ChristosZ 2,649 Report post Posted November 26, 2006 Πριν 20 ημέρες ή εξαγωγή ενός άνω φρονιμίτη μου δημιούργησε τρύπα στη βάση του ιγμορείου.Αφού έγινε συρραφή και εθεωρήτο απλή η αποκατάσταση, μετά από τρεις μέρες άνοιξε ξανά.Πάλι στο γιατρό, ξανά συρραφή και πλαστική ιγμορείου.Ανοίγει και δεύτερη φορά και άντε πάλι τα ίδια... Έχω 20 μέρες με ισχυρή αντιβίωση, παυσίπονα, δεν μπορώ να φάω ,να μιλήσω και έχω χάσει 5 κιλά(το μόνο καλό της υπόθεσης), ενώ οι γιατροί που με βλέπουν δεν έχουν αντιμετωπίσει ξανά τέτοια περίπτωση! Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι ανάλογο? Γνωρίζει κανείς κάποιον καλό γναθοχειρούργο? Έχω αρχίσει να απελπίζομαι Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 27, 2006 Περαστικά Χρήστο και υπομονή, σίγουρα θα περάσει.... Θα ρωτήσω για γναθοχειρουργό...Κάποτε έκανε η αδερφή μου μία πολύ δύσκολη επέμβαση σε κάποιον καλό, θα δώ αν έχει κρατήσει τα στοιχεία του γιατί ήταν πριν κάτι χρόνια...θα ρωτήσω κι αλλού.. Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
GAN 0 Report post Posted November 27, 2006 ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑΝ ΓΝΑΘΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΗΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΕΒΓΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΙΜΙΤΕΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT. ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (Κος ΣΟΛΔΑΤΟΣ 2107221861). ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...!!! Quote ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 27, 2006 εκανα εξαγωγη πριν ενα μηνα αλλα καμια σχεση. σε 10 λεπτα τον εβγαλε δεν εκανε τιποτα αλλο στη τρυπαρα που εμεινε εφυγα και τελος. Περαστικα Χρηστο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted November 27, 2006 check pm Quote Share this post Link to post Share on other sites
KENO 0 Report post Posted November 27, 2006 εγω πρεπει να βγάλω 3 κ πρεπει να τους βγάλω σε γναθοχειρουργο και δεν ξερω που να πάω και ποσο καιρο θα τραβήξει η όλη ιστορια σε νιώθω Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted November 27, 2006 Αγαπητοί φίλοι, Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, τις ευχές και τα μυνήματά σας . Η τελευταία προσπάθεια αποκατάστασης έγινε την περασμένη Παρασκευή. Θα περιμένω κανα δυο μέρες να δω πως θα πάει και μετά βλέπουμε. Το πρόβλημα αυτό συν μια σοβαρή θλάση στο μηριαίο δικέφαλο που προηγήθηκε (δεν μπορούσα να οδηγήσω για μια βδομάδα)είναι και ο λόγος που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στις πρόσφατες συναντήσεις – εκδηλώσεις του συλλόγου. Ελπίζω με τα πρώτα χιόνια να είμαι ΟΚ αλλιώς με βλέπω να κατεβαίνω κρατώντας με το δεξί χέρι το μπατόν και με το αριστερό το ...μάγουλο. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 27, 2006 εγω πρεπει να βγάλω 3 κ πρεπει να τους βγάλω σε γναθοχειρουργο και δεν ξερω που να πάω και ποσο καιρο θα τραβήξει η όλη ιστορια σε νιώθω Δεν είναι ανάγκη να έχεις πρόβλημα! Εγώ έβγαλα πριν κάτι χρόνια και τους 4 μέσα σε 2 εβδομάδες χωρίς κανένα πρόβλημα, μάλιστα, δεν πήρα καν αντιβιωτικά, ούτε παυσίπονα (άλλωστε μετά την νάρκωση δεν ένιωθα ούτε τη μύτη μου για 2 μέρες ) παρότι οι 2 κάτω ήταν εσώκλειστοι και κάναμε επεμβασούλα με τομή και ράμματα κανονικότατα. Ούτε είχα πρηστεί, ούτε τίποτα... Ελπίζω με τα πρώτα χιόνια να είμαι ΟΚ αλλιώς με βλέπω να κατεβαίνω κρατώντας με το δεξί χέρι το μπατόν και με το αριστερό το ...μάγουλο. Χρήστο θα είσαι σίγουρα οκ. Μόλις αρχίσει να κλείνει, μετά θα γίνει πολύ γρήγορα καλά, απίστευτα γρήγορα θα έλεγα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted November 29, 2006 check pm Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted November 30, 2006 check pm Μπα ξυπνήσαμε Σοβαρά τώρα έχω και εγώ έναν φρονιμίτη που είναι υποψήφιος για εξαγωγή και μετά από αυτά που έγραψες ότι πέρασες Χρήστο δεν το βλέπω να το επιχειρώ Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted November 30, 2006 Περαστικά στο φίλο Χρήστο αλλά τι ωραία τι καλά που δεν έχω καθόλου μα καθόλου φρονιμίτες. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να φρονιμέψω ποτέ αλλά δεν με καίει και ιδιαίτερα Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
titos 0 Report post Posted December 1, 2006 Χρηστο υπομονη... εγω αν σου πω τι εχω περασει με τα δοντια μου θα βαλεις τα κλαμματα γι'αυτο να ξερεις οτι υπαρχουν και πολυ χειροτερα και να παρηγοριεσαι ..Εχω εναν ξαδελφο που ειναι οδοντιατρος και οταν ηταν να κανω και εγω μια επεμβαση μου ειπε για εναν πολυ καλο γνωστο του....Αν χρειαζεσαι ακομα γναθοχειρουργο στειλε μου για να σου πω περισσοτερα...Κατα τα αλλα περαστικα και υπομονη φιλε....ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!!!! Λιγος πονος τωρα, πολυ βουνο χωρις πονο αργοτερα Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted December 2, 2006 χρήστο υπομονή και από εμένα !! σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση!! κι εγώ γνωρίζω κάποιον καλό γναθοχειρούργο!! αν χρειάζεσαι κάτι let me know! υπομονη! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites