Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
arma

Δασκαλος snb. στο ΧΚΠ

Recommended Posts

Το θεμα των δασκαλων των Χ.Κ., εχει συζητηθει πολλες φορες και σε αυτο το φορουμ και σε αλλα sites που εχω παρακολουθησει. Με καποια θετικα και -περισσοτερα -αρνητικα σχολια .Ετσι ,,ολοι εμεις που ψαχνουμε -εναγωνιως- να βρουμε καποιον καλο δασκαλο για εμας η τα παιδια μας ,να συμβουλευομαστε εναν φιλο ,η να εμπιστευομαστε την.....θεα-τυχη. Επειδη λοιπον πιστευω οτι δεν πρεπει να τους βαζουμε ολους στο ιδιο καλαθι ,αλλα και το οτι οι καλοι επαγγελματιες θα πρεπει να παντα να επιβραβευονται ,θα σας αναφερω την δικη μου -προσφατη- εμπειρια ,στο ΧΚΠ .

Φετος λοιπον ,ο μικροτερος γιος μου χρειαστηκε να κανει απο την αρχη μαθηματα ,μιας και το γυρισε απο το σκι στο snb.Το ιδιο και ενας φιλος του ,13μιση χρονων και οι δυο......

Αφου δεν καταφερα να βρω καποιον απο συστασεις φιλων ,τοριξα στην τυχη.....Και πετυχα διανα !!!!!!!! Το παιδι ,Σπυρος το ονομα του, απο την σχολη του Παπου , με ορεξη ,κεφι ,επαγγελματισμο ,χωρις να προσπαθησει απλα να "περασουν" οι δυο ωρες μαθηματος (το ψιλοπαρακολουθουσα), χωρις να "λουφαρει",με υπομονη ,επιμονη , με γελιο , διασκεδαζοντας ,τους εμαθε οχι μονο τα βασικα ,αλλα και πολυ παραπανω .Δημιουργηθηκε μια πολυ καλη "χημεια" μεταξυ τους ,με αποτελεσμα και οι τρεις .....να περασουν τρομερα !!!!!!!!.(οπως μου ειπε)

Το επομενο Σαββατο ,φυσικα ζητησα τον ιδιο δασκαλο ,και το πανηγυρι συνεχιστηκε...Εκτιμησα πολυ οτι παρολο που του ζητησα να τους μαθει να "παιρνουν το πιατακι "( ειχα ακουσει οτι ειναι δυσκολο για τους snb-αδες), επειδη ειχε αρκετο κοσμο εκεινη την ωρα που περιμενε και θα τους επαιρνε αρκετο χρονο να σταθουν, προτιμησε να εκμεταλευθει το υπολοιπο στις πιστες με μερικες ακομα καταβασεις. Επισης εκτιμησα πολυ τα οσα μου ειπε μετα το μαθημα ,για το τι επρεπε να κανουν τα παιδια απο εδω και περα.....

.....Ασφαλως τους κερδισε !!!!!!!!!! Και μαζι με τα παιδια και την εμπιστοσυνη μου.

..... Αυτους τους δασκαλους πρεπει να κρατησουν οι σχολες "ως κορην οφθαλμου" ,γιατι ειναι το ατου τους

..... Και τα νεα ,δυσαρεστα και ευχαριστα ,ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ !!!!!!!!!1