SIRIOS36 410 Report post Posted February 8, 2007 Και πάνω που έλεγα πως δεν έχουμε νέα από τα Πηγάδια ,ένα τηλεφώνημα μου έκανε την μέρα … πολύ καλή . Μόλις έφθασε στα πηγάδια ένας EVEREST χιονοστρωτηρας .. για να τον δοκιμάσουν ,για αγορά . Ελπίζω αυτή την φορά να μείνει και να δώσει λύση στο πρόβλημα της διάστρωσης των πιστών . Φωτορεπορταζ το απόγευμα Φιλικά Περικλής sirios36 Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 8, 2007 Τουτο ειναι; Εχει βιντσι; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vauaria 0 Report post Posted February 8, 2007 Όπως το βλέπω και τι δεν έχει. Το θέμα όμως πάντα είναι όπως είπε και πριν ο ΣΙΡΙΟΣ να μείνει Φιλικά Quote Ηράκλειο Αττικής!!!!!!! Τάδε έφη........ Βαυαρία!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted February 8, 2007 Κλιμάκιο του ΧΚΠ είναι ηδη στα Πηγάδια για τις τελευταιες λεπτομερειες λειτουργιας του Εβερεστ με εργάτη. Την περασμένη Παρασκευή ειχαμε κ την επισημη παραδοση του διαστρωτικού απο Ιταλό ειδικο που εκπαιδευσε τους χειριστές του. Προς το παρόν, το Εβερεστ ξεκουραζεται στο garage του ΧΚΠ και περιμενει να βρει πολλα (? ) κ δυσκολα χιονια να δειξει τα νυχια του! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 8, 2007 Καλα, ποιανου ειναι το EVEREST?? Και που θα'χει τη φωλια του;; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted February 8, 2007 O Monte-Noulikas εχει ανεβασει ενα Everest για παρουσιαση στα Πηγαδια κ εχει καλεσει ολα τα ΧΚ της χωρας, καθως κ καποια απο τις γειτονικες (Κοζουφ κτλ). Το Εβερεστ του ΧΚΠ κανει 'τούφες' στον Παρνασσό..zzz.. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted February 8, 2007 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ 8-2-2007 O φίλος Κωστής πάντα σωστά ενημερωμένος και έτοιμος ,έλπιζα να ήταν και ο ίδιος στην παρουσίαση , μια που είναι από τους τυχερούς που ήδη γνώρισε από κοντά ένα τέτοιο μηχάνημα ,αλλά τελικά δεν ήταν εδώ . Έγινε στα Πηγάδια η παρουσίαση-δοκιμή , παρουσία πολλών εκπροσώπων χ/κ της Ελλάδας του χιονοστρωτηρα της PRINOTH EVEREST- POWER . Oι εντυπώσεις άριστες καθώς πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα διαστρωτικα χιονιού , ειδικά το συγκεκριμένο με προσαρμοσμένο βραχίονα-βίντσι είναι το πλέον κατάλληλο για τις πίστες των Πηγαδιών και για το δυσκολο χιονι της τεχητης χιονωσης . Ευχή μας είναι η γρήγορη απόκτηση του από το χ/κ καθώς η ύπαρξη ενός τέτοιου διαστρωτικου ,καθιστούν τα Πηγάδια αυτομάτως , σε πλεονεκτική θέση ,καθώς η διάστρωση των πιστών τα τελευταία χρόνια βασίζετε σε παλαιά μηχανήματα ,αλλά κυρίως στην μεγάλη εμπειρία των χειριστών καθώς και στις ιδιαίτερα φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν για την καλή συντήρηση και απόδοση τους . Το γιατί τόσα χρόνια δεν έχει προβεί σε αγορά χιονωστροτηρα το χ/κ είναι άξιο απορίας μια και πολλα σενάρια έχουν υπάρξει .Όμως πλέον δεν υπάρχουν αλλά περιθώρια για ολιγωρία καθώς η αναβάθμιση των υπηρεσιών στα χ/κ της Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων έχει ανέβει πολύ , όπως και οι απαιτήσεις του κοινού , με αποτέλεσμα από πρωτοπόροι στο χώρο να χάνουμε συνεχώς έδαφος εδώ στην Νάουσα . Η ύπαρξη δε της τεχνητής χιονωσης και η μη αποτελεσματική λειτουργία της καθώς χρειάζεται την παρουσία σύγχρονου χιονοστρωτηρα που να θρυμματίζει τον πάγο που σχηματίζετε στην επιφάνεια και να μην αφήνει τροκαλες ,δεν δίνει και πολλά περιθώρια για την μη απόκτηση ενός τέτοιου εξοπλισμού . Σίγουρα δεν είμαι ο πλέον ειδικός σε τέτοια θέματα ,αλλά σίγουρα έχω την απαιτούμενη νοημοσύνη και δεν μπορώ πλέον να ακούω σχεδόν βλακώδεις δικαιολογίες για ότι συμβαίνει γύρω μου . Μερικές φορές νοιώθω πραγματικά θυμωμένος πιο πολύ με τον εαυτό μου που δεν αντιδρώ με τα στραβά που βλέπω ,αλλά και με αυτούς που με ευκολία αποφασίζουν το τι είναι καλό και το τι όχι ,χωρίς να υπολογίσουν κάποιες παραμέτρους που δεν χρειάζονται τίποτε άλλο πέρα από την λογική ,και όχι κάποια μικροσυμφέροντα. Έτσι για μια ακόμα φορά θα πω πως η αγάπη μου για αυτόν τον τόπο δεν μου επιτρέπει πλέον να μην αντιδρώ . Όποιος δεν μπορεί ας κάτσει σπίτι του ,οι υπόλοιποι ο καθένας με τα μέσα που έχει ,ας πράξει με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη και αναβάθμιση αυτής της γωνίας της Ελλάδας που τόσο ανάγκη την έχουμε και να δώσουμε στα παιδιά μας αυτά που δυστυχώς εμείς δεν γευτήκαμε . Φιλικά ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΡΕΤΖΙΟΣ Υ.Γ ΠΡΟΣ MAKALU KAI DARKA DARKA TEAM ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ . ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟ Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted February 8, 2007 Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted February 8, 2007 Αγαπητέ Περικλή, Καταλαβαινω πληρως το δικαιο προβληματισμο σου. Η ενημέρωση σου ομως είναι εξαιρετικη’ παρεχοντας πληροφορια με εικονα, ότι λειπει από την αγορα αυτή, προσδιδοντας αξιοπιστια κ ειλικρινεια στη διαδοση των νεων! Τωρα, οσον αφορα την αγαπη σου για τον τοπο, αυτή ειναι ολοφανερη κ αργα-ή-γρηγορα θα το καταλαβουν και οι υπολοιποι πατριωτες σου.. (thanks για μια ακομη φορα για τις ομορφες εικονες) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 9, 2007 Ωραιο εργαλειο να εχει στη κατοχη του καθε χιονοδρομικο. Μονο του το Everest θα εκανε ολα τα 3/5 μοκετα. Χαλια το χρωμα και οι ζαντες του Quote Share this post Link to post Share on other sites
zermatt 0 Report post Posted February 9, 2007 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ 8-2-2007O φίλος Κωστής πάντα σωστά ενημερωμένος και έτοιμος ,έλπιζα να ήταν και ο ίδιος στην παρουσίαση , μια που είναι από τους τυχερούς που ήδη γνώρισε από κοντά ένα τέτοιο μηχάνημα ,αλλά τελικά δεν ήταν εδώ . Έγινε στα Πηγάδια η παρουσίαση-δοκιμή , παρουσία πολλών εκπροσώπων χ/κ της Ελλάδας του χιονοστρωτηρα της PRINOTH EVEREST- POWER . Oι εντυπώσεις άριστες καθώς πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα διαστρωτικα χιονιού , ειδικά το συγκεκριμένο με προσαρμοσμένο βραχίονα-βίντσι είναι το πλέον κατάλληλο για τις πίστες των Πηγαδιών και για το δυσκολο χιονι της τεχητης χιονωσης . Ευχή μας είναι η γρήγορη απόκτηση του από το χ/κ καθώς η ύπαρξη ενός τέτοιου διαστρωτικου ,καθιστούν τα Πηγάδια αυτομάτως , σε πλεονεκτική θέση ,καθώς η διάστρωση των πιστών τα τελευταία χρόνια βασίζετε σε παλαιά μηχανήματα ,αλλά κυρίως στην μεγάλη εμπειρία των χειριστών καθώς και στις ιδιαίτερα φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν για την καλή συντήρηση και απόδοση τους . Το γιατί τόσα χρόνια δεν έχει προβεί σε αγορά χιονωστροτηρα το χ/κ είναι άξιο απορίας μια και πολλα σενάρια έχουν υπάρξει .Όμως πλέον δεν υπάρχουν αλλά περιθώρια για ολιγωρία καθώς η αναβάθμιση των υπηρεσιών στα χ/κ της Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων έχει ανέβει πολύ , όπως και οι απαιτήσεις του κοινού , με αποτέλεσμα από πρωτοπόροι στο χώρο να χάνουμε συνεχώς έδαφος εδώ στην Νάουσα . Η ύπαρξη δε της τεχνητής χιονωσης και η μη αποτελεσματική λειτουργία της καθώς χρειάζεται την παρουσία σύγχρονου χιονοστρωτηρα που να θρυμματίζει τον πάγο που σχηματίζετε στην επιφάνεια και να μην αφήνει τροκαλες ,δεν δίνει και πολλά περιθώρια για την μη απόκτηση ενός τέτοιου εξοπλισμού . Σίγουρα δεν είμαι ο πλέον ειδικός σε τέτοια θέματα ,αλλά σίγουρα έχω την απαιτούμενη νοημοσύνη και δεν μπορώ πλέον να ακούω σχεδόν βλακώδεις δικαιολογίες για ότι συμβαίνει γύρω μου . Μερικές φορές νοιώθω πραγματικά θυμωμένος πιο πολύ με τον εαυτό μου που δεν αντιδρώ με τα στραβά που βλέπω ,αλλά και με αυτούς που με ευκολία αποφασίζουν το τι είναι καλό και το τι όχι ,χωρίς να υπολογίσουν κάποιες παραμέτρους που δεν χρειάζονται τίποτε άλλο πέρα από την λογική ,και όχι κάποια μικροσυμφέροντα. Έτσι για μια ακόμα φορά θα πω πως η αγάπη μου για αυτόν τον τόπο δεν μου επιτρέπει πλέον να μην αντιδρώ . Όποιος δεν μπορεί ας κάτσει σπίτι του ,οι υπόλοιποι ο καθένας με τα μέσα που έχει ,ας πράξει με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη και αναβάθμιση αυτής της γωνίας της Ελλάδας που τόσο ανάγκη την έχουμε και να δώσουμε στα παιδιά μας αυτά που δυστυχώς εμείς δεν γευτήκαμε απο ολα αυτα τα ωραια που εγραψες θα κρατησω μονο το τελευταιο... οσοι δεν μπορουν ή δεν θελουν ή ειναι αδιαφοροι, ας κατσουν στο σπιτι τους!! Δραστηριους και εξυπνους ανθρωπους θελει αυτος ο τοπος για να παει μπροστα!! Ευχαριστουμε για τις ωραιες φωτο. το event αναφερει και το site του Σελιου στα νεα Quote Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted November 17, 2007 ] Σαν να βλεπω κατι ... δεν με γελαν τα ματια μου ... Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 17, 2007 σαν τι βλεπεις δηλαδη; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted November 17, 2007 Tην περυσινή επίδειξη να "επαναλαμβάνετε" σε καθημερινή βάση στα Πηγάδια πλεον Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted November 17, 2007 Αυτά είναι....!!!!! Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι... κροκάλες!!! Ενα 4θέσιο αποσυμπλεκόμενο έμεινε και είμαστε κομπλέ.... Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted November 19, 2007 Η επισημη ανακοινωση ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ... Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted November 19, 2007 πφφ..παλιό!!!! Καλοριζικο αγαπητοι Ναουσαίοι - με ενα τετοιο εργαλειο στα χερια των Πηγαδιων, θα φανει σιγουρα οι διαφορα! (ειναι κ κοκκινο απ'οσο γνωριζω..ως γνησιο pininfarina ) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 20, 2007 να δείτε τώρα που ξαφνικά η κεντρική θα γίνει πολυ πιο εύκολη πίστα super νεα τα αλλα μηχανακια καντε τα cat ski... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted November 22, 2007 Αντε Περικλή καλορίζικο και απο μένα.Δηλαδή απο φέτος θα έχετε και επιδειξη μοκέτας στις πίστες? τα αλλα μηχανακια καντε τα cat ski... Και μπράβο...... πολύ καλή ιδέα !!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted November 27, 2007 Ωστε αυτα φταινε που δεν εχουμε πουδρες??:PP Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted December 14, 2007 ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 14, 2007 καλα στρωσηματα στον φιλιππο Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 14, 2007 Περικλη καποιοι στην περιοχη λενε πως πιστες τυπου "Φιλιππος" δεν πατιουνται στην Ευρωπη(επιτηδες) και ειναι μακακια να πατηθει.. Θα τις εχεις ακουσει αυτες τις θεωριες φανταζομαι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 14, 2007 Noμιζω υπερβαλουν Ανέστη--το να πατησουν ενα μετωπο 50-60μ ναι, για να αφησουν το υπολοιπο απατητο προς χαρα του χιονοδρομου, αλλα τετοιες κ χειροτερες τις κανουν λιάδα! (βλ. harakiri etc) Moνο οι αμερικανοι αφηνουν ολοκληρες black diamonds αστρωτες, ωστε να γινουν στιβος-bumps! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted December 14, 2007 Και καλά το Χαρακίρι, αλλά ΑΥΤΗΝ μπορείτε να μου πέιτε ρε παιδιά πως διάολο τη στρώνουνε; Και το πως διάολο τη κατεβαίνουνε θα ήθελα να ξέρω αλλά κανα 2 φορές που τους έχω δ ει, πιάστηκε η καρδιά μου.Και μάλιστα απ'οτι μου έλεγε ένας η πτώση ε κεί δεν έχει αποτέλεσμα σπάσιμο αλλά πολύ δυνατό έγκαυμα! Και το καλοκαίρι χρησιμοποιείται για αγώνες ταχύτητας mountain bike.ρεκόρ στην συγκεκριμένη πίστα 178 χλμ!(θα ήθελα να ξέρω πως είναι να κατεβαίνεις τη γκρεμίλα πάνω σ ε ποδήλατο με 178 χιλιόμετρα). Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites