ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 22, 2006 To γκανιάν που λέγαμε ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 22, 2006 Σε 23 ώρες θα κάνουμε σκι στα πανέμορφα Περτουλιότικα λιβάδια ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
teo 2 Report post Posted December 22, 2006 Φίλε MIK 30cm θέλει, το βράδυ παγώνει και μέχρι την πρωτοχρονιά γίνεται δουλειά. Για τα χριστούγεννα το Περτούλι βάλ'το φαβορί , δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα σκιάρουμε τις γιορτές. Θα είμαι επάνω. Αλλά εάν ανοίξει μόνο αυτό θα γίνει πανικός. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 22, 2006 Κανένας πανικός δεν θα επικρατήσει. Μόλις «μπουκάρουμε» κλείνουμε την είσοδο μ' έναν χιονοστρωτήρα και το γλεντάμε μεταξύ μας... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 22, 2006 Νομίζω ότι θα είναι άδειο (από σκιερ) Οι κυριούλες που θα πάνε βόλτα με το τακούνι θα μας κάνουν τη ζημιά Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 22, 2006 και απο οτι φαινεται κατω δεξια στη φωτο μιλαμε για πουδραριστο χιονι 40cm... σε τι διλληματα με βαζεις μερες που ειναι... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 22, 2006 Ρε που τα έχω αυτά τα παλιά πέδιλα? Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted December 24, 2006 Για πρωτοχρονιά παίζει τίποτα..? 31-1 εκεί..Καμιά ψυχρή εισβολή..? Ξέρω,δεν είστε Μύριαμ κ Τζόσουα,απλά μια προβλεψούλα.. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 27, 2006 Με το που γράφω το post την Παρασκευή φορτίζω το κινητό και περιμένω να αρχίσουν να χτυπάνε τα τηλέφωνα να φύγουμε καμιά εικοσαριά άτομα για Περτούλι να ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Αντίστοιχα πρόπερσι στο Πήλιο είχαμε ξεκινήσει 30 άτομα για να κάνουμε σε λιγότερο χιόνι. Ξεκίνησα να φορτώνω σχάρες ενώ σκεφτόμουνα μήπως χρειαστεί να νοικιάσουμε βανάκια με όλους τους τρελαμένους για σκι. ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ Σίγουρος πια ότι το snowclub διαλύεται και κανένας δν θέλει να κάνει σκι μοναχός ξεκίνησα 4.20 με μια στάση 20 λεπτών στην Υλίκη για refreshing nap(club reina μέχρι τις 4 με τον μπάρμαν να σερβίρει τη μια πορτοκαλάδα μετά την άλλη) και 8.20 ήμουνα Περτούλι μετά από πραγματικά πανέμορφο ξημέρωμα πρόποδες Πίνδου. Οι υπάλληλοι κεράσαν καφέ και πήραν το μπουρμπουαρ τους προκειμένου να εξασφαλιστεί η Νο1 κάρτα της σεζόν. 9.30 άνοιγε και τρέξιμο στα χιονισμένα τοπία για ζέσταμα. Καλές πρώτες καταβάσεις σε πανέμορφο τοπίο απλά χωρίς βάση έγινε αμέσως χωράφι το χιόνι. Με το που έγινε χωράφι ήρθαν Πορφιριο Πατς Γιαννος Αλκις Μυρτώ Θωμας Λιανα Μοντς οι οποίοι πήγαιναν Βασιλίτσα τους οποίους φίλησα στο πάρκινγκ ενώ έφευγα για Παρνασσό και ύπνο. Πανέμορφο το Περτούλι είχε και κάτι ψιλοπουδρίτσες δεξιά αριστερά αλλά γρήγορα κάποιος τις πάτησε. Και άδειο ήτανε και πανέμορφο ήτανε...και κάτι πουδρίτσες είχε. Πολύ ωραία βόλτα το ξανάκανα άνετα απορώ με τα μυαλά σας υπναράδες. Το καλό σκι ήταν Πήλιο τελικά και λάνθασμένα φοβήθηκα την ποιότητα χιονιού του Περτουλίου και δεν πήγα την επόμενη. Δεν πειράζει γιατί ο Παρνασσός είχε το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων για τα πουλιά. Υ.Σ. Σελι, Λαϊλιάς και έκλεισα τα Ελληνικά χιονοδρομικά Goodmorning greek ski season Αυτοί στα δυο μπροστινά καρεκλάκια νομίζουν ότι θα είναι οι πρώτοι που θα κατέβουν τη πίστα Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted December 27, 2006 εισαι αχορταγο αγορι..... (ακουτε κυριες..) δεν χορτασες στο Kaprun θες και περτουλι.... Duracell o ΜΙΚ Mπραβο!!! Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
teo 2 Report post Posted December 28, 2006 Φίλε Μικ δυστυχώς σήμερα είδα το pm σου. Είμουν κι εγώ στο Περτούλι από Σάββατο πρωί 11:00 έως και χθές. Πράγματι άδειο το Σάββατο και με χιόνι φρέσκο και απάγωτο. Από την Κυριακή όμως και αφού ξαστέρωσε και μέχρι χθές το χιόνι είναι σε πολύ καλή ποιότητα παγωμένο. Όμως ο ένα δισεκατομμύριο κόσμος που πλάκωσε ιδίως Κυριακή και Τρίτη το έχει κάνει ρηχό σε σημεία με περισσότερη κλίση (χώμα). Παρ'όλ'αυτά το βλέπω να λειτουργεί μέχρι πρωτοχρονιά έστω και με διαδρομές. Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted January 7, 2007 Καλησπέρα, Μόλις επιστρέψαμε από Διήμερο σκι στο Περτούλι. Είχε χιονίσει την Παρασκευή αλλά δεν το άνοιξαν μέχρι το Σάββατο απ ότι έμαθα. Δεν ξέρω τι άποψη έχουν άλλοι που πιθανώς βρέθηκαν εκεί αλλά εμένα μου άρεσε. Είχε πέτρες (νοικιασμένα σκι) αλλά και πουδρίτσα και τελικά κάτι έγινε. Δεν είχε πάγο ούτε γινόταν σούπα το μεσημέρι, καλή θερμοκρασία ..... θείο δώρο για τους χιονοστερημένους πιστεύω. ΥΓ : Την Παρασκευή ανέβηκα Πήλιο. Καλός καιρός αλλά πολύς πάγος. Λειτουργούσαν βασικά μόνο οι επάνω πίστες (μερικές πέτρες και εκεί). Εχω και μερικές φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω πως να τις επισυνάψω, αν έχει κάποις την καλοσύνη να με διαφωτίσει ?? Share this post Link to post Share on other sites