Nifadas 707 Report post Posted November 16, 2006 καλημέρα σύντροφοι.. Έχω βάλει στο μάτι 2 πεδιλάκια Fischer RX XTR και Fischer RX4 στο 170εκ.( παλαιότερα μοντέλα και σε πολυ δελεαστική τιμή) Το επίπεδό μου είναι αρχάριο , είμαι 178εκ. 76κιλά και οι στόχοι μου είναι να καταφέρω να γωνιάζω τα πέδιλα , να αυξήσω την ταχύτητα και να τελειοποιηθώ στις μπλε πίστες Αν κάποιος γνωρίζει κάτι χρήσιμο και σχετικό με αυτά τα 2 πέδιλα πχ. αν μοιάζουν μεταξύ τους, αν είναι σύγχρονης τεχνολογίας, κι αν θα βοηθήσουν την τεχνική μου. ευχαριστώ πολλά Κωστής Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 16, 2006 να περιμενεις την αγορα μεσα απο το συλλογο. Θα εχεις την ευκαιρια να τα δοκιμασεις πριν αποφασισεις και τα 2 σκι. Το XTR ειναι rent κατηγορια της fischer. Υπομονη, ασε πρωτα να χιονισει Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted November 16, 2006 Γειά σου Κωστή αν ήταν να αποφασίσεις μόνο μεταξύ αυτών των δυο μοντέλων και αν ο σκοπός σου είναι όπως τον περιγράφεις , να μάθεις να γωνιάζεις και να αποκτήσεις σιγουριά. Τότε και μόνο τότε θα σου έλεγα να προτιμήσεις το RX4 μιας και έχει μικρότερη ακτίνα (13μ ) έναντι του XTR (16μ) ενώ στα υπόλοιπα χαρακτηρηστικά δεν διαφέρουν πολύ. Η μικροτερη ακτίνα θα σε βοηθήσει περισσότερο στο σκοπό σου και θα σε κρατήσει σε μικρότερες ταχύτητες αρχικά. Σε άλλη περίπτωση άκου τον Nickel και εκμεταλεύσου την προσφορά του συλλόγου η οποία συνδυάζεται και με testride δηλ. ότι καλύτερο. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted November 18, 2006 Αγόρασα πέρυσι εξοπλισμό από το σύλλογο και βγήκα κερδισμένος... Φέτος στο λονδον δε κουβάλησα τα πέδιλα...αποφάσισα λοιπον να πάρω τα Φισερ ΡΧ4 σαν εναλλακτικό πέδιλο για όσο θα κάνω σκι στις αλπεις, που απο ότι φαντάζομαι δε θα μου φτάσει το καπρούν και θα ξαναπάω.. Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites