batucada 7 Report post Posted October 10, 2006 Tρελάθηκε τ' αφεντικό... Μπότες σκι, Rossignol Elite Pro3 σκληρότητα 90. Αγορασμένες πρόπερσι αλλά πέρσι δεν φορέθηκαν καθολου, αφού πήρα καινούργιες. Νούμερο 44.5. Τιμή 120. Σκι της Volkl P60 Slalom μοντέλο. Υψος 165, δέστρα Marker 14. Δύο ετών. Οι ακμές είναι κατεβασμένες στις 86 μοίρες. Προσοχή το πέδιλο αυτό δεν είναι για αρχάριους. Τιμή 250 GS ski Volkl GC P60 173. Το πέδιλο αυτό είναι σε εξαιρετική κατάσταση και απευθήνεται σε όσους ξέρουν καλό σκι. Οι ακμές είναι στις 86 μοίρες. Τιμή 200 ευρώ Freeride σανιδι της Salomon, Fastback 163 2001 model Jason Ford. Φορεμένες πάνω του δέστρες της Nidecker Pro 800 αγορασμένες πέρσι 200 ευρώ. Ολο το σετ 200 ευρώ. Το σανίδι είναι σε άριστη κατάσταση. Σοβαρότατο τεχνικο μπουφάν της Patagonia 3ply Gore tex XCR model Storm. Γράφει XL αλλά είναι ΧΧL. Το φόρεσα μια φορά στο Σολντεν, είδα ότι είναι τεραστιο για μενα και το έβαλα στην άκρη. Τιμή 200 ευρώ. Για τα μέλη του συλλόγου 10% έκπτωση Ολα όσα πωλούνται δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Είναι υλικά που αγόρασα τα τελευταία χρόνια και επειδή θέλω να κάνω αναβάθμση στον εξοπλισμό μου, τα πουλάω. Οι τιμές είναι καθαρές και τυχών έξοδα μεταφορας που μπορεί να προκύψουν τα αναλαμβάνει ο αγοραστής. Οσοι θέλετε μπορείτε να μου στέλνεται pms ή στο mail turbokirbi@hotmail.com Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 10, 2006 Όπλα φέρνεις? Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 10, 2006 Όπλα φέρνεις? pm me and I'll take care of you Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites