tetzas 1 Report post Posted January 3, 2007 Επειδή τις τελευταίες ημέρες πολύς κόσμος πάει κι έρχεται στο Zell Am See (τυχαία ?) και επειδή αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί και από άλλους … παρακαλούνται όσοι επιστρέφουν να δώσουν μία αναλυτική αναφορά με τα σχετικά (που θα φάμε, που θα πιούμε, που θα ψωνίσουμε, που θα ψωνιστούμε, που να πάμε, τι να αποφύγουμε, που θα καρβάρουμε, που κρύβουν την πούδρα, άλλα χ/κ κοντά κτλ). Οποιοδήποτε πληροφορία είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ Υ.Γ. Το συγκεκριμένο topic άνοιξε κυρίως για να υπάρχει κάπου συγκεντρωμένη όλη η πληροφορία σχετικά με το συγκεκριμένο χ/κ. Νομίζω ότι θα βοηθούσε αν κάναμε κάτι αντίστοιχο και για τα υπόλοιπα Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 3, 2007 Ρε σεις πώς το είπαμε το μπαρ στο κέντρο του Καπρούν που το κάναμε κατάληψη; Το προτείνω ανεπιφύλακτα Το άλλο μπαρ (το στρούγκο-πιτσαρία) να το αποφύγετε Α, έχει κι ένα ταβερνάκι με ελληνικά φαγητά (greek original mousakas), πώς το είπαμε ρε παιδιά; Ο Παντελής και ο Νίκος μάλλον το θυμούνται το όνομα, ε παιδιά; Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
gili 3 Report post Posted January 3, 2007 Λοιπον το μπαρακι που εγινε η καταληψη λεγεται Kitsch & Bitter και ειναι απεναντι απο την αστυνομια....το ελληνικο που κατσαμε δεν το θυμαμαι αλλα ειναι πανω στον κεντρικο δρομο πηγαινοντας προς το χιονοδρομικο στα αριστερο μας χερι αφου περασουμε το τελευταιο Intersport!!! Βεβαια εγω προτεινω ανεπιφυλαχτα αν εχετε μεταφορικο να πατε στο saalbach το οποιο ειναι κλασης ανωτερο σε ομορφια νυχτ ζωη κλπ απο το καπρουν και το ζελ αμ ζεε......καλα περασαμε δε λεω κ εκει αλλα το χωριουδακι αυτο ειναι ολα τα λεφτα!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 3, 2007 θα τα πουμε οταν επιστρεψουμε.. Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted January 4, 2007 θα τα πουμε οταν επιστρεψουμε...Γιατί έχουμε να πούμε κάτι ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrysa 0 Report post Posted January 4, 2007 Επισης αν εχετε χρονο και τα ποδια σας αντεχουν ακομα (μετα απο τοοοοοσο σκι)..... προτεινω το για μια βολτα παραθετω φωτο παρα πολυ γραφικο! καλα να περασετε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 4, 2007 Οποιος παει για σκι ΖΕΛΛ ας εχει υποψιν του, οτι δινοντας περιπου +20Ε για την εβδομαδιαια καρτα μπορει να κανει σκι και στο γειτονικο Σααλμπαχ, που τωρα που χιονισε πολυ και εκει, εχει+200κμ πισταρες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 4, 2007 Τα τελευταια νεα απο τη Γυρω περιοχη του ΖΕΕ ειναι οτι ριχνει παντου πολυ χιονι! Οσοι πανε το ΣΚ που μας ερχεται να αρχισουν να τρωνε βιταμινες... και προσοχη να μη ρουφατε τη πουδρα, θα κρυωσετε... μονο τη παταμε... Και ειναι και γκρουπ σανιδαδων απαπα λαλημενοι θα γυρισουν.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted January 4, 2007 αχχχχχχχχχχxxxx δύσκολα θα είναι με τόσο χιόνι.......... θα πάρω μαζί μου καλού κακού το laptop γιατί προβλέπω να γράφουμε τρελά βιντεάκια, να έχετε πλήρη ενημέρωση.... όπως όταν ήμασταν εμείς εδώ και εσέις εκεί!..... Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 4, 2007 Σωστός... Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 4, 2007 Συμφωνω με Γρηγόρη, το Saalbach είναι άπαιχτο και είναι όλο ανοιχτό 200 χλμ. πιστάρες και ski in/out και φανταστικό χωριό. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted January 5, 2007 Τα τελευταια νεα απο τη Γυρω περιοχη του ΖΕΕ ειναι οτι ριχνει παντου πολυ χιονι! Οσοι πανε το ΣΚ που μας ερχεται να αρχισουν να τρωνε βιταμινες... και προσοχη να μη ρουφατε τη πουδρα, θα κρυωσετε... μονο τη παταμε... Και ειναι και γκρουπ σανιδαδων απαπα λαλημενοι θα γυρισουν.... Πω πω ρε Πάνο αυτό το 1,64 χάλια θα είναι. Μήπως χρειαζόμαι το 1,68 ? Κάνενα προτεινόμενο κατάστημα για ψώνια (εξοπλισμό) με μεγάλη ποικιλία ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kleio23 0 Report post Posted January 5, 2007 γεια σας παιδια! 13-20 ιανουαριου θα παμε κ εμεις αυστρια-καπρουν-ζελ αμ σε και θα ηθελα να με ενημερωσετε για δυο πραματακια. πρωτον: εμεις απο μοναχο θα παμε με αμαξι στο καπρουν χωρις να περασουμε απο σαλτσμπουργκ (θα παμε αλλη μερα).κανονικα ομως περνωντας απο σαλτσουμπργκ δεν ειναι πιο μακρινη η διαδρομη? δευτερον: οσ αναφορα το χιονοδρομικο, στο bansko-βουλγαρια υπηρχε μια καρτα-ασφαλεια η οποια κοστιζε περιπου 5 ευρώ στην οποία ΑΝ (θεος φυλαξοι) συνεβαινε κατι πχ εσπαζες κανα ποδι-χερι σε καμια πιστα και τετοια σχετικα σε περιθαλπταν χωρις να σε γδαρουν οπως θα γινοτανε σε αντιθετη περιπτωση χωρις την καρτα.το ερωτημα μου ειναι: υπαρχει τιποτε αντιστοιχο στα χιονοδρομικα της αυστριας? τριτο ερωτημα που μου προεκυψε τωρα. ειμαι 1,70 58 κιλα και εχω σκι 1,54 τα actys ta 200. θα χω προβλημα? p.s. θα παμε και σααλμπαχ Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 5, 2007 πρωτον: εμεις απο μοναχο θα παμε με αμαξι στο καπρουν χωρις να περασουμε απο σαλτσμπουργκ (θα παμε αλλη μερα).κανονικα ομως περνωντας απο σαλτσουμπργκ δεν ειναι πιο μακρινη η διαδρομη? δευτερον: οσ αναφορα το χιονοδρομικο, στο bansko-βουλγαρια υπηρχε μια καρτα-ασφαλεια η οποια κοστιζε περιπου 5 ευρώ στην οποία ΑΝ (θεος φυλαξοι) συνεβαινε κατι πχ εσπαζες κανα ποδι-χερι σε καμια πιστα και τετοια σχετικα σε περιθαλπταν χωρις να σε γδαρουν οπως θα γινοτανε σε αντιθετη περιπτωση χωρις την καρτα.το ερωτημα μου ειναι: υπαρχει τιποτε αντιστοιχο στα χιονοδρομικα της αυστριας? τριτο ερωτημα που μου προεκυψε τωρα. ειμαι 1,70 58 κιλα και εχω σκι 1,54 τα actys ta 200. θα χω προβλημα? p.s. θα παμε και σααλμπαχ Πρώτον, ναι είναι πιο μακρινή η διαδρομή μέσω Σαλτζμπουργκ. Η πιο γραφική είναι μέσω Kitzbuhel και η πιο σύντομη μέσω Loffer. Προτιμώ την πιο γραφική. Δεύτερον εισαι ασφαλισμένη σε Ελληνικό φορέα δημόσιας ασφάλισης? Αν ναι χρειάζεσαι ευρωπαική κάρτα ασθενείας για να αντιμετωπιστείς ως ασφαλισμένος στην Αυστρία. Για αυτο το θέμα θα βρεις πληροφορίες εδώ. Τρίτον εντάξει είναι τα σκι που έχεις και θα σε βολέψουν, δεν θα έχεις πρόβλημα. Τεταρτον να πάτε saalbach και τέλος να περάσετε SUPER Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted January 5, 2007 αχχχχχχχχχχxxxx δύσκολα θα είναι με τόσο χιόνι.......... θα πάρω μαζί μου καλού κακού το laptop γιατί προβλέπω να γράφουμε τρελά βιντεάκια, να έχετε πλήρη ενημέρωση.... όπως όταν ήμασταν εμείς εδώ και εσέις εκεί!..... Ναι φυσικά θέλουμε ενημέρωση, μην μας ξεχάσεις σε παρακαλώ...! Ελπίζω πάντως να περάσετε υπέροχα και παρακαλώ πολύ να προσέχετε (θέλω να βάλω τα κλάματα...σνιφ θέλω να κάνω σκι....) Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
kleio23 0 Report post Posted January 5, 2007 σ ευχαριστω πολυ batucada για τις χρησιμες πληροφοριες !! εχω βαλει ηδη μπρος για την αποκτηση της καρτας και εχω ενημερωσει ηδη και τους υπολοιπους!! επισης και κατι ακομα που εμαθα. υπαρχει και η προσωρινη καρτα η οποια βγαινει επιτοπου και ισχυει για ενα μηνα!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sterg 0 Report post Posted January 8, 2007 4 και σήμερα..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kleio23 0 Report post Posted January 8, 2007 στεργιο κανονισε να μας ερθεις ξημερωματα σαβατου με κανα εγγραφο λειψο και να ψαχνομαστε Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted January 9, 2007 την παρασκευη φευγω για καποιο χιονοδρομικο, αλλα δεν ξερω πιο ακομα... απο οτι κηταξα παντου υπαρχει ξενανδοχειο που εχει χωρο... ειμαι αναμεσα σε zell am see - St. Anton - grüden val gardena Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted January 14, 2007 ...δυστυχώς... όποιος πάει στο complex χιονοδρομικών του Salzburg θα βρεί χάλια πίστες και μισά χιονοδρομικά...πήγαμε και ήταν όλα λευκά.... φύγαμε και ήταν όλα καταπράσινα....θύμιζε ανοιξιάτικο κλίμα.... Ο χρόνος δεν είναι δύσκολος μόνο για τα ελληνικά χιονοδρομικά....σχετικό σχόλιο που το δείχνει αυτό πήραμε απο έναν υπάλληλο στο αεροδρόμιο του Μόναχο που έλεγε ότι φέτος είχαν την μισή κίνηση. Μοναδικό βουνό που δούλευε 100% και με καλό χιόνι ήταν στο Καπρούν. Αλλά ακόμα και σήμερα είχε λιακάδες σε συνδυασμό με αέριδες... κοινώς... δεν θα ήθελα να ήμουν αύριο σε αεροπλάνο για Αυστρία.... Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
kiamosg 1 Report post Posted January 14, 2007 Δύσκολη χρονιά φέτος για όλους. Εγώ πάντως θα πήγαινα Μάρτη. Το βλέπω να τρώνε πολύ χιονι μέσα στο Φλεβάρη οπότε Μάρτιο θα είναι super... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted January 14, 2007 ...δυστυχώς... όποιος πάει στο complex χιονοδρομικών του Salzburg θα βρεί χάλια πίστες και μισά χιονοδρομικά...πήγαμε και ήταν όλα λευκά.... φύγαμε και ήταν όλα καταπράσινα....θύμιζε ανοιξιάτικο κλίμα.... Ο χρόνος δεν είναι δύσκολος μόνο για τα ελληνικά χιονοδρομικά....σχετικό σχόλιο που το δείχνει αυτό πήραμε απο έναν υπάλληλο στο αεροδρόμιο του Μόναχο που έλεγε ότι φέτος είχαν την μισή κίνηση. Μοναδικό βουνό που δούλευε 100% και με καλό χιόνι ήταν στο Καπρούν. Αλλά ακόμα και σήμερα είχε λιακάδες σε συνδυασμό με αέριδες... κοινώς... δεν θα ήθελα να ήμουν αύριο σε αεροπλάνο για Αυστρία... Όμως η περιοχή του Νοτιοδυτικού Τυρόλου, προς Ιταλία και Ελβετία, αν και χειρότερα απ'ότι συνήθως λειτουργεί σχεδόν ικανοποιητικά (ίσως και λόγω υψομέτρων). Και αν λόγω των καιρικών συνθηκών ρίξεις λίγο τις απαιτήσεις σου, ίσως φύγεις τελικά ευχαριστημένος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted January 15, 2007 Να συμπληρώσω ότι το χ/κ με το περισσότερο χίονι αυτή την στιγμή στην περιοχή (εκτός Kaprun) είναι το παρακάτω: http://www.hochkoenig.at/ και δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμτη) έχει και νυχτερινό 6:30 με 9:00 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ressac 0 Report post Posted January 15, 2007 Να συμπληρώσω ότι το χ/κ με το περισσότερο χίονι αυτή την στιγμή στην περιοχή (εκτός Kaprun) είναι το παρακάτω: http://www.hochkoenig.at/ και δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμτη) έχει και νυχτερινό 6:30 με 9:00 Έχεις πάει (ή κανείς άλλος) εκεί? Είμαι μεταξύ αυτού και innsbruck... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted January 15, 2007 Έχεις πάει (ή κανείς άλλος) εκεί? Είμαι μεταξύ αυτού και innsbruck... Πήγα την περασμένη Παρασκευή δεν έκανα όμως γιατί είχε πολύ αέρα (γενικότερα στην περιοχή). Είναι ένα χ/κ που αυτή την στιγμή έχει 150Km πίστες με χιόνι. Αναπτύσσεται σε τρία χωριά και έχει πίστες φαρδιές και με διάρκεια. Εμένα μου άρεσε πολύ. Το μόνο αρνητικό είναι ότι οι πίστες είναι πολύ απλωμένες σε τρεις διαφορετικές βουνοκορφές. Αν ξεκινήσεις από την πρώτη και κάπου το μεσημέρι βρεθείς στην τρίτη θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον υπολογισμό του χρόνου γιατί σε βλέπω να το "κόβεις" με το πόδι και είναι μεγάλες οι αποστάσεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites