 29, 2006 Για να ρωτάς προφανώς δεν ξέρεις τάβλι, σωστά? Πάντως μην στεναχωριέσαι, την τελευταια φορά που σε είδα ήσουν κι εσύ σε καλή φυσική κατάσταση. Βιάσου και δήλωσε συμμετοχή στο τουρνουά του λαμόγια-BMW. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted August 29, 2006 Για να ρωτάς προφανώς δεν ξέρεις τάβλι, σωστά?Τί είναι τάβλι παρακαλώ ; άντε να ξεκινήσουμε από κάπου δήλωσε συμμετοχή στο τουρνουά του λαμόγια-BMW. ΠΟΤΕ Δεν θέλω καμία σχέση με ανύπαρκτους... Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted August 29, 2006 Τί είναι τάβλι παρακαλώ ; άντε να ξεκινήσουμε από κάπου Τα άπαντα: http://www.tavliinfo.gr Δεν θέλω καμία σχέση με ανύπαρκτους...Κρίμα είναι είναι ρε συ... θα 'θελες να σ' έκανε έτσι ο Θεούλης? Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted August 29, 2006 Κρίμα είναι είναι ρε συ... θα 'θελες να σ' έκανε έτσι ο Θεούλης? ΟΧΙ, και του είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Άλλωστε εγώ υπάρχω κάπου... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted August 30, 2006 ταβλι ακουω... απο την αλλη το αγαπημενο μου ειναι το φευγα. να οργανωθουμε indeed... εχω και χταποδακι ετοιμο στη φωλια του και το περιμενω να θεριεψει λιγο εκτος και αμα μου το φαει κανας μπαγασας... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 31, 2006 ταβλι ακουω... απο την αλλη το αγαπημενο μου ειναι το φευγα. να οργανωθουμε indeed... εχω και χταποδακι ετοιμο στη φωλια του και το περιμενω να θεριεψει λιγο εκτος και αμα μου το φαει κανας μπαγασας... Από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον ρωτάω: Πού είναι η φωλιά του;; Ο μπαγάσας... Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted August 31, 2006 Είπα κι εγώ. Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted September 7, 2006 παιζει καποιος απο σας στο tavli mania? ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted January 10, 2007 μιας που δεν χιονιζει λεω να το ξαναρίξω στο τάβλι anyone? ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted March 7, 2007 Είμαι μέσα για το τουρνουά! πόρτες, πλακωτό και φεύγα ξέρω... α!!! και βαρελάκια! Επίσης βάζω και το ούζο που είναι Χίου! εκείνο το χταποδάκι μήπως μεγάλωσε; Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
napa 0 Report post Posted March 8, 2007 Επίσης βάζω και το ούζο που είναι Χίου! Απαλαρίνα είναι το ούζο Boozer? Και γιατι δεν βάζεις ενα ΤΡΙΚΕΝΕ που είναι και απο τα μέρη σου? IT'S COMING AND IT'S COOL... KITEWING... SAIL IT... Email: kitewing_gr@yahoo.gr Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted March 9, 2007 Από τα μέρη μου προτιμώ το Babatzim... αλλά αν δεν παινέψεις και το ..."στεφάνι" σου θα πέσει να σε πλακώσει... Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted July 26, 2007 Μιας και το ανέφερε ο anastasiadis, τι λέτε θα οργανώθούμε ποτέ? Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted July 29, 2007 Εγώ είμαι μέσα αρκεί να τσεκάρω τα ζάρια ! Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites