snowizard 0 Report post Posted September 19, 2006 Παιδια καλημερα, συγνωμη που ανοιγω νεο topic αλλα θελω να ρωτησω καποια πραματακια.... Ειμαι γραμμενος στο snowclub μεσω internet εδω και 2 χρονια περιπου, αλλα δεν πολυ ασχολιομουν με το forum και γενικως με τα τεκτενομενα του club λογω του οτι τα τελευταια 2 χρονια ελειπα στο εξωτερικο. Τωρα που ειμαι μονιμα πια στην Ελλαδα θελω να ασχοληθω ενεργα και γι αυτο θελω να ρωτησω καποια πραγματα. 1) Για να συμμετεχεις σε εκδρομες και γενικοτερα στις δραστηριοτητες πρεπει να πληρωσω καποια συνδρομη κι αν ναι ποσα και που? θελει καποιες φωτογραφιες ή οτιδηποτε αλλο? 2) Γενικοτερα εαν υπαρχει καποια συνδρομη θα ηθελα κι εγω να συνεισφερω καθοτι ειμαι ειμαι λάτρης του σκι και γενικοτερα του βουνου και των εκδρομων. 3) Γενικα οτι infos πιστευετε οτι θα βοηθησουν παρακαλω παραθεστε τις με ενα reply για να μπω στο κλιμα κι εγω Ευχαριστω πολυ κι ελπιζω να μην σας κουρασα!!! Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted September 19, 2006 Φιλε μου καλως ηλθες.. Εισαι μελος στο φορουμ αλλα για να εισαι μελος του συλλογου πρεπει να γραφτεις. Αυτο προυποθετει 10€ εγγραφη που πληρωνεις 1 φορα, και 20€ ετησια συνδρομη. Ετσι για να γραφτεις, θα πρεπει να καταβαλεις 30€ τωρα και του χρονου τετοια εποχη 20€ για να ανανεωσεις. Διαβασε παρακατω ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ Αριθμός απόφασης μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών 6714/2003 Αριθμός μητρώου συλλόγου στο βιβλίο σωματείων 25046 Για εγγραφή καταθέτετε 10€ για την εγγραφή σας και 20€ για την συνδρομή του έτους στον εξής λογαριασμό της : Eurobank : 0026.0025.48.0100524841, Παναγιώτα Τσιμογιάννη είναι το όνομα που βγάζει ο λογαριασμός. Παρακαλείστε να καλύπτετε τα έξοδα της τράπεζας. Ζητάτε να εγγραφεί το όνομα του καταθέτη Καταθέτετε τα λεφτά και την απόδειξη τη στέλνετε με φαξ με το όνομα και τα στοιχεία σας (e-mail, τηλέφωνο επικοινωνίας, και το nickname σας στο forum) στο 210-6771882. Επίσης μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@snowclub.gr με τα παραπάνω στοιχεία σας και να ενημερώσετε ότι η πληρωμή έγινε για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. Καλως ήλθατε στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ Εναλλακτικά εγγραφές γίνονται στις συναντήσεις και στα event του συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: Αθήνα 6936 59 6936 Παναγιώτης Παπαθανασίου, Αντιπρόεδρος 6944 456 527 Ιάσoνας Κατσαρός, Γραμματέας του Συλλόγου 6977 633 580 Παναγιώτα Τσιμογιάννη, Ταμίας του Συλλόγου Γενικα πιστευω οτι αν εισαι πορωμενος οπως λες, θα ενθουσιαστεις. Για τα προνομια σου σαν μελος θα πληροφορηθεις και στη συνεχεια. Τα βασικα ομως αφορουν εκπτωση σε καρτες λιφτ σε καποια ΧΚ, σε εξοπλισμο σκι σνοουμπορντ, εκδρομες αλλα πανω απ ολα την πιο τρελη παρεα πανω στο βουνο. Υ.Σ. Τελειο μερος το Guildford...μου ελλειψε. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 19, 2006 Καλώς ήρθες!! Όπως ακριβώς σου τα γράφει ο Άρης. Αν είσαι Αθήνα, έλα την Πέμπτη στη συνάντηση του Συλλόγου να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε και να τα πούμε από κοντά Φιλικά Γιώτα Υ.Γ. Γράψε αν θέλεις μερικά πράγματα για σένα (ηλικία, πού μένεις, τί σπούδαζες, πόσο καιρό κάνεις σκι, ΧΚ που σου αρέσουν, άλλα ενδιαφέροντα, κλπ) Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted September 19, 2006 Καλώς ήρθες!! Όπως ακριβώς σου τα γράφει ο Άρης. Αν είσαι Αθήνα, έλα την Πέμπτη στη συνάντηση του Συλλόγου να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε και να τα πούμε από κοντά Φιλικά Γιώτα Υ.Γ. Γράψε αν θέλεις μερικά πράγματα για σένα (ηλικία, πού μένεις, τί σπούδαζες, πόσο καιρί κάνεις σκι, ΧΚ που σου αρέσουν, άλλα ενδιαφέροντα, κλπ) Καλώς μας βρήκες!!! Για τα υπόλοιπα με κάλυψε η Γιώτα! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted September 19, 2006 ΟΚ παιδες thx a lot for your help! Αυτη τη βδομαδα κιολας παω για καταθεση χρηματων και τα σχετικα!Θα τα πουμε και απο κοντα παρ ολο που τα ωραρια μου ειναι λιγο ζορισμενα.... Λιγα για μενα τωραμ (πιστευω να τα γραφω στο σωστο topic) 26 χρονων BSc Marketing + MSc International Marketing Management Kανω σκι απο το δημοτικο και πραγματικα εχω μεγαλη μουρλα Δουλευω σαν junior marketer στην Ελληνικη Ζυθοποια Αταλαντης (Stella Artois,Beck's,Lowenbrau και αλλες μαρκες) Hobbies ταξιδια,μουσικη παρα πολυ,τεννις,κολυμπι,βουνα,σκι και αλλα.... αν καπου δε σας καλυπτω πειτε μου να γραψω και αλλα! Μ ολα αυτα που εγραψα πιστευω να ενδιαφερθει και καμια κοπελα χε χε (just kidding) Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
lambrosn 0 Report post Posted September 19, 2006 και εγω ως παλιος εδω ( που πα ρε νεο???) να σε καλως ορισω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 19, 2006 Μ ολα αυτα που εγραψα πιστευω να ενδιαφερθει και καμια κοπελα χε χε (just kidding)Άκου snowizard (πώς σε λένε αλήθεια; ): Αν θέλεις να ενδιαφερθούμε για σένα έτσι όπως το εννοείς, πες μας κάτι και για την προικούλα σου γιατί με ελλιπή στοιχεία, τί ενδιαφέρον να δείξει κανείς;;; (εεε.. καμμία εννοώ ) Υ.Γ. Αν δεν έρθεις στη συνάντηση της Πέμπτης, στείλε και στοιχεία σωματότυπου ή φωτό, οκ;;;; (Να οργανωθούμε δηλαδή..) Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted September 19, 2006 Γιώτα, αυτό που περιμένω τώρα με ανυπομονησία είναι η απάντηση στο ποστ σου του Αλέξη και του Μάκη!!!!! Άντε να ξεμουδιάσουμε λιγάκι! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 19, 2006 Τελειοποιουμε τις λεπτομερειες με ΡΜ Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted September 19, 2006 αν καπου δε σας καλυπτω πειτε μου να γραψω και αλλα!Μ ολα αυτα που εγραψα πιστευω να ενδιαφερθει και καμια κοπελα Κοίταξε να δείς καλό παιδί snowwizard,Εάν πιστεύεις οτι θα κάνεις την τύχη σου πέφτοντας πάνω στην Yota δύο τινά συμβαίνουν : ή έχεις χρόνια να πας σε... οφθαλμίατρο ή έχεις ψυχολογικά προβλήματα. Εγώ, ως γνωστόν, ρουφιάνος δεν είμαι αλλά ονόματα λέω ούτε σπίτια κλείνω, απλά προειδοποιώ. Το κρίμα στο λαιμό σου. Αν θέλεις να ενδιαφερθούμε για σένα έτσι όπως το εννοείς, πες μας κάτι και για την προικούλα σου γιατί με ελλιπή στοιχεία, τί ενδιαφέρον να δείξει κανείς;;;Εσύ γνωστή σουσουράδα του forum προφανώς δεν έχεις συναισθανθεί την κατάσταση...εσύ πρέπει να πληρώσεις και όχι να ψάχνεις για προίκα και είναι και μεγαλύτερός σου Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 19, 2006 Τελειοποιουμε τις λεπτομερειες με ΡΜ Φιλικα ΜακηςΜ Άστα Βούλα μου, μ' έχουν τσακίσει....ΑΛΛΑ, μην ανησυχείς καθόλου, η φιλενάδα σου, ανταποδίδει τουλάχιστον εξίσου!!!!! Είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις και μου έχεις εμπιστοσύνη Τϊ εκπροσώπιση άλλωστε θα παρείχα αλλιώς στις κυρίες του Συλλόγου;;;;; Εσύ γνωστή σουσουράδα του forum προφανώς δεν έχεις συναισθανθεί την κατάσταση...εσύ πρέπει να πληρώσεις και όχι να ψάχνεις για προίκα και είναι και μεγαλύτερός σου Πρόεδρε, αφενός ο έρως χρόνια δεν κοιτά, κι εδώ μιλάμε για βαθιά αισθήματα προικός και αφετέρου, γιατί παρακαλώ μου κόβεις την τύχη μου;;;;; Μπορεί να έχει βίτσια το παλικάρι... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted September 19, 2006 Ναι Βούλα, η καημένη η φιλενάδα σου είναι για λύπηση και θέλει φωτογραφίες του νέου μέλους για παρηγοριά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 19, 2006 Μπορεί να έχει βίτσια το παλικάρι... Ναι και την γκαντεμια του Μητσοτακη (sorry κε Προεδρε... ) Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 19, 2006 Ναι Βούλα, η καημένη η φιλενάδα σου είναι για λύπηση και θέλει φωτογραφίες του νέου μέλους για παρηγοριά... Δεν έχει γραφτεί ακόμα το παιδί...Με αυτά που ακούει θα νομίζει ότι έχετε μιά παλιοταμία και θα πάρει δρόμο...Παρακαλώ άμεσα να αποκαταστήσετε το προφίλ μου, τονίζοντας τα θετικά μου, τί καλή που είμαι, άξια σκιέρ, άψογη τεχνική, κλπ, κλπ Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted September 19, 2006 Ναι αμέσως, ΜΠΟΥΡΔΕΣ το βλέπετε ? ΜΠΟΥΡΔΕΣ Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted September 19, 2006 Mπα κοριτσια παμπτχωχος είμαι ισα ισα που τα καταφερνω και παω για κανενα σκι τελως παντων δε θελω να δημιουργω συγχυση στο board θα ψαξω να βρω αλλου την τυχη μου... Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 19, 2006 Ορίστε!!! Με τις μπούρδες (συ είπας!!!! ) σου πρόεδρε, το χάσαμε το παλικάρι από γαμπρό Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 19, 2006 ναι αλλα του περασε ξυστα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 19, 2006 Ψιτ! Παληκαρι! Εσυ...χιονομαγε Η ταμιας μας ειναι καλη, ευπαρουσιαστη, επαγγελματικα αποκατεστημενη, πολυξερη (αντε και λιγο πολυλογη...αλλα τελος παντων). Ειναι ομως φοβερα γκαντεμω Εχει σπασει κοκαλο στην αρχη της σαιζον και καπακι το χιαστο της στη μεση της σαιζον. Και δεν εσπασε τα μουτρα της (μεχρι τωρα τουλαχιστον) γιατι δεν ετυχε να ειναι διαθεσιμη οταν καποιος ηθελε να της τα σπασει Εσεις οι υπολοιποι, τι το αποθαρρυνετε το παληκαρι; Πως θα γλυτωσουμε απο δαυτη; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted September 20, 2006 Τελως παντων..με εχετε μπερδεψει θα τα πουμε σε καποια συναντηση και θα βγαλω μονος μου τα συμπερασματα. Τι πραμα κι αυτο παντως να μη μποριες να βρεις μια νυφη... Περα απο την πλακα θα προσπαθησω να ερθω την Πεμπτη να γωριστουμε και απο κοντα να μοιραστουμε ολοι την τρελα μας για το χιονι Να ειστε καλα thanx very much for your help i appreciate Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted September 20, 2006 Περα απο την πλακα θα προσπαθησω να ερθω την Πεμπτη να γωριστουμε και απο κοντα να μοιραστουμε ολοι την τρελα μας για το χιονι ...ναι βρε για να δεις τι κελεπούρια είμαστε Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted September 20, 2006 Άστα Βούλα μου, μ' έχουν τσακίσει....ΑΛΛΑ, μην ανησυχείς καθόλου, η φιλενάδα σου, ανταποδίδει τουλάχιστον εξίσου!!!!! Είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις και μου έχεις εμπιστοσύνη Ξέρω Γιώτα μου, μην τους ακούς ζηλεύουν!!! Snowizard, μην τα βλέπεις (ή μάλλον διαβάζεις) έτσι τα παιδιά κατά βάθος είναι καλά απλά παρασύρονται καμιά φορά! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted September 20, 2006 Ok ok οταν τα πουμε απο κονντα θα σχηματισω μονος μου αποψη οπως και το υπολοιπο κλαμπ για μενα...δε νομιζω να πολυδιαφερουμε παντως..... Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
alex_mar 0 Report post Posted September 21, 2006 Σε ποια ΧΚ εχεις εκπτωση αν εισαι μελος? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 21, 2006 Εξαρτάται από τις συμφωνίες που κάνουμε κάθε χρονιά. Συνήθως παίρνουμε εκπτώσεις από τα περισσότερα ΧΚ για τις καθημερινές. Π.χ πέρυσι, η κάρτα εισόδου των μελών στα Καλάβρυτα τις καθημερινές ήταν 11 €. Επίσης, μπορούμε να επιτύχουμε τιμές γκρουπ όταν βγάζουμε κάρτες μαζικά στις εισόδους μας στα ΧΚ όπου ούτως ή άλλως συγκεντρωνόμαστε τα ΣΚ. Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites