Nickel 76 Report post Posted November 22, 2006 Μετά από 7 χρονια περιπου ηρθε η ωρα να αλλαξω της γέρικες lange L10 , πολυ καλη μποτα χειρουργικο εργαλειο στην αποκριση, αλλα αυτο το flex μου εβγαλε το λαδι ,ελεγα και εγω που θα παει θα μαλακωσει αλλα μαλλον σκληρυνε και το εσωτερικο παπουτσακι Nα λοιπον ο αντικαταστατης τους η πολυ πιο μαλακη (95 flex) Salomon gun pro spaceframe 05/06 προσανατολισμενη για πιο freeride καταστασεις. κουκλι ειναι και βεβαια πορτοκαλι Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 23, 2006 Με υγεία τη μπότα σου αντιπρόεδρε..... Θέλεις μήπως και κάτι άλλο να μας πεις και το ξέχασες;;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 23, 2006 ..την χτύπησες βρε ή θα την χτυπήσεις ?????? και ναι απο πού??? πες τα όλα..... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 23, 2006 αγοραστηκε ειναι καθοδον για το σπιτακι μου Oταν φτασουν θα σας τα πω ολα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 23, 2006 Καλορίζικες και καλοτάξιδες Πάνο!! Φιλικά, KonstantinosV Υ.Γ. Κρέμασε και ένα ματάκι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted November 23, 2006 Μετά από 7 χρονια περιπου ηρθε η ωρα να αλλαξω της γέρικες lange L10, πολυ καλη μποτα χειρουργικο εργαλειο στην αποκριση, αλλα αυτο το flex μου εβγαλε το λαδι ,ελεγα και εγω που θα παει θα μαλακωσει αλλα μαλλον σκληρυνε και το εσωτερικο παπουτσακι Nα λοιπον ο αντικαταστατης τους η πολυ πιο μαλακη (95 flex) Salomon gun pro spaceframe 05/06 προσανατολισμενη για πιο freeride καταστασεις. κουκλι ειναι και βεβαια πορτοκαλι Θα σου φανούν παντοφλάκια για το καναπέ μπροστά στις L10. Είχα δοκιμάσει την L10 race κάποτε,αλλά δεν μου ταίριαζε στο πόδι. Είχα όμως τις πιό παλιές XR9 race(πολύ σκληρές), έκανα άνετα με ανοιχτά τα κλιπ. Καλοπούδρωτες οι σαλόμες σου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 23, 2006 απο το στομα σου και στου θεου το αυτι Loui... Παντοφλακια θελω πλεον. 2 χρόνια εκανα σκι μονο με τον ιμαντα δε τολμαγα να κουμπωσω κλιπ. thank u Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted December 19, 2006 τελικα δεν μας ειπες...! ειναι καλες? ποσο πηγε? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted December 19, 2006 Πιστεύω οτι οι Salomon μαζί με τις Nordica είναι μακράν οι πιο comfort μπότες της αγοράς.Καλοτάξιδες! Lange μια φορά δοκίμασα μόνο, αλλά άντεξα μόνο 3 λεπτά, μετα το πόδι διαμαρτυρήθηκε εντόνως.Και σε μικρότερο flex απο τις Beast που έχω τώρα. Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 19, 2006 Γράφω ένα review για τις συγκεκριμένες μποτες εδώ Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 19, 2006 Γράφω ένα review για τις συγκεκριμένες μποτες εδώ Ένα πράγμα μου τη σπάει σε αυτές τις space frame Salomon... Το κυψελωτό τμήμα γιατί να είναι εξωτερικό και να μαζεύει χιόνι και βρομιές; Θα μπορούσε να είναι στο εσωτερικό και να μην δείχνουν οι μπότες τόσο πολύπλοκες... Προτιμώ τις καθαρές γραμμές που έχουν οι Falcon lab και race... Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 19, 2006 Στον ένα χρόνο που τις χρησιμοποιώ δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα, με βρωμιά κτλ. Στις καινούργιες το spaceframe είναι εσωτερικό πάντως. Σε άκουσαν στην Σάλομον μαλλον Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites