PeterPan 0 Report post Posted February 20, 2007 Παιδιά, σκέφτομαι να αγορασω τα rossignol actys 300 πεδιλα. ξέρει κανείς σας αν ειμαι αναγκασμενος να παρω τις δεστρες που εχει πανω το πεδιλο ή αν μπορω να βαλω αλλες? το λέω γιατι ενας πωλητης μου ειπε μεγαλυτερη τιμη απο καποιον αλλο, κ δικαιολογηθηκε λεγοντας οτι μου βαζει καλύτερη δεστρα. το πεδιλο αυτό κανει για εναν μετριο σκιερ?παντα εντός πίστας μιλώ. ευχαριστώ εκ των προτέρω!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 23, 2007 ...αν σου βάλει καλύτερη δέστρα από αυτήν που προτείνει ο κατασκευαστής σαφώς και θα σου στοιχίσει παραπάνω δεν είναι δικαιολογία είναι γεγονός. Το ερώτημα είναι αν ο πωλητής έχει τις προτεινόμενες δέστρες ή . . . ? Από όσο ξέρω τα ACTYS 300 παίρνουν τις Axioum 110 , αν είσαι φυσιολογικός σωματότυπος δεν θες κάτι καλύτερο σε δέστρα. Τα σκι αυτά προτείνονται για την εξέλιξη σου στο carving skiing, δηλαδή μαθαίνεις τώρα να καρβάρεις. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites