lena 0 Report post Posted November 18, 2006 Έλα καλέ που σε έπιασε το παράπονο!! κι εμείς εδώ πάνω τι κάνουμε..???θα σε δούμε την Πέμπτη στη συνάντηση ε?? (αν λείψεις ξέρουμε και που μένεις ) Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted November 18, 2006 Καλώς ήρθες Ακη! Δεν πιστεύω να εχεις παράπονο, ειχε αρκετο κοσμο η συνάντηση Και οσο πλησιαζουμε στα χιονια,τοσο πιο πολλοι θα μαζευόμαστε Τα ξαναλέμε την Πέμπτη στο Φλο! Φιλικά, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
akispm 0 Report post Posted November 19, 2006 δεν εχω παραπονο ρε λενα.(λεω γω τωρα...) οντως ειχε αρκετο κοσμο την περασμενη πεμπτη. ελπιζω και αυτην την πεμπτη να δειξουμε ακομα μεγαλυτερο δυναμικο και να οργανωθουμε σιγα σιγα γιατι σημερα καθως πηγαινα στο χωριο μου (στο δρομο εχεις οπτικη επαφη με καιμακτσαλαν ,3-5 πηγαδια και ελατοχωρι) ειδα πως ο καιρος αρχιζει και βοηθαει σιγα σιγα... δεν θαργησει και πολυ! οδυσσεα χαρηκα πολυ. την πεμπτη θα συζητησουμε για κανα πεδιλο.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 21, 2006 δεν εχω παραπονο ρε λενα.(λεω γω τωρα...) οντως ειχε αρκετο κοσμο την περασμενη πεμπτη. ελπιζω και αυτην την πεμπτη να δειξουμε ακομα μεγαλυτερο δυναμικο και να οργανωθουμε σιγα σιγα γιατι σημερα καθως πηγαινα στο χωριο μου (στο δρομο εχεις οπτικη επαφη με καιμακτσαλαν ,3-5 πηγαδια και ελατοχωρι) ειδα πως ο καιρος αρχιζει και βοηθαει σιγα σιγα... δεν θαργησει και πολυ! οδυσσεα χαρηκα πολυ. την πεμπτη θα συζητησουμε για κανα πεδιλο... αχ τι καλά !! αναμένω την ώρα και τη στιγμή να ανέβουμε με το σύλλογο στα βουνα!! που χάθηκες εσύ καλό μου από το forum?? Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 23, 2006 αχ τι καλά !! αναμένω την ώρα και τη στιγμή να ανέβουμε με το σύλλογο στα βουνα!! που χάθηκες εσύ καλό μου από το forum?? Λέναααα!!! Βλέπω οτι δεν "κρατιέσαι" με τίποτε! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 23, 2006 Λέναααα!!! Βλέπω οτι δεν "κρατιέσαι" με τίποτε! άσε άσε!! περιμένω πως και πως να αρχίσει η χιονοδρομικη περίοδς!! έχω ελαφρά "ακράτια" Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 24, 2006 έχω ελαφρά "ακράτια" Η....ακράτια δεν είναι επικίνδυνη γιατί δεν έχει "εφευρεθεί" ακόμη! Η ακράτεια εξόρμησης όμως...... Γιατρέ μου(βλ. Ίρα) η μικρή είναι σοβαρά? Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 24, 2006 ....ετσι ετσι καλά να τα πάθετε!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 24, 2006 ....ετσι ετσι καλά να τα πάθετε!!! Νά....γιατρός νά μάλαμα!!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 25, 2006 Η....ακράτια δεν είναι επικίνδυνη γιατί δεν έχει "εφευρεθεί" ακόμη! Η ακράτεια εξόρμησης όμως...... Γιατρέ μου(βλ. Ίρα) η μικρή είναι σοβαρά? 1)ευχαριστώ για το μικρή !! συγκινήθηκα τα μάλα!! 2)όσο για την "ακράτεια" ....... εεε μάλλον θα πρέπει να απολογηθώ και εγγράφως στο πάρτυ για την ορθογραφική μου παραδρομή!! σημειώσατε λάθος Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 25, 2006 1)ευχαριστώ για το μικρή !! συγκινήθηκα τα μάλα!! 2)όσο για την "ακράτεια" ....... εεε μάλλον θα πρέπει να απολογηθώ και εγγράφως στο πάρτυ για την ορθογραφική μου παραδρομή!! σημειώσατε λάθος Μη δίνεις σημασία κορίτσι μου! Εγώ είμαι....ιδιότροπος με την ορθογραφία. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 25, 2006 Μη δίνεις σημασία κορίτσι μου! Εγώ είμαι....ιδιότροπος με την ορθογραφία. μην νομίζεις κι εγώ "ψείρα" είμαι!! απλά μερικά μου ξεφεύγουν !! και εννοείται ότι οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 26, 2006 μην νομίζεις κι εγώ "ψείρα" είμαι!! απλά μερικά μου ξεφεύγουν !! και εννοείται ότι οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες! Ες Πέμπτην λοιπόν τα...σπουδαία(?) Υ.Γ. Τόσο δα σπουδαία! Σαν....ψείρες! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 26, 2006 Εγώ είμαι....ιδιότροπος με την ορθογραφία ...όχι καλέ μην το ξανά πεις αυτό κολλητός του Μπαμπινιώτη και δεν μας το λέει Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 26, 2006 ...όχι καλέ μην το ξανά πεις αυτό κολλητός του Μπαμπινιώτη και δεν μας το λέει Άσε το δούλεμα Ίρα!!! Αφού ξέρεις ότι ο Μπαμπινιώτης υπήρξε....μαθητής μου!!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 26, 2006 Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 26, 2006 Αν συνεχισετε ετσι, θα ψαχνετε να βρητε το thread The Moderating Team Quote Share this post Link to post Share on other sites