ChristosZ 2,649 Report post Posted September 7, 2006 Vouli , χρειάζεσαι ένα από αυτά τα χάπια που τα παίρνεις και κοιμάσαι για τρεις μήνες Το φθινόπωρο είναι επικίνδυνο για σένα Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted September 7, 2006 καλό καλοκαίρι παιδιά εγώ τώρα πάω Μύκονο Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted September 7, 2006 Αμάν βαλτή είσαι και σύ? Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted September 8, 2006 καλό καλοκαίρι παιδιάεγώ τώρα πάω Μύκονο Καλά να περάσεις..... Το φθινόπωρο οι Κυκλάδες είναι όμορφες. Πάρε μαζί σου μπουφαν και μακριμάνικα μπλουζάκια, καθώς και ένα ζευγάρι γαντάκια και ένα κασκόλ. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted September 8, 2006 Vouli , χρειάζεσαι ένα από αυτά τα χάπια που τα παίρνεις και κοιμάσαι για τρεις μήνες Το φθινόπωρο είναι επικίνδυνο για σένα Ναι, ναι! Αυτά θέλω!!!!!! Που μπορώ να τα βρω; Ποιός πάει Μύκονο και γιατί μας το λέει! Αυτά να τα κρατάς για τον εαυτό σου δεν χρειάζεται να τα μοιράζεσαι μαζί μας έχουμε κατανόηση!!! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted September 8, 2006 Vouli μου δεν ήξερα ότι θα προκαλέσω τόσο μεγάλη ταραχή στα εσώψυχά σου με το post μου! Συγχώρεσέ μου λοιπόν και θα επανορθώσω.Να τώρα που σου γράφω είμαι στην Χαλκιδική και ατενίζω τον ωραίο κήπο και λίγα μέτρα πιο μπροστά τη θάλασσα! Μην μου πειράζετε το Vouli θα έχετε να κάνετε μαζί μου Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted September 11, 2006 Vouli μου δεν ήξερα ότι θα προκαλέσω τόσο μεγάλη ταραχή στα εσώψυχά σου με το post μου! Συγχώρεσέ μου λοιπόν και θα επανορθώσω.Να τώρα που σου γράφω είμαι στην Χαλκιδική και ατενίζω τον ωραίο κήπο και λίγα μέτρα πιο μπροστά τη θάλασσα! Μην μου πειράζετε το Vouli θα έχετε να κάνετε μαζί μου Φιλικά, KonstantinosV Από την αρχή σε είχα συμπαθήσει! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites