alexthegreat 0 Report post Posted March 4, 2007 Γεια σας, Θα χρειαστώ την βοηθεία σας και τις προτάσεις σας για αυτό το all-time classik topic της αγοράς ski! Είμαι 19 χρονών, 1.84 και 82 κιλά! Έκανα σκι αρκετό καιρό και το άφησα και φέτος το ξανάρχισα. Φέτος κατεβαίνω όλες τις πίστες του παρνασσού(ηρακλής από αριστερα, βάκχος από δεξια, 6) βέβαια όχι με μεγάλη άνεση αλλά εντάξει δεν τρώω σαβούρες σε κάθε κατάβαση! Τώρα που σας περιέγραψα τον εαυτό μου τί σκι μου προτείνετε να αγοράσω? Καμιά μάρκα πιο ποιοτική? Σας λέω ότι δεν ξέρω τίποτα (μέχρι τώρα με νοικιαζομενα έκανα) και γι αυτό δε θέλω να με πιάσουν κότσο στο κατάστημα που θα πάω. Μένω βόρεια προάστεια, μήπως ξέρετε κανά καλό κατάστημα για να τα αγοράσω? Αμ μπορείτε να μου πείτε και τιμές(στο περίπου) θα το εκτιμούσα! THX!!! (τέλος θα με ενδιέφερε αν ξέρετε κανά site για να μάθω για τα πέρδιλα του σκι, μπότες κτλ...τεχνικά χαρακτηριστικά και τετοια ώστε να μπορώ να κατανοώ τα topics τα οποία έχουν ήδη ανοιχτεί και έχουν παρόμοια θέματα με το δικό μου..) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted March 5, 2007 (τέλος θα με ενδιέφερε αν ξέρετε κανά site για να μάθω για τα πέρδιλα του σκι, μπότες κτλ...τεχνικά χαρακτηριστικά και τετοια ώστε να μπορώ να κατανοώ τα topics τα οποία έχουν ήδη ανοιχτεί και έχουν παρόμοια θέματα με το δικό μου..) ....ναι www.snowclub.gr εδω μέσα θα βρείς ότι θές να μάθεις και για πέδιλα και για μπότες και για οτι άλλο θές.. κάνε search και ρώτα μας και ότι θές θα το βρείς. Αν απο την άλλη βαριέσαι να ψάξεις ή να ρωτήσεις, έλα σε μία συνάντηση να μας γμωρίσεις να σε γνωρίσουμε και να μιλήσεις με τους guru του είδους, και θα τα δείς όλα Καλώς ήρθες n' joy ur stay!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 5, 2007 είσαι πολυ κοντα στο δικό μου σωματοτυπο (1.85, 81 Κιλα) Υπάρχουν χιλιαδες σκι που θα σου ταιριαζαν. Αλλα: Ποσα χρονια εκανες σκι. Ποσα χρονια το σταματησες. Ποσες μερες κανεις σκι το χρονο. Που Μπορεις να κανεις σκι. Πιστα, εκτος Πιστας. Τι θελεις να κανεις. πχ Να καρβαρεις οσο πιο χαμηλα γινεται ή να μαθεις να κανεις απατητο οσο πιο καλα μπορεις. Θα μπορουσα να κανω το εξης λαθος. Παιρνοντας υπ'οψιν σου το οτι λες κανω πολλα χρονια, θα σου προτεινα να παρεις το RC4 worldcup SC της Fischer αλλα ειναι πολυ πιθανο οτι μετα απο 2-3 φορες θα το κρεμαγες στο ραφι και θα νοικιαζες παλι. Σε πιο χιονοδρομικο κανεις συνηθως σκι? Καλό ειναι πριν αγορασεις αφου ειχες τη τυχη να μπεις στο snowclub.gr να ανεβεις στο βουνο να κανεις σκι μαζι μας και να δοκιμασεις διαφορα πεδιλα και να παρεις πληφοριες απο ατομα που "επαθαν και εμαθαν". πχ η Μαρία σε γνωστό μαγαζι ζητησε ενα πέδιλο ως αρχαρια για να τη βοηθησει και κατεληξε να το δωσει στη Λιάνα που ειναι πιο προχωρημενη και να παρει της Λιανας το παλιο για να κανει σκι. Τα λεφτά κανονικα δε ειναι η παραμετρος αγορας εξοπλισμου. Αλλα αυτο που σου ταιριαζει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
alexthegreat 0 Report post Posted March 5, 2007 είσαι πολυ κοντα στο δικό μου σωματοτυπο (1.85, 81 Κιλα)Υπάρχουν χιλιαδες σκι που θα σου ταιριαζαν. Αλλα: Ποσα χρονια εκανες σκι. Ποσα χρονια το σταματησες. Ποσες μερες κανεις σκι το χρονο. Που Μπορεις να κανεις σκι. Πιστα, εκτος Πιστας. Τι θελεις να κανεις. πχ Να καρβαρεις οσο πιο χαμηλα γινεται ή να μαθεις να κανεις απατητο οσο πιο καλα μπορεις. Θα μπορουσα να κανω το εξης λαθος. Παιρνοντας υπ'οψιν σου το οτι λες κανω πολλα χρονια, θα σου προτεινα να παρεις το RC4 worldcup SC της Fischer αλλα ειναι πολυ πιθανο οτι μετα απο 2-3 φορες θα το κρεμαγες στο ραφι και θα νοικιαζες παλι. Σε πιο χιονοδρομικο κανεις συνηθως σκι? Καλό ειναι πριν αγορασεις αφου ειχες τη τυχη να μπεις στο snowclub.gr να ανεβεις στο βουνο να κανεις σκι μαζι μας και να δοκιμασεις διαφορα πεδιλα και να παρεις πληφοριες απο ατομα που "επαθαν και εμαθαν". πχ η Μαρία σε γνωστό μαγαζι ζητησε ενα πέδιλο ως αρχαρια για να τη βοηθησει και κατεληξε να το δωσει στη Λιάνα που ειναι πιο προχωρημενη και να παρει της Λιανας το παλιο για να κανει σκι. Τα λεφτά κανονικα δε ειναι η παραμετρος αγορας εξοπλισμου. Αλλα αυτο που σου ταιριαζει. έκανα 7 χρόνια και σταμάτησα 2 χρόνια(2 και 3 λυκείου). Για 4 χρόνια πήγαινα στον ορειβατικό σύλλογο Αθηνών(γυμνάσιο και πρώτη λυκείου). έχω σπίτι στην Αράχωβα και πηγαίνω στο ΧΚΠ. Φέτος πήγα 12 μέρες μέχρι τώρα(έχουμε καταλήψεις στα πανεπιστήμια) Θα μπορούσα περισσότερες φορές αλλά έχω κάτι άλλες υποχρεώσεις. Σε πίστα κάνω σκι...δεν έχω μάθει για εκτός πίστας αν και με ενδιαφέρει πολύ να μάθω πως να κάνω. Γελικά με ενδιαφέρει το απάτητο και το εκτός πίστα το οποίο ακόμα δεν μπορώ να το κάνω και δυσκολεύομαι πολύ. Ίσως κάνω και κάποιο μάθημα αφού δεν έχω κάποιον γνωστό μου να μου δέιξει. Βέβαια θα ήθελα σκι με όσο το δυνατόν general use, και carving και απάτητα αν και βρίσκω πιο ενδαφέρον το δεύτερο θα ενημερωθώ και ενδιαφέρομαι πολύ να έρθω μαζί σας γιατί η αλήθεια είναι οτί απο τεχνικής απόψεως απέχω πολύ απ αυτό που θέλω να ξέρω. γιατι λες οτι θα τα κρέμαγα στο ράφι? σίγουρα χρειάζομαι βοήθεια.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
atomicara 0 Report post Posted March 5, 2007 Ολα τα πεδιλα ειναι καλα...!Τωρα αφου εχεις σπιτι στην Αραχωβα καλο ειναι να περασεις ολα τα μαγαζια που ειναι στον κεντρικο δρομο και ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβεις πανω-κατω τι γινετε!!Εγω προσωπικα κανω με Ατοmic metron 10!!Απεχτα πεδιλα!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted March 5, 2007 μια ερωτηση ρε παιδια.. εμεις που δε σας ξερουμε και δεν τα κταφερουμε να ερθουμε σε καποιο meeting να σας γνωρισουμε και να μας συμβουλευσετε τι να κανουμε για να σας βρουμε? να βγουμε στα χκ και να αρχιζουμε darka darka μεχρι να μας ακουσει καποιος απο το sc ή να μας δεσουνε? Quote But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 5, 2007 Walkie Talkie/Aσυρματακια/PMR Nα φροντισετε να εχει καναλια και υποκαναλα. Ειμαστε καναλι 8 υποκαναλο 20 αν πειτε "ακουει το Snowclub" εαν υπαρχει καποιος με pmr θα απαντησει σιγουρα ελεω της φετινης κακης χρονιας δε καταφεραμε να στησουμε το πολυποθητο meeting point. Quote Share this post Link to post Share on other sites