Matchstick 0 Report post Posted November 30, 2006 Μιας και δεν προλαβαίνουμε την εκδρομή στο Kaprun είπαμε με την Μαρία να πάμε Βασίλω . Μια παρέα 16 γνωστών θα είναι εκεί από τις 22/12 και μπορεί να ανέβουμε και πρίν τη Πρωτοχρονιά για να κάνουμε παρέα , ακόμα δεν είναι σίγουρο . Σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι 1/1 με 8/1 . Αν κάποιος βρεθεί εκεί αυτές τις ημερομηνίες ας με ειδοποιήσει εδώ με ποστ ή πμ από πρίν για να συννενοηθούμε. Kαι τώρα ... ο αναγκαίος χορός της πούδρας Quote Share this post Link to post Share on other sites
Matchstick 0 Report post Posted December 6, 2006 κλείστηκαν δωμάτια στη Σμίξη . Στους 35+ ανέβηκε η παρέα που θα ανέβει 22 με 26 . Εάν έχει χιόνι θα πεταχτώ σίγουρα για 1-2 μέρες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted December 7, 2006 23-26 μια παρεα 12 ατομων (Αλκης,Γιαννος,Porfirio.....) θα ειμαστε Βασιλω....Σμιξη εχουμε κλεισει κι εμεις...Αλλος κανεις θα ανεβει???? Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 7, 2006 23-26 μια παρεα 12 ατομων (Αλκης,Γιαννος,Porfirio.....) θα ειμαστε Βασιλω....Σμιξη εχουμε κλεισει κι εμεις...Αλλος κανεις θα ανεβει????Ενδιαφέρομαι κι εγώ ν' ανέβω, αλλά με την καινούρια χρονιά. Αν ενδιαφέρεται κανείς για τότε, το συζητάμε. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 7, 2006 Εσεις το κανατε επισημη εκδρομη του ΣΤΧ... Nα σας δωσουμε να εχετε και κανα πανό,ρουχα κλπ Εαν δουλευει η Βασιλω (και ο Παρνασσος τσου) μπορει να κανουμε και εμεις καμια καταδρομικη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 7, 2006 Εσεις το κανατε επισημη εκδρομη του ΣΤΧ... Nα σας δωσουμε να εχετε και κανα πανό,ρουχα κλπ Εαν δουλευει η Βασιλω (και ο Παρνασσος τσου) μπορει να κανουμε και εμεις καμια καταδρομικη... Θα το οργανώσουμε Πάνο, στο Kaprun! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 7, 2006 Εσεις το κανατε επισημη εκδρομη του ΣΤΧ... Nα σας δωσουμε να εχετε και κανα πανό,ρουχα κλπ Εαν δουλευει η Βασιλω (και ο Παρνασσος τσου) μπορει να κανουμε και εμεις καμια καταδρομικη... Το ίδιο ισχύει και δι ημάς..... Πού είσαι Δαμιανέ να με διορθώσεις;;;;;;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Matchstick 0 Report post Posted December 7, 2006 Αντε ντε τι το σκέφτεστε ? 1-8 δεν θα γίνεται super πανικός και τα μερομήνια λένε για 2 μέτρα χιόνι στις 31 του Δεκέμβρη και κάθε μέρα μετά από 40 πόντους τα ξημερώματα και μετά ηλιοφάνεια πάλι . Πάάάάάάάάάμε Βασιλίτσα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted December 8, 2006 Θα είμαι και εγω επάνω απο 2/1-7/1.Ας δώσουμε όλοι μαζί ενα ραντεβού κάθε πρωί στις 9 στη σχολή του Αχιλλέα, Alpine Zone (στο δεύτερο παρκινγκ). Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
Matchstick 0 Report post Posted December 9, 2006 Θα είμαι και εγω επάνω απο 2/1-7/1.Ας δώσουμε όλοι μαζί ενα ραντεβού κάθε πρωί στις 9 στη σχολή του Αχιλλέα, Alpine Zone (στο δεύτερο παρκινγκ). μια χαρά ακούγεται ! πάρε και το κινητό να το έχεις ...697-2900075 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted December 9, 2006 ΄Χιόνι να έχει και θα περάσουμε πολύ καλά.Ο Αχιλλέας με ενημέρωσε οτι θα έχει happening εκείνες τις μέρες και ας ελπίσουμε οτι θα κάνουμε και κανένα νυχτερινό το σάβατο!παρεπιπτόντως εαν ψάχνει κανένας για ενοικίαση εξοπλισμού εκείνες τις μέρες, έχει παραλάβει καινούργιο εξοπλισμό Atomic όπως μου είπε.Προβλέπονται ωραίες καταστάσεις.Το δικο μου τηλ. είναι 6940-624073. Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted December 10, 2006 Αντε ντε τι το σκέφτεστε ? 1-8 δεν θα γίνεται super πανικός και τα μερομήνια λένε για 2 μέτρα χιόνι στις 31 του Δεκέμβρη και κάθε μέρα μετά από 40 πόντους τα ξημερώματα και μετά ηλιοφάνεια πάλι . Πολύ απαισιόδοξες προβλέψεις! Μπορώ και εγώ να κάνω μία παραγγελία; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Matchstick 0 Report post Posted December 10, 2006 Πολύ απαισιόδοξες προβλέψεις! Μπορώ και εγώ να κάνω μία παραγγελία; ρίξτη , θα μιλήσω πάλι Δευτέρα με τον τύπο που λέει τα μερομήνια και θα αλλάξουμε ότι μου πείς . πάντως ανευ πλάκας ....... λογικά θα το έχει στρώσει Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted December 19, 2006 μήπως να έρθω και εγώ??? άμα δεν πάω κάπου αλλου τελικά ίσος να επισκεφθώ την πανέμορφη βασιλίτσα...! Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 20, 2006 ..χμμ..βλεπω κατι σημαδακια απεναντι κατω απο την κορφη της Βάσιας.. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 20, 2006 ..χμμ..βλεπω κατι σημαδακια απεναντι κατω απο την κορφη της Βάσιας.. Γιατί, η υπογραφή σου είναι και αναθάρησες? Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted December 20, 2006 Θα ειμαι και εγω Βασιλιτσα 27 με 30 του μηνα (Σμίξη) edit: τωρα ειδα οτι πατε 22-26, δεν καθεστε μεχρι 30? Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
Maryblue 0 Report post Posted December 20, 2006 Εγω και ο matchstick θα πάμε 1- 8 Ιανουαρίου, κάτι άλλοι φίλοι όμως θα ναι νωρίτερα εκεί. Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted December 20, 2006 Παντως στο snowforecast δεν φαινονται και τοσο καλα τα πραγματα. Μεχρι την παρασκευη δινει light snow και σε ποντους περιπου 1-2 την ημερα. Ασχετο: εχει μεινει κανεις στο Σμιξιωτικη Φιλοξενία να δωσει μια πληροφορια αν αξιζει να μεινω εκει? Thanks Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 20, 2006 Καλά είναι, ζεστό και μικρό. Μην περιμένεις πολυτέλειες, ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι... Δύσκολο το βλέπω να κάνουμε σκι το ΣΚ αυτό Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted December 20, 2006 ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕ ΣΤΑΘΗ...ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛ ΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ..ΤΟ SNOWREPORT ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.... Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 20, 2006 Ψιλοπράματα Γιώργο. Αν δεν ρίξει ένα καλό χιόνι, δεν πρόκειται να κάνουμε σκι. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Matchstick 0 Report post Posted December 31, 2006 Αυριο το πρωι αναχωρούμε για Βασίλω . Επιστροφή την άλλη Δευτέρα . Χιόνια από Τρίτη - Τετάρτη φαίνονται μέχρι τώρα και μετά ξανά Παρασκευή ή Σαββάτο . Το Χ/Κ λογικά εάν όλα πάνε καλά θα ανοίξει την Πέμπτη ίσως και Τετάρτη (μακάρι) . Ραντεβού για όποιον ανέβει ...κάθε μέρα στο πρώτο καρεκλάκι στον Μ. Αλέξανδρο και στο τηλ 6972900075 Καλή Χρονιά σε όλες και όλους Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 31, 2006 Αυριο το πρωι αναχωρούμε για Βασίλω . Επιστροφή την άλλη Δευτέρα .Χιόνια από Τρίτη - Τετάρτη φαίνονται μέχρι τώρα και μετά ξανά Παρασκευή ή Σαββάτο . Το Χ/Κ λογικά εάν όλα πάνε καλά θα ανοίξει την Πέμπτη ίσως και Τετάρτη (μακάρι) . Ραντεβού για όποιον ανέβει ..Ετοιμάζομαι κι εγώ. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Maryblue 0 Report post Posted January 1, 2007 όποιος είναι Βασιλίτσα, θα μας αναγνωρίσει απο το σήμα κατατεθέν που θα βρίσκεται και στο χιονοδρομικο σαν έμπειρη χιονοτουρίστρια! Η bella! Quote Share this post Link to post Share on other sites