geo 34 Report post Posted May 26, 2007 Αραχωβα σημερα μεγιστη 17,9 Κελσιου, αυτη τη στιγμη συννεφια και 14,6 Κελσιου. Quote http:www.arahova.net http:www.meteo.gr/stations/arahova http:www.meteo.gr/stations/parnassos1950 http:www.meteo.gr/stations/parnassos Share this post Link to post Share on other sites
napa 0 Report post Posted May 28, 2007 Πολυ δυνατες μπορες μικρης διαρκειας ομως σημερα απο το πρωι στο Αιγιο με τη θερμοκρασια στους 23 βαθμους κελσιου και την υγρασια σε κανονικα επιπεδα (56%). Ο ουρανος εχει βαλει τη μολυβί του φορεσιά και συνθετει την εικονα ενος καθαρα χειμωνιατικου τοπιου.. Στις αλλες πολεις τι γινεται? Quote IT'S COMING AND IT'S COOL... KITEWING... SAIL IT... Email: kitewing_gr@yahoo.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted May 28, 2007 Απίστευτη καταιγίδα στο Άργος και την ευρύτερη περιοχή από τις 07:30. Κεραυνοί γύρω γύρω, το «μέγεθος» και το μένος των οποίων πρώτη φορά βλέπω. Θερμοκρασία τώρα +19°C Υγρασία 86% Βαρόμετρο 1007hPa Τρελός αέρας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 28, 2007 Καταιγιδα και εδω στην Χαλκιδα Προεδρε τα νερα ειναι στασιμα ετοιμαζονται για αλλαγη.. Α σ΄ευχαριστω για το κερασμα.......... Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted May 28, 2007 Λονδίνο ώρα 13:00 βροχή (τσίρι-τσίρι εδω και 3 μερες) Θερμοκρ. 9°C Άνεμοι 17μίλια Υγρασία 84 % Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted May 28, 2007 Αυτη κι αν είναι είδηση, βρέχει στο Λονδίνο... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted June 4, 2007 Άργος τελικά το κλείσιμο του καιρού, από το μεσημέρι και μετά, έπιασε τόπο...βρέχει από τις 18:00 και μετά. Θερμοκρασία τώρα +23°C Υγρασία 70% Βαρόμετρο 1013hPa Άπνοια Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted June 4, 2007 Χαλκιδα συννεφια απο το μεσσημερι 27 βαθμοι Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted June 4, 2007 Χαλκιδα αρχισε η βροχουλα.......... Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 4, 2007 καλαματα πολυ βροχη απο τις 4 το μεσημερι ασταματητα.ειμαι περιεργος ποτε θα σταματησει αν και δεν θελω Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted June 5, 2007 Θεσ/νίκη, κέντρο. +21 Ποτιστική βροχή. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zermatt 0 Report post Posted June 5, 2007 Βεροια +18 με ποτιστικη βροχη επισης ... αντε να πιουμε λιγο νερακι παιδια Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted June 5, 2007 Άργος η βροχή έχει σταματήσει από τα ξημερώματα. Έτοιμος είναι πάντως... Θερμοκρασία τώρα : +20°C Υγρασία : 85% Βαρόμετρο : 1009hPa Άπνοια Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted June 5, 2007 Βρέχει για τα καλά πλέον στο Άργος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted June 5, 2007 Αθηνα ψιλοβροχο το πρωι τωρα σταματησε περιπου στους 20 Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted June 5, 2007 Θεσ/νίκη, κέντρο η βροχή πλέον έχει δυναμώσει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 5, 2007 Kαλαματα δεν εβρεξε σημερα απο το πρωι.μονο μια ψιχαλα το απογευμα για να μου λερωσει το FOCUSμου Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
zermatt 0 Report post Posted June 6, 2007 απο χθες το μεσημερι μεχρι και σημερα τα ξημερωματα ειχαμε πολυ μεγαλης εντασης βροχες στη Βεροια. Τωρα συννεφια με +17 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Noni!!! 0 Report post Posted June 6, 2007 Καλάβρυτα, 6 Ιουνίου 2007 στους +15°C!!!!!!!!!!! Εχθές το μεσημέρι, από το κάστρο και πάνω, έριχνε χαλάζι!!! Σήμερα, υποθέτουμε ότι ο Χελμός βρίσκεται στην θέση του καθώς τις τελευταίες μέρες καλύπτεται από ομίχλη και δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση εάν στα ψηλά, διακρίνουμε και χιόνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗ, ΘΕΛΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΘΕΛΩ ΘΑΛΑΣΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
zermatt 0 Report post Posted June 6, 2007 ΘΕΛΩ ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗ, ΘΕΛΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΘΕΛΩ ΘΑΛΑΣΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! πιπερι πιπερι!!! Στο snowclub γραφεις αγαπητη μου οχι στο sunclub-beachclub-seaclub ,, Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted June 6, 2007 ΘΕΛΩ ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗ, ΘΕΛΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΘΕΛΩ ΘΑΛΑΣΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Δροσερό καλοκαίρι με χαμηλές θερμοκρασίες και καλό χειμώνα Νόνι Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
taygetos 0 Report post Posted June 6, 2007 Δροσερό καλοκαίρι με χαμηλές θερμοκρασίες και καλό χειμώνα Νόνι KALAMATA SXETIKΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΗΛΙΟς ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ ΟΜΙΧΛΗ ΑΠΟ ΤΑ1300ΜΕ1400.ΠΑΝΤΩς ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΖΑΚΕΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ.Ο ΤΑΥΓΕΤΟς ΚΡΑΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕς ΧΙΟΝΟΥΡΕς ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗς ΑΘΑΝΑΤΗς ΡΑΧΗΣ ΚΙ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 2150 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΔΕΚΑΔΕς ΑΛΛΕς ΜΙΚΡΟΤΕΡΕς ΚΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted June 6, 2007 KALAMATA SXETIKΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΗΛΙΟς ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ ΟΜΙΧΛΗ ΑΠΟ ΤΑ1300ΜΕ1400.ΠΑΝΤΩς ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΖΑΚΕΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ.Ο ΤΑΥΓΕΤΟς ΚΡΑΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕς ΧΙΟΝΟΥΡΕς ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗς ΑΘΑΝΑΤΗς ΡΑΧΗΣ ΚΙ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 2150 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΔΕΚΑΔΕς ΑΛΛΕς ΜΙΚΡΟΤΕΡΕς ΚΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ. καλα ολα αυτα αλλα δεν μπορεις να γραφεις με μικρα???? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
taygetos 0 Report post Posted June 7, 2007 καλα ολα αυτα αλλα δεν μπορεις να γραφεις με μικρα????ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΥΠΟ ΣΚΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΩς ΦΥΣΑΕΙ ΚΡΥΟς ΑΕΡΑΣ.ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ ΤΩΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΙΔΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕς ΒΡΟΧΕς ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕς ΠΕΡΙΟΧΕς.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΒΡΕΞΕ ΠΑΡ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΤΑΥΓΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗς ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗς ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕς ΠΕΡΙΟΧΕς ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Noni!!! 0 Report post Posted June 7, 2007 πιπερι πιπερι!!! Στο snowclub γραφεις αγαπητη μου οχι στο sunclub-beachclub-seaclubΤο ξέρω αγαπητέ μου ότι γράφω στο snowclub αλλά, δεν θέλω ζέστη, ήλιο και θάλασσα στα μέσα του χειμώνα, Ιούνη μήνα τα ζητάω!!!!! Δροσερό καλοκαίρι με χαμηλές θερμοκρασίες και καλό χειμώνα ΝόνιΑνέκαθεν ήξερα ότι είσαι κακός άνθρωπος ....... Quote Share this post Link to post Share on other sites