snowcat 3 Report post Posted September 27, 2006 Γειά σας και από εμένα… Fan του ski από τις αρχές του χρόνου, με δικό μου εξοπλισμό και προτίμηση στα short slaloms στις μαύρες. Εύχομαι η αντίστροφη μέτρηση για τις πίστες να είναι πιό σύντομη απ’ ότι περιμένουμε! Φιλικά, snowcat, ή αλλιώς Ρούλα (βλ. Flocafe 21/9;-). Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted September 27, 2006 καλώς ήλθες! Fan του ski από τις αρχές του χρόνου, με δικό σου εξοπλισμό και προτίμηση στα short slaloms στις μαύρες????? Πλάκα μας κάνεις ε...??? Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 27, 2006 Afou perasa 10 fantastikes meres stis Elvetikes Alpeis-Adelboden to Fevrouario kai ola ta upoloipa sk tou Ianouariou, Fevrouariou kai Martiou sta ...Kalavrita de tha mporousa na leo psemata Opos ki opos, ta perithoria veltiosis einai terastia. Filika, snowcat Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted September 27, 2006 Και εμείς βρε χρυσό μου τα τελευταία 7 χρόνια δεν χάνουμε σχεδόν κανένα ΣΚ στα βουνά αλλά short slaloms στις μαύρες, δηλαδή τρελό carving είναι λιγάκι δύσκολο να το πετυχαίνεις σε ένα και μόνο χρόνο . Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted September 27, 2006 Είναι κρυφό ταλέντο το κορίτσι welcome Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 27, 2006 Μπράβο στο κορίτσι και καλώς μας ήρθε, αλλά σε παρακαλώ μην γράφεις greeklish γιατί είναι ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ και την επόμενη φορά θα σε σβήσουν οι μοντερατορς. Γενικά να προσέχεις και να μην πολυπαίρνεις αέρα γιατί όσο ταλέντο κι αν έχεις, κι όσο καλά κι αν σου πηγαίνει, δεν μπορείς μέσα σε ένα χρόνο να υποκαταστήσεις εμπειρία ετών και ψιλιάζομαι ότι κινδυνεύεις... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted September 28, 2006 Καλημέρα snowcat κι απο μένα. Αν όντως κατάφερες τόσα πράγματα σε μια χρονιά.....τί να πώ? Μόνο συγχαρητήρια και καλή συνέχεια. Προσοχή όμως μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου - αυτό πρέπει να ισχύει σε κάθε έκφανση ανθρώπινης δραστηριότητας - και μη βιάζεσαι όπως είπαν και οι άλλοι φίλοι. Ελπίζω να βρεθούμε στις πίστες, Δαμιανός. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 28, 2006 Πολυαγαπητοί μου φίλοι! Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα! KonstantinosV- δεν είπα ότι έχω καταφέρει το τέλειο short slalom, ή πόσο μάλλον ότι το έχω συνδιάσει και με τη super ταχύτητα Μου αρέσει γιατί μου παρέχει ασφάλεια, αφού έτσι κατεβαίνω πιο φρεναριστά... Καλάβρυτα έχω πάει ως και Άρτεμης τη μαύρη... συνεπώς Στύγα 1 ευελπιστώ να πάω φέτος αφού σιγουρέψω κάποιες τεχνικές και αγοράσω και κράνος christosz, yota, damianos- ελπίζω τώρα να σας καθησύχασα! yota- σ'ευχαριστώ πολύ που μου είπες για τα greeklish, γιατί δεν έχω προλάβει να διαβάσω τους κανονισμούς Το κακό είναι ότι είμαι ΛΙΓΟ ανορθόγραφη... Λοιπόν, εύχομαι να τα πούμε σύντομα στις πίστες με ή χωρίς χιόνι (βλ. Καλάβρυτα την Κυριακή)! Φιλικά, snowcat Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 28, 2006 KωνV μερικοι ειναι νεοι και μπορουν... παππουλη... Καλωςηρθες Ρουλα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 28, 2006 yota- σ'ευχαριστώ πολύ που μου είπες για τα greeklish, γιατί δεν έχω προλάβει να διαβάσω τους κανονισμούς Το κακό είναι ότι είμαι ΛΙΓΟ ανορθόγραφη... Λοιπόν, εύχομαι να τα πούμε σύντομα στις πίστες με ή χωρίς χιόνι (βλ. Καλάβρυτα την Κυριακή)! Φιλικά, snowcat Μπα! Μην ανησυχεις...και η Γιωτα και εγω ειμαστε λιγουλακι ...πως να το πουμε τωρα ...τσακωμενοι με τον Μπαμπινιωτη και τον αγνοουμε επιδεικτικα! Ευχαριστω για τους Ελληνικους χαρακτηρες! Ειναι αγγαρεια η μεταφραση... Γιωτα το moderating team σ'ευχαριστει για την συνδρομη σου! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted September 28, 2006 Καλως Ηρθες τα ειπαμε στην συναντηση λιγο ελπιζω να σε δουμε και στο βουνο .... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 29, 2006 Καλημέρα σε όλους! Ευχαριστώ Αντιπρόεδρε για την υποστήριξη... μου φένεται πως θα πρέπει να πάω στο Καΐμακτσαλάν για να λύσω τις απορίες του KonV MakisM- μόνο με το Μπαμπινιώτη, εγώ τσακωμένη και με τον Τεγόπουλο-Φυτράκη (έτσι δεν τους λένε?)! Pefto kai Matheno- μ'αυτή τη φωτό που έχεις βάλει, δυσκολεύομαι να σε αναγνωρίσω Άλλαξε φωτογραφία, ή ...τουλάχιστον να έρχεσαι με αυτό το look και στις συναντήσεις Φιλικά, snowcat Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 29, 2006 Ωραια η Ρουλα!!! Με 8 posts και μια συναντηση στο Flocafe δεν ψαρωνει και μοιραζει πωματα δεξια και αριστερα! Μπραβο κοριτσι μου, εμεις θα τα παμε καλα! Να'χει ζωντανια το φορουμ!! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted September 29, 2006 Πάμε κάπου αλλού μήπως...?το Καιμάκ δεν έχει μαύρες... Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 29, 2006 Εχει ομως Κωνσταντινους... αν θες πας βεβαια... Οχι με το ζορι Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted September 29, 2006 ένα καλοσώρισμα και από μένα girl power !!! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 29, 2006 KonV- σαν νέα χιονοδρόμος δεν γνώριζα αυτή τη λεπτομέρια ...Οπότε προς το παρόν καλή διασκέδαση το βράδι στο flocafe Thess και θα ανανεώσουμε το ραντεβού για κατάληλο χιονοδρομικό προσεχώς MakisM- μάλλον πρέπει να σε προσλάβω δικηγόρο μου xrisa- ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Φιλικά, Ρούλα-snowcat P.S. Έχω μια απορία.... KonV & MakisM πόσο αδελφικοί φίλοι είστε? Κατά τ'άλλα οι γυναίκες έχουν τη φήμη, ότι η μια πάει να βγάλει το μάτι της άλλης Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 29, 2006 MakisM- μάλλον πρέπει να σε προσλάβω δικηγόρο μουΑδυνατον!! Πρωτον εγω ειμαι Πολιτικος Μηχανικος, ο Κονσταντινος ειναι ο δικηγορος. Και δευτερον, αμφιβαλλω αν μπορεις να πληρωσεις αυτο που χρεωνω την ωρα... Έχω μια απορία.... KonV & MakisM πόσο αδελφικοί φίλοι είστε? Κατά τ'άλλα οι γυναίκες έχουν τη φήμη, ότι η μια πάει να βγάλει το μάτι της άλληςΑχ!! Ρουλα, Ρουλα, σου συστηθηκα στο Flocafe και δεν το θυμασαι...Ειμαι ο τυπος με τα γκρι (ασημενια ) μαλλια (μια γενετικη μεταλλαξη οπως μου ειπαν οι γιατροι, που συνεβη το '53 ). Οπως πιθανον να αρχισες να καταλαβαινεις, η σχεση μου με τον ΚonstntinosV μονο πατρικη/υικη θα μπορουσε να ειναι!!..Και δεν ειμαι στη γυρα για φρεσκα...για να του βγαλω το ματι! Να λαβης υπ'οψιν σου οτι θα ημουν περηφανος να ηταν γιος μου το παλληκαρι! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 30, 2006 Κατά τ'άλλα οι γυναίκες έχουν τη φήμη, ότι η μια πάει να βγάλει το μάτι της άλλης 'Αλλος έχει το όνομα κι άλλος έχει τη χάρη Εμείς πάντως Ρούλα, εδώ, είμαστε όλες από τις άλλες γυναίκες που δεν πάμε να βγάλουμε η μία το μάτι της άλλης, αντίθετα, υποστηριζόμαστε όπου και όπως πρέπει για να μη μας παίρνουν φαλάγγι οι άνδρες που μόλις τους δώσεις credits ξέρεις τί γίνεται.... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 30, 2006 MakisM- συγνώμη για το υπερβολικό μου χιούμορ... Είναι στα πλαίσια του ενθουσιασμού που πλησιάζει ο καιρός για σκι! Yota- ευχαριστώ για το reply σου Καλημέρα σε όλους, Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 30, 2006 MakisM- συγνώμη για το υπερβολικό μου χιούμορ... Είναι στα πλαίσια του ενθουσιασμού που πλησιάζει ο καιρός για σκι! Yota- ευχαριστώ για το reply σου Καλημέρα σε όλους, Ρούλα Ελα καλε! Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα σαν υπερβολικο χουμορ . (Υπαρχει ρε σεις οι υπολοιποι;; ). Γενικα μου αρεσει η πλακα και δεν προσβαλλομαι ευκολα αμα μου κανουνε πλακα... . Στο κατω κατω, αμα αισθανθω προσβεβλημενος, ζηταω απο το Moderating Team (τους Συντονιστες που λεει) να αποκαταστησει τη θιγμενη μου τιμη . Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted September 30, 2006 Ελα καλε! Γενικα μου αρεσει η πλακα και δεν προσβαλλομαι ευκολα αμα μου κανουνε πλακα...Αλοίμονο...εδώ έχεις αντέξει τη Γιώτα...όλα τ' άλλα είναι πταίσματα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 30, 2006 Αλοίμονο...εδώ έχεις αντέξει τη Γιώτα...όλα τ' άλλα είναι πταίσματα... Σεβαστέ, ψηλέ, έξυπνε και γοητευτικέ πρόεδρέ μου .......δεν πιστεύω να έχετε κι εσείς κανένα παράπονο από ΜΕΝΑ;;;;;!!!!!!! Και γιατί δηλαδή ο κ. Μοντερατορ, λίγα μου έχει σούρει ;;;;; εγώ, εγώ, με τις μικρές μου δυνάμεις, απλά αμύνομαι.... Ρούλα, κορίτσι μου, πρόσεχε τι τους λες γενικά γιατί μπορεί να σου φορτώσουν κι εσένα το ταμείο καμμιά μέρα για εκδίκηση!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 30, 2006 Καποια με ξανθο look παει γυρευοντας μου φαινεται... Ηρεμαααα... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 30, 2006 Ποιά, ποιά, ποιά;;;;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites