Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Μιας και αυριο γινεται το παρθενικο ανοιγμα του χιονοδρομικου...και επιπλεον χτυπημενοι ολοι απο την στερηση τη φετινη, πιστευω πως αρκετοι θα κινηθουν προς τα πανω

αν και ειναι δυσκολο να βρεθουν καποιοι αγνωστοι στο βουνο, ας "σηκωσουμε" μια λιστα πιθανων επισκεπτων οι οποιοι θα βρισκονται στο κεντρο το ερχομενο σαββατο (εφοσον αυτο λειτουργει, δηλαδη οι συνθηκες καιρου και μονο, το επιτρεψουν)

1) savourdas σαββατο αυθημερον (εχω χωρο για αλλο ενα ακομα) επισης θα εχω και pmr στην γνωστη συχνοτητα. :lol:

2)....

what we do in life...

echoes in eternity...

Ως γνωστον, την Κυριακη ειναι η προγραμματισμενη :lol: κοπη της πιττας του ΣΤΧ στο ΧΚΠαρνασσου.

Αναγνωριζουμε οτι μελη και μη μελη του Συλλογου, για διαφορους, δικους τους λογους δεν θα παραστουν στην κοπη της πιττας.

Ειναι ομος λιγο ...ακομψο, να κανονιζουμε στο φορουμ του Συλλογου, ραντεβου κοντρα στην εκδηλωση του Συλλογου. Το θεμα αυτο συζητηθηκε προ ολιγων ημερων στην ενοτητα για τα Μελη του Συλλογου στην οποια οι επισκεπτες δεν εχουν προσβαση. Εχουμε την αισθηση οτι η πλειοψηφια των μελων ειχε την ιδια γνωμη με τα παραπανω.

Αν και δεν προκειται να επιβαλλουμε ...σιγη ασυρματου :lol::lol: θα εκτιμουσαμε αν οποιαδηποτε ραντεβου οργανωθουν εκτος κοινης θεας (με ΡΜ, τηλεφωνο, PMR :lol: ).

Ζηταμε την κατανοηση των επισκεπτων, αλλα στο συλλογο εχουμε κυριολεκτικα σφαχτει μερικες φορες πανω σ'αυτο το θεμα.

Ετσι, ατυπα πλεον, οι ημερομηνιες εκδρομων εσωτερικου και Γενικης Συνελευσης/εκλογων, ειναι ημερομηνιες που ζηταμε να ειναι ολοι πιο ...διακριτικοι στην οργανωση αλλων δραστηριοτητων.

Ευχαριστουμε

The Moderating Team

YΓ: Απο κατω, δεν θα γινει ανεκτη συζητηση οποιουδηποτε ειδους για το αν ειναι σωστο η οχι, αν εχουμε δημοκρατια κλπ κλπ. Πιστεψτε μας, εχουν γραφτει τα παντα γι'αυτο το θεμα και το μονο που θα καταφερουμε ειναι (για αλλη μια φορα) να χαλασουμε τις καρδιες μας. ΡΜ στο Moderating Team και στο ΔΣ ειναι φυσικα ευπροσδεκτα, οι απαντησεις πιθανον να αργησουν λογω τριημερου.

Αφηνουμε στη διακριση σας αν θελετε να οργανωσετε ραντεβου για την Κυριακη

Γράφω εδώ και δεν στέλνω pm γιατί πλέον είμαι σίγουρος οτι θα διαγραφεί.

YΓ: Απο κατω, δεν θα γινει ανεκτη συζητηση οποιουδηποτε ειδους για το αν ειναι σωστο η οχι, αν εχουμε δημοκρατια κλπ κλπ
Αυτό τι είναι τώρα ?

Γιώργο προφανώς η ομάδα συντονιστών δεν θέλει να επαναληφθεί η προχθεσινή συζήτηση περί της δεοντολογίας του θέματος.

Παρενεβην σαν Moderator δεδομενης της προϊστοριας του θεματος (και δεν μιλαω για τις προηγουμενες τρεις μερες), σαν Συλλογος εχουμε ξεσκιστει για το ιδιο θεμα δυο φορες και μας πηρε σχεδον 2 χρονια να αρχισουν να επουλωνονται οι πληγες. Ορισμενα Μελη του Συλλογου της εποχης εκεινης παρακολουθουν πλεον σαν επισκεπτες.

Ειναι δικαιο, αφου παρενεβην προ ολιγων ημερων σε παρομοιο θεμα, να παρεμβω και σ'αυτο, δεδομενου οτι και ο Βarcode και Savourdas δεν ειναι μελη του Συλλογου και δεν παρακολουθησαν τα τεκταινομενα.

Το δικο σου ποστ Tetzas ειναι off topic γιατι το topic ειναι ραντεβου στα Καλαβρυτα.

Επι πλεον το ποστ ειναι αδικο (θα μπορουσα να υποθεσω και προσβλητικο) προς εμε, διοτι προεξοφλεις οτι το ποστ σου θα διαγραφει, δινοντας την εντυπωση οτι εισαι αδικημενος εκ των προτερων.

Το τι ειναι "αυτο" ειναι πολυ απλο:

Εχω γραψει 2-3 φορες στα δυο thread που ασχολουνται με το θεμα. Προσπαθω να δωσω το μηνυμα οτι δεν θεωρουμε σωστο να οργανωνονται εκδρομες, ραντεβου, κλπ για ημερες που υπαρχουν επισημες οργανωμενες εκδηλωσεις του Συλλογου. Αυτη ειναι η επισημη θεση του Συλλογου. Επισης προσπαθω (λογω παλιοτερης πικρης πειρας) να διατηρησω τους τονους οσο χαμηλοτερους γινεται. Δεν θελω να προσβαλλω κανενα, να θιξω κανενα, να κανω καυγα και τα δικα μου τα νευρα τσαταλια.

Οπως εχω πει 4-5 φορες τωρα, το σεναριο αυτο εχει ξαναπαιχτει. Η κουβεντα εχει ξαναγινει, τα επιχειρηματα εχουν ακουστει. Αμα ξεκινησει καινουριος καυγας, θα ξυνιστουν μεταξυ τους οι εμπλεκομενοι για ενα θεμα που εχει ηδη στο ενεργητικο του πολλα θυματα.

Δεν θα εδινα τοση εκταση στο θεμα, αλλα προσωπικα θιχτηκα με τη 'σιγουρια σου' οτι θα αδικηθεις.

Φιλικα

ΜακηςΜ

ΥΓ: Οι οποιες αντιδρασεις απο ολους, συμπεριλαμβανομενου και του Tetzas σας παρακαλω με ΡΜ. Δεν θα αναψουμε καινουριο μπουρλοτο το οποιο πιθανον αμαυρωνει την εικονα του φορουμ και του συλλογου προς τα εξω.

Ούτε εγώ ρε Αλέξη αλλά θλίβομαι.. και τέλος πάντων καλά η ομάδα συντονιστών (που δεν έχει σημασία τι πιστεύει), εσύ, το ΔΣ, αυτό θέλετε ?

Τόσο κακό είναι αυτό που κάνουν ? και γιατί να μην υπάρχει "χώρος" για debate στο forum?

Τέλος πάντων ας το αφήσουμε!

@ψαλιδοχέρη: please del *.* να τελειώνουμε.

Μάκη μου χωρίς ίχνος τσαντίλας και με κάθε σεβασμό στο πρόσωπο σου, σου λέω ότι και εγώ θίχτηκα προχθές από το ψαλίδισμα που έκανες αλλά ευτυχώς το θέμα τακτοποιήθηκε.

Αυτό όμως που θέλω να πω είναι ότι προσωπικά εμένα (ίσως επειδή είμαι εγωιστής) δεν μου αρέσει να τοποθετήστε και κατόπιν να κλείνετε την κουβέντα.

Θα προτιμούσα να στέλνατε ένα pm για να συζητηθεί το θέμα και στη συνέχεια να γράφατε ένα post oπου απλά να ανέφερε ότι το θέμα συζητήθηκε / διευθετήθηκε σε προσωπικό επίπεδο κα κλείνει.

Επειδή πραγματικά θέλω να το κλείσουμε δεν θα απαντήσω σε ότι και να γραφτεί στο συγκεκριμένο topic.

Υ.Γ. τα pms καλοδεχούμενα

ρε σεις εγω δεν έκαν edit :lol: πως ενσωματώθηκε το post μου στο προηγούμενο ? :lol:

και πάλι :lol:

κάτι δεν πάει καλά...

Χε χε... :lol: Θα τρελλαθεις σ'αυτο το φορουμ... :lol: Απλα οταν καποιος κανει 2 ποστ απανωτα, χωρις να εχει απαντησει καποιος στο πρωτο, ο server ενωνει τα δυο ποστ θεωρωντας οτι στο δευτερο δεν βγαινεις off topic :lol::lol::lol:

Φιλικα

ΜακηςΜ

ρε σεις εγω δεν έκαν edit πως ενσωματώθηκε το post μου στο προηγούμενο ?

και πάλι

.....είδες τι σου κάνει η τεχνολογίαααααα!!!!

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

δεν ξέρω αν είναι σωστό που γράφω τώρα σε αυτό το thread αλλα πιστεύω ότι δεν έχει καμια σχέση με το προηγούμενο...

βασικά είμαι τις άποψης ότι το συγκεκριμένο thread δεν είναι τόσο κακό, ο λόγος είναι ότι γραφει για 17 φλεβάρη και όχι 18 που είναι η πίτα και γραφει για μονοήμερη, από την στιγμή που σαν ομάδα εκδρομών και Δ.Σ. δεν καταφέραμε να κλείσουμε για τριήμερο και το αφήσαμε πάνω στους "σιμφορουμιτες" να κλείσει ο κάθε ένας μονος του, δεν βρίσκω το λόγο να παρέμβει moderator στο thread εφόσον μιλάει για 17/2...

Ο nickel στην κεντρική σελίδα γραφει: Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας θα κόψει τη πίτα του τη Κυριακή 18/2/2007 στο Παρνασσό στη θέση Κελλάρια.

δεν λέει πουθενά για τριήμερο όπως ήταν στην αρχή, άρα το thread του barcode πιστεύω πως δεν θιγει κανέναν μα κανέναν προσωπικά αλλα ούτε και τον σύλλογο...

Υ.Γ. δεν προσπαθώ να ανοίξω κάποια συζήτηση ούτε θα το κάνω, απλά αισθάνθηκα πως αυτό το thread αδικήθηκε λίγο...

Φιλικά

Αλέξανδρος

δεν προσπαθώ να ανοίξω κάποια συζήτηση ούτε θα το κάνω...

...απλά αισθάνθηκα πως αυτό το thread αδικήθηκε λίγο...

Αλέξανδρε δεν προσπαθείς καν...ανοίγεις όντως τη συζήτηση.

Το thread είναι εδώ ενωμένο δυνατό...

Αλεξανδρε, εχες δικιο γα τις ημερομηνιες και την μονοημερη φυση της αρχης του thread. Απλα, καποιος θα κολλαγε ενα ποστ για την...επομενη μερα :lol: και θα ξανα...τραβιομαστε σαν τα σεντεκλερια... :lol:

Μιλησα με τον Barcode σε ΡΜ και δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα.

Ζητω συγνωμη απο τα παιδια αν εμφανιζομαι σαν να τους επιπληττω, δεν ειναι αυτη η προθεση, αν ξαναδαβασετε το πρωτο μου ποστ. Η υποθεση θεωρειται λυσσαξασα :P

Φιλικα

ΜακηςΜ

Μoderating Team

Μάκη , αν η εκδήλωση για την πίτα είναι μασκέ , να ντυθείς ...κακός μάγος. Δεν θα σε αναγνωρίσει κανείς :lol:

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,

ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ....Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ......ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΛΙΜΑΚΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ....

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΕΑΝ ΑΡΙΘΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ), ΑΣ ΠΑΝΕ...ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....

Ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ......

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ AΠO ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ CLUB, ΕΦΌΣΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ EVENT TOY ΣΥΛΛΟΓΟΥ....

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ...

ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ,

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!!

Σαββατο παντως θα ειμαι και εγω επανω,

και οπως το βλεπω θα ειμαι και στο νυχτερινο.

C U THERE!

ρε παιδια τι πραγματα ειναι αυτα!οποιος παει καλαβρυτα δηλαδη το σαββατο παει κοντρα στο συλλογο!μη τα λετε και παραεξω αυτα!θα ερθουν τα τανκς απο το πολυτεχνειο σε λιγο να μας πατησουν μου φενεται! :D

Για τα γεγονοτα εγω θα ειμαι το σαββατο καλαβρυτα και τη κυριακη παρνασσο(ασχετο).

Ειμαι ο διπλωματης της υποθεσης μαλλον!

καλα να περασουν ολοι οτι και οπου πανε....επιτελους!

...Νομίζω πολύ φασαρία για το τίποτα... :D

αν δεν κάνετε σκι σύντομα δεν σας βλέπω καλά....!! με την καλή έννοια...! B);)B)

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

θα ερθουν τα τανκς απο το πολυτεχνειο σε λιγο να μας πατησουν μου φενεται!

...Ελπίζω να μην τα οδηγούν αυτοί που θα πάνε την Κυριακη στην πίττα......! :D;)

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

1)Ειναι ομος λιγο ...ακομψο, να κανονιζουμε στο φορουμ του Συλλογου, ραντεβου κοντρα στην εκδηλωση του Συλλογου.

2)[/b]YΓ: Απο κατω, δεν θα γινει ανεκτη συζητηση οποιουδηποτε ειδους για το αν ειναι σωστο η οχι, αν εχουμε δημοκρατια κλπ κλπ.

MakisM εχεις απολυτο δικιο αλλα...

1)δεν κανονισαμε κανενα ραντεβου κοντρα στην εκδηλωση του συλλογου... το οτι γραφτηκαμε ως μελη (επισκεπτες μεχρι τωρα... B) ... παιζει να αλλαξει την κυριακη αυτο B) ) γραφτηκαμε για να περνουμε μερος στις εκδηλωσεις του συλλογου.

η ημ/νια μαζωξης... B) νομιζω αφορα αποκλειστικα την 17/2/07 και καλως η κακος (μαγος του forum :D ) δεν πρεπει να ειμαστε προκατηλειμενοι για το αν θα κολλησει καποιος ποστ για την επομενη μερα ... αν καποιος κολλησει τοτε να υπαρχει η παρατηρηση σε προσωπικο επιπεδο παντα και απο εκει και περα ας κανει ο καθενας οτι θελει.

2)εδω με βρισκεις εντελος αντιθετο... :)

νομιζω οτι θα πρεπει να γινεται ανεκτη καθε ειδους συζητηση για καθε τι που μπορει να απασχολει,ενοχλει κλπ κλπ καποιον

να ακουγονται οι αποψεις και των δυο πλευρων-συνομιλητων αλλιως πχ αν δεν ξερεις εσυ τι αποψη εχω (που ειμαι νιουφης) για θεματα, οπως αυτο, που εσενα και τον συλλογο σας εχουν αποσχοληση κατα καιρους....

πως μπορεις να ξερεις οτι εγω ,που καποια στιγμη θα με κανετε μελος, θα εχω την απαραιτητη ωριμοτητα να κυκλοφορω στις πιστες με το badge του συλλογου ραμενο χωρις να σας (μας) κανω ρομπα...?τα απλα περιστατικα και λογια που μπορει να γραφθουν μπορουν να επιφερουν ακραιες καταστασεις και γι'αυτο καλο θα ηταν να τα συζηταμε και ας εχουμε αντιθετη αποψη...τουλαχιστον θα ξερουμε πως να μην εκθετουμε τους ανθρωπους που τους βλεπουμε καθε σ.κ και περναμε καλα μαζι τους.

τωρα για το σφαξιμο που λες...τι να πω υπαρχουν και καποιοι που ειναι κομπλεξικοι...? στενομυαλοι...?εγωιστες...? μπορει και ολα τα παραπανω αλλα και για αυτο υπαρχει λυση και εχει κανει τοποθετηση ο φιλτατος GAS παρακατω.

Υ.Γ ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη μου αποψη κα ισε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι αντιπροσωπευη αλλον ανθρωπο στην γη... ;)

σε καμια περιπτωση δεν θελω να θιξω την προσπαθεια που γινετε απο το συλλογο για τα event του και γενικως για τις δραστηριοτητες του

Υ.Γ 2

το ποσο τις επικυριξης για το κεφαλη σου ισχυει...? :)

Υ.Γ 3 see you κυριακηηηηη

φιλακα

savourdious opistholisthenon opos nanai...!!1 B)

what we do in life...

echoes in eternity...

Ενταξει παιδια B):):) Σε 5 ωρες ηρθε το Σαββατο και μ'αυτα και μ'αυτα τσουλαμεεεε!!! ;)B)

Εγω φευγω σε καμμια ωριτσα για Τιθορεα και να δουμε τι πεσκεσι (χιονι) θα μας βαλει ο παππους απο ψηλα.

Για τα υπολοιπα (συμπερλαμβανομενων και των...τανκς) θα τα πουμε δια ζωσης, δεν εχετε αδικο, απλα αυτη η βδομαδα ηταν δυσκολη. Οταν τα πουμε θα καταλαβετε...

Εχετε υπ'οψιν σας οτι 14-17/11/1973 εφαγα πολυ δακρυγονο και (λιγο) ξυλο καθ'οσον τα τανκς μπηκαν στη σχολη μου (Πολιτικος Μηχανικος ΕΜΠ 1971-76 B) ). Δεν το περιμενατε αυτο;; :D

Φιλικα

ΜακηςΜ

boys 'n girls εγω θα φυγω γυρω στις 5.30 το πρωι απο Λαινοπουλο (Κ. Κηφησια) οποιο καλοπαιδο σκεφτεται για μονοημερο και δεν εχει μεταφορικο ας μου στειλει ενα p.m. η τηλ στο 6973176219.

what we do in life...

echoes in eternity...

1973
OMGGGGGG...... WTF......

εγώ από το 1990 που θυμάμαι τον εαυτό μου στο σχόλιο 17/11 ήμασταν κλειστά!! :D;)B)B)

Y.Γ. savourda δες ανάλογο thread... στην ίδια ενότητα...!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,

ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ....Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ......ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΛΙΜΑΚΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ....

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΕΑΝ ΑΡΙΘΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ), ΑΣ ΠΑΝΕ...ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....

Ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ......

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ AΠO ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ CLUB, ΕΦΌΣΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ EVENT TOY ΣΥΛΛΟΓΟΥ....

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ...

ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ,

ΓΙΩΡΓΟΣ

Κάνω Quote όλο το Post σου γιατι θεωρώ ότι μίλησες σωτά και έχω κι εγώ την ίδια άποψη.

Νομίζω ότι σε παρόμοιες καταστάσεις θα πρέπει ο Σύλλογος να προστατεύει τα μέλη του και όχι να περιμένει για το αντίστροφο. Κανείς εδω μέσα δεν νομίζω να έχει δόλο και η ουσία πρέπει να μένει αυτή.

τελικα οσοι ανεβηκαμε πανω σημερα δεν ευχαριστηθηκαμε και πολυ λογω απιστευτα εκνευριστικης ομιχλης... :unsure: (νομιζες οτι κοβοτανε ανετα με μαχαιρι :D )το μονο καλο ηταν η ποιοτητα του χιονιου...

εννωειτε πως απο τον αναβατηρα δαφνη και πανω δεν δουλευε τιποτα.... :(

παντος ειχα τηνα ευκαιρια να αρπαξω πολλες σαβουρες :) αλλα και να γνωριστω με δυο μελη του συλλογου (την γνωστη σε ολους μας " over-poulover" καθως και ενα φιλο τις αλλα δεν θυμαμαι το nick του τσ τσ τσ...ατιμα γηρατια... :) )...

καλως εχοντων των πραγματων θα σας δω αυριο παρνασσο..... :)

και καποιος σανιδας να μου δειξει πως κατεβαινει απο το καρεκλακι με το σανιδι δεμενο :) (το δοκιμασα σημερα 2 φορες ...και τις δυο με εσερνε το καρεκλι παρα την θεληση μου... :) )

what we do in life...

echoes in eternity...