Romanos 0 Report post Posted September 20, 2006 Γεια σας παιδιά είμαι νέος στο Forum και σχετικά νέος και στο σκι. Το χειμώνα που μας πέρασε πήγα 4 ΣΚ στην Ελλάδα(όλα Καλάβρητα) και 1 τετραήμερο (Καθαρά Δευτέρα) στο Bansko όπου και γνώρισα και μερικά μελή του συλλόγου σας(px. Nasos,Andreas,Nikos). Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε να διαλέξω ένα μέρος για σκι για την περίοδο 15/12-23/12. Το προφίλ του χωριού – χιονοδρομικού που θα ήθελα είναι: γραφικό , χωρίς να γίνετε χαμός από κόσμο, πολύ χιόνι και πίστες για αρχάριους-μέτριους. Θα προτιμούσα κάτι σε κεντρική Ευρώπη (π.χ Αυστρία, Γαλλία). Την περίοδο αυτή υπάρχει αρκετό χιόνι στα χιονοδρομικά εκεί; Ευχαριστώ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted September 20, 2006 Les Arcs 1800 φιλε μου στις Γαλλικες Αλπεις Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 20, 2006 Να γραφτείς μέλος και να έρθεις στην εκδρομή του εξωτερικού του Συλλόγου μας Θα βγεί ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.. Καλώς ήρθες, έλα και στη συνάντηση της Πέμπτης να σε γνωρίσουμε Φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted September 21, 2006 Καλώς ήρθες και από εμένα Romanos. Πες μας δυο λόγια για σενα βρε αδερφέ, πως σε λένε από που είσαι, την ηλικία σου (αν θέλεις) κτλ. Όπως ανέφερε παραπάνω η Γιώτα άν είσαι από Αθήνα καλό είναι να έρθεις στην συνάντηση της Πέμπτης στο Flocafe στη Λ. Συγγρού, ίσως να βρεις και απαντήσεις σε κάποια από τα ερωτήματα που έθεσες. Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Romanos 0 Report post Posted September 21, 2006 Είχα τόσο πολύ απορροφηθεί στο να ψάχνω μέρη για σκι τον Δεκέμβριο που ξέχασα να συστηθώ! Λοιπόν λέγομαι Χρήστος, μένω Καλλιθέα, Αθήνα, ετών 30, προγραμματιστής, λάτρης των σπορ και τα τελευταία 2 χρόνια λάτρης και του σκι. Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω στην συνάντηση σας αλλά έχω πάρα πολύ δουλειά στο γραφείο και δυστυχώς δεν μπορώ. Για να αντέξω την πίεση της δουλειάς σκέφτομαι το σκι και προετοιμάζω κανένα ταξίδι για να ξεχνιέμαι! Ελπίζω να ανεβάσετε σύντομα νέα για την εκδρομή που θα οργανώσετε μήπως και τελικά έρθω και εγώ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 21, 2006 Χρήστο στο εξής θα οργανώνουμε συχνά συναντήσεις, γενικά το κάνουμε το χειμώνα σε εβδομαδιαία βάση, οπότε, όταν είσαι πιό χαλαρός κανόνισε να βρεθούμε. Πολλές φορές προβάλλουμε και θεραπευτικά βιντεάκια για να "φτιαχνόμαστε", οπότε η συνάντηση είναι πολύ ξεκούραστη και ξεδίνουμε . Κι εγώ από τη δουλειά κατευθείαν συνήθως έρχομαι για χαλάρωση.... Αυτά...Η εκδρομή θα ανακοινωθεί μόλις καταλήξουμε στο ξενοδοχείο, καθώς προσπαθούμε να επιτύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο συνδυασμό τιμής - παροχών και θέλουμε να εξαντλήσουμε τα περιθώριο για ό,τι καλύτερο... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites