Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Heater

ΧΚΠ Μ. Παρασκευη

Recommended Posts

Απολαυση σημερα το ΧΚΠ. Λιγος κοσμος ο καιρος τελειος και οι πιστες αδειες. Μακαρι να μπορουσαμε να περασουμε ολο το ΣΚ επανω!!!! Στην καθοδο και μετα απο ερευνα σε μαγαζια...προταθηκε για αγορα πεδιλο Blizzard Sigma X-cross 11IQ...σε απιστευτα δελεαστικη τιμη και μηκος 1.57 Μηπως ειναι λιγο κοντο για το υψος μου...και λιγο μακρια απο τις ικανοτητες μου?? Αλλα η τιμη ειναι τρελη :lol: θα μπορουσα να πω..και ειναι και πεδιλο που οπως το κοβω θα με βγαλει χαλαρα για 2-3 σεζον. Τι αν κανω?? Εχω πεσει σε συγχηση!!! Σκεφτομαι βασικα να ανεβω αν μπορεσω την δευτερα του πασχα για να το δοκιμασω στο 1.71 που το εχει για τεστ και αναλογως να πραξω. Καμια γνωμη??? Εχει ακουσει κανεις κατι για αυτο το πεδιλο??

ΥΓ: Για το επιπεδο στο οποιο βρισκομαστε, να πω οτι μετα απο αρκετα σερι σαββατοκυριακα στο ΧΚΠ μπορουμε να κατεβαινουμε πλεον, μετα της συζηγου παντα!!, ανετα τον Αιολο χωρις κουτρουβαλες!!! Και χωρις να πηγαινουμε φραναριστα! Για πειτε καμια γνωμη βρε παιδια...η αποψη σας μετραει!!! :lol:

μετα τις συζηγου παντα!!,

Ανευ συζήγου,τι παίζει;

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Heater για σένα το θες το πέδιλο ή για τη σύζυγο; Αν είναι για σένα, ποιό είναι το ύψος σου;

Δεν ξέρω και πάρα πολλά, αλλά, πέδιλο κοντά στο 1.60 γενικά είναι κοντό για άνδρα..αλλά εξαρτάται κι από το τί σκι θέλεις να κάνεις. Γενικά, υπολόγιζε μήκος πεδίλου 10 -15 cm κάτω από το ύψος σου...Αν είσαι πιό προχωρημένος ή θέλεις να κάνεις πολύ εκτός πίστας, πάς σε μεγαλύτερο μήκος. Το μικρότερο μήκος σε βοηθάει να το κουμαντάρεις πιό εύκολα και διευκολύνει στις στροφές (εννοείται με τα άλλα χαρακτηριστικά ίδια)...Αλλά δεν ξέρω πόσο θα το ευχαριστιέσαι μετά από λίγο τόσο κοντό πέδιλο αν π.χ. είσαι στο 1.:lol:...

Το συγκεκριμένο πέδιλο δεν το ξέρω καθόλου..πόσο σκληρό είναι, τί radius, διαστάσεις, κλπ.....για κάποιον που βασικά τώρα αρχίζει να μαθαίνει, θα διάλεγα κάτι σε allround πέδιλο...αυτό διαλέγω και για μένα τώρα..μήπως αυτό το πέδιλο που σε ενδιαφέρει πάει προς το αγωνιστικό;

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Ανευ συζήγου,τι παίζει;

......party time???.... ;):lol: j/k

Γιωτα, το link για το συγκεκριμενο σκι ειναι αυτο

http://www.blizzard-ski.com/goto/en/produk...a-x-cross-11-iq

Χθες που ανεβηκα παντως μου εδωσαν πεδιλο 1.57 και το αισθανομουν πολυ ανετο...το ελεγχα πολυ πιο ευκολα απο το 1.70 που μου ειχαν δωσει τις αλλες φορες. Αχχ...μεγαλος μπελας τα πεδιλα τελικα!!! :D

Νομίζω ότι πρέπει να πάρεις κάτι πιό απλό

Το συγκεκριμένο πέδιλο μάλλον θα σε δυσκολέψει

Θέλει ταχύτητα και δύναμη για να δουλέψει σωστά.

Κοίτα κάτι σε intermediat.

.....party time???.... :lol::lol: j/k

Γιωτα, το link για το συγκεκριμενο σκι ειναι αυτο

http://www.blizzard-ski.com/goto/en/produk...a-x-cross-11-iq

Χθες που ανεβηκα παντως μου εδωσαν πεδιλο 1.57 και το αισθανομουν πολυ ανετο...το ελεγχα πολυ πιο ευκολα απο το 1.70 που μου ειχαν δωσει τις αλλες φορες. Αχχ...μεγαλος μπελας τα πεδιλα τελικα!!! :D

Heater το είδα το πέδιλο..ανήκει στην κατηγορία race carve, πρέπει να είναι αρκετά σκληρό για υψηλές ταχύτητες και σαφέστατα απευθύνεται σε έμπειρους σκιέρ που επιζητούν ταχύτητα!! Δεν θα το επέλεγα στη θέση σου (ούτε στη θέση μου!!). Κοίτα κάτι σε κατηγορία allround και πιό μαλακό. Τόσο σκληρό πέδιλο δεν είσαι σε θέση να το αξιοποιήσεις, θα σε δυσκολέψει, είναι επικίνδυνο και δεν θα σε βοηθήσει να μάθεις...

Συγνώμη, αυτή είναι η γνώμη μου, ειδική δεν είμαι, άκουσε και κάποιον πιό έμπειρο απο εμένα :)

Χθες που ανεβηκα παντως μου εδωσαν πεδιλο 1.57 και το αισθανομουν πολυ ανετο...το ελεγχα πολυ πιο ευκολα απο το 1.70 που μου ειχαν δωσει τις αλλες φορες. Αχχ...μεγαλος μπελας τα πεδιλα τελικα!!! ;)
Φυσικό δεν είναι; Κι άμα βάλεις σκι-blades θα πηγαίνεις ακόμη πιό ζούπερ!!!! :lol::lol:

Μην ενθουσιάζεσαι από την χαμηλή τιμή που σου προσφέρουν...αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις πολύ καλές ευκαιρίες στα περισσότερα μαγαζιά και σε αυτά με τα οποία συνεργαζόμαστε επίσης...Να το ψάξεις λίγο και να βρεις ένα πέδιλο που να σε βοηθήσει να προχωρήσεις..Μπότες έχεις; Αν όχι, από τις μπότες πρέπει να ξεκινήσεις..

Αν θέλεις, στείλε μου ΡΜ να σου πώ πιό συγκεκριμένα.

Αυτά, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, καλό Πάσχα!

Φιλικά

Γιώτα :)

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........