batucada 7 Report post Posted November 29, 2006 Προμηθεύτηκα την ετήσια κάρτα στην εξωφρενική τιμή των 105 ευρώ... Ρώτησα και αν μπορεί να παιξει καμια έκπτωση σε μαζική αγορα, και μου είπαν σε αυτή την τιμή μάλλον όχι, και μάλλον έχουν δίκιο... Αντε και καλή χρονιά... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted November 29, 2006 Πάντως το νέο συρόμενο τοποθετήθηκε κανονικά και χωρίς προβλήματα.Στάθη θα οργιάσετε φέτος εκεί πάνω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 29, 2006 Σας περιμένουμε, οποτε θέλετε να κάνουμε μαζί καμια κατάβαση... και καμιά κρασοκατάνυξη. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted November 29, 2006 Εμένα πάντως να με περιμένεις με το Tithorea crew αν μαζευτεί για να πάμε στην 3η κορυφούλα αριστερά Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 29, 2006 ΟΚ, σας περιμένουμε. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 29, 2006 Στάθη, ποιο είναι πιο μακρυά από την Θεσσαλονίκη, το Φαλακρό, ή η Βασιλίτσα; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 30, 2006 Ιδια ώρα κάνεις. Για Βασιλίτσα είναι καλύτερος ο δρόμος λόγω Εγνατίας. Για Φαλακρό μέχρι Ασπροβάλτα είναι καλά αλλά απο κει και πέρα τρως πακέτο μέχρι τη Δράμα. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted November 30, 2006 εγω προσωπικα θεωρω ποιο ανετη τη προσβαση στο φαλακρο βεβαια δεν εχω παει με extreme συνθηκες φετος θα κανουμε το τεστ θεσσαλονικη βασιλιτσα γιατι φαλακρο εχουμε παει , μεσω τραινου αθηνα θεσσαλονικη γιατι ειναι κουραστικο να φευγεις απο βασιλιτσα και να τρως πακετο επιστροφης ανω των 5 ωρων Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted November 30, 2006 Θα με πάρεις μαζί σου; Μην τολμήσεις και πας και δεν μου πείς κουβέντα.Θα σε επικυρήξω μετά Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 30, 2006 Θα με πάρεις μαζί σου; Μην τολμήσεις και πας και δεν μου πείς κουβέντα.Θα σε επικυρήξω μετά Να 'ρθείτε και να μείνετε στη Θεσσαλονίκη λίγες μέρες, ώστε να κάνετε εξορμήσεις απο 'δω!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted December 13, 2006 Γρηγορη @ Η τελευταια φωτο ειναι απο το καινουργιο λιφτ ? Αν εχω καταλαβει σωστα θα ενωνει το παρκινγκ μεχρι την κορυφη που φτανει ο μιγδανης ? Εχουν διανοιχτει καινουργιες πιστες? Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 18, 2006 Oποιος θέλει ετήσιες του ΧΚ Βασιλίτσας να με ενημερώσει με pm... Mένουν δύο μέρες μέχρι να λήξει η ειδική προσφορά των 105 ευρώ. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 18, 2006 Oποιος θέλει ετήσιες του ΧΚ Βασιλίτσας να με ενημερώσει με pm...Μείνε ανήσυχος... Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 18, 2006 Μείνε ανήσυχος... Τι σημαίνει αυτό? Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 18, 2006 Τι σημαίνει αυτό? Να, είπα να σε πειράξω λιγάκι! Πειράζει... ? Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites