ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 3, 2004 Εχουμε και λέμε Τα μετράκια που σας είχα υποσχεθεί θα τα δείτε λίγο σεμνά (καμιά εικοσαριά πόντους)από τώρα μέχρι αύριο αλλά αυτό ισχύει μόνο για τη Νότια Ελλάδα. Θα ρίξει καλά να γεμίσει Παρνασσό Καλάβρυτα Καρπενήσι Πήλιο να έχουν μέχρι το Σάββατο να χουμε να κάνουμε ωραίες πουδρίτσες. Ολοι σάββατο στα βουνά Και παμε στα καλά νέα. Τη κυριακή η ψηφοφορία μπορεί και ακυρωθεί από μια συμαθέστατη κακοκαιρία που έρχετε να ρίξει τα μέτρα που σας χρωστάω. Με καλή προβλεψιμότητα αυτή η κακοκαιρία δεν χαλάει σχεδόν με τίποτα και θα σας ρίξει χιόνι να χετε. Καλού κακού παρακαλάτε και σεις. Ο μάρτης θα συνεχίσει όπως τα λέω καιρό και δε με πιστύετε με χαμηλές θερμοκρασίες και συνεχείς κακοκαιρίες μέχρι τις 20. ο Άρις έχει απόλυτο δίκιο που λέει ότι χασαμε από χιόνι το χάσαμε με τους νοτιάδες τώρα μόνο θα ανεβαίνει(αλλά στη βόρεια ελλάδα δεν το β΄λέπω να ανεβαίνει πολύ. Τολμάω για τη πρώτη Γ.Σ. να πω ότι το πήλιο θα έχει 2 μέτρα χιόνι στις πίστες αλλιώς αναλαμβάνω να φτιάξω μόνος μου το άγαλμα του AEXON. 2 μέτρα άγαλμα θα του φτιάξω Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Επίκεντρος 1 Report post Posted March 3, 2004 Όταν θα γράφεις τέτοια, θα ξεκινάς με τη φράση. "Πήρατε το υπογλώσσιο;" Quote Όριο ο ουρανός Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 3, 2004 πηρατε το υπογλώσσιο? Η εκτίμησή μου είναι ότι το πήλιο θα δει 0.8 μέτρα χιόνι μέχρι τη παρασκευή το πρωί και άλλο 1.2 από κυριακή πρωι. Τη στιγμή που γράφετε αυτό το μύνημα πρέπει να χιονίζει ΚΑΛΑ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ(αλλά αν δε μπει ο χρήστος στο αεροπλάνο δεν θα μαι σίγουρος ότι θα χιονίζει) Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
best-ever 1 Report post Posted March 3, 2004 MIK!!! ......παντα πιστευα οτι θα πεσεις μεσα................ γι'αυτο για πες πως το βλεπεις για το σαββατο το πηλιο? θα αξιζει? γιατι μετα τον παρνασσο της παρασκευης για εκει λεω.....(παρεπιπτοντως παρνασσος παρασκευη τι λεει?) Υ.Γ. δωσε τον αριθμο του λογαριασμου στην τραπεζα για να αρχισουμε τις καταθεσεις! :wink: :!: 40ευρω*2=...αντε θα το κανεις επαγγελμα :twisted: :twisted: Quote Β16Α rulezzzz Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 4, 2004 Παρνασσός παρασκευή πιθανότατα θα λέει ομίχλη με ελάχιστη ορατότητα, μέτρια χιονόπτωση έως τις 3 το μεσημέρι και θυελώδεις βοριάδες ειδικά το πρωί που πιθανώς να μην επιτρέψουν το άνοιγμα του κέντρου από το πρωί. Πάντως από αέρα δεν έχει πρόβλημα μετά. Σόρυ αλλά αυτά βλέπω τώρα(και γούσταρα πολύ να πάρω την άδεια). Θα βάλω τα δεδομένα κατά το μεσημεράκι για run οπότε μέχρι τις 8 να έχω ακριβή συμπεράσματα Ακριβώς τα ίδια θα έλεγα και για καλάβρυτα με λίγο πιο ήπια φαινόμενα. λίγο... Σόρυ παιδιά αλλά το forecast πραγματικα δε ξερω που τα βρίσκει... ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΜΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ Σάββατο ΟΚ ολη η Ελλάδα καλό σκι . Κυριακή θαβεστε στο χιονι το θέμα είναι τι ώρα :? ΩΧ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΥΠΟΓΛΩΣΙΑ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
slalom 0 Report post Posted March 4, 2004 ΡΕ ΜΙΚ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ :!: :!: :!: ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥΣ. ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ!! ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΜΑ :wink: ΣΚΙ Quote ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ SLALOM ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ...ΚΛΑΨ...ΣΝΙΦ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 5, 2004 πηρατε το υπογλώσσιο? Η εκτίμησή μου είναι ότι το πήλιο θα δει 0.8 μέτρα χιόνι μέχρι τη παρασκευή το πρωί και άλλο 1.2 από κυριακή πρωι Νταξει στελιο;;; Επιαχε το υπογλώσσιο ή θες να σου συστήσω τα δικά μου Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Επίκεντρος 1 Report post Posted March 5, 2004 Μόλις 1,5 μέτρα σε χωρίζουν από το στοίχημα. Αυτή την ώρα: Πήλιο χιονόπτωση με -5. Quote Όριο ο ουρανός Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 5, 2004 Ωχ το πήρατε στα σοβαρά ε;;; :? Άμα τα δυο μέτρα είναι στο Παρνασσό μετράει ή θα φτιάχνω αγάλματα όσο διασκεδάζετε :?: Πάρε το υπογλώσσιο Το πήρες :?: Ωραία θα φας πολύ υετό από κυριακή βράδυ αλλά υπάρχει μια :oops: μικρή :oops: πολύ μικρή :oops: έως απειροελάχιστη πιθανότητα να είναι βροχή στο Πήλιο :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Παρνασσος 1 μέτρο φρέσκο καθώς προείπε ο ΜΙΚ μέχρι Τετάρτη(μαζι με το σημερινό ε Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites