Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
BOOZER

ΦΙΛΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ!

Recommended Posts

Να αντιστρεψω την αρχικη ερωτηση μιας κ το θεμα ειναι ολιγον τετριμμενο;

Mπορει να ειναι καποιος/α ερωτευμενος/η με έναν αλλον ανθρωπο και να μη νιωθει φιλικα μαζι του; Ο ερωτας’ δεν ειναι πιο στερεος οταν εμπεριεχει τη φιλια ; NatureVSNurture που λενε κ οι φιλοι μας οι λουγκες :)

Μη ξεχνατε, δεν ειναι θεμα εγωισμου’ η απορριψη σιγουρα ποναει αλλα αλλο πραγμα ειναι η απορριψη και αλλο οι προφασεις καθωσπρεπισμου (χυλοπιτα γαρ) του στυλ "Συγγνωμη αλλα σε βλέπω φιλικα!"

Ειλικρινα δεν ξερω..ski και hot-tub παντως θελω να κανω με φιλους/ες :)

11.jpg

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

AnneGeddes_Wallpaper170.jpg

Εγώ τις Κυριακές παλιότερα κοιμόμουν, όταν έμαθα όμως telemark:

1ον έχασα τον ύπνο μου και

2ον αναγκάστηκα να γίνω φίλη με τον από πάνω εικονιζόμενο για να'χω παρέα!!!

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.

Δ.Χ.

2ον αναγκάστηκα να γίνω φίλη με τον από πάνω εικονιζόμενο για να'χω παρέα!!!

Ετσι εε!? B) ..ωστε αναγκαστηκες..! :):)

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Θα μας δέσει δυνατή φιλία, it's a promise! In HELL :)

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Δ.Χ.

Μαλλον φιλτατη Αννα με παρεξηγησες ολιγον τι θα ελεγα...το ανιδιοτελες "τεμαχιο" ηταν καθαρα χιουμορ και δεν εμπεριειχε τιποτα καυστικο απεναντι στα δεδομενα της ανδρογυναικειας φιλιας.Ωστοσο εμμενω στην αποψη οτι η φιλια ερχεται μετα την απορριψη μιας πιθανης σχεσης ειτε απο τον ανδρα ειτε απο τη γυναικα(συχνοτερα).Δυστυχως Αννουλα δεν σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο και σχεδον παντα γνωριζουμε μια γυναικα επειδη μας αρεσε σεξουαλικα εξ αρχης και επονται οι υπολοιπες εκδοχες.Και η δικαιολογια "σε βλεπω σαν φιλο" εκστομιζεται σχεδον αποκλειστικα απο γυναικειο στομα και απλως ο ανδρας επιλεγει αν θα παραμεινει σ'αυτη τη κατασταση η' οχι,περιμενοντας ισως μια 'ασπρη' μερα!Απ'οτι παρατηρω το 90% του forum συμμεριζεται αυτη την αποψη λιγο πολυ.Δεν αμφιβαλλω οτι περιβαλλεσαι απο παρα πολυ καλους φιλους ανδρες οπως κι εγω εχω φιλες και για την ακριβεια οι 2 ειναι κολλητες σχεδον οσο και οι ανδρες φιλοι μου. :)

When I will die rolling down a mountain at high risk speed...You will know I died smiling...

Ναι δεν βλέπεις πόσο καλοί είναι οι φίλοι μου στο βιντεάκι "so you think you can curve"; Τόσο καλοί που έσπευσαν να μου βάλουν κορώνα το tupperware που είχα μέσα φρεσκοκομμένες φράουλες βουτηγμένες μέσα σε North και αυθεντικό Πυργούσικο μαστίχι για να προσφέρω στους ίδιους τους "φίλους" μου forumίστες για να πάρουν ενέργεια ανάμεσα σε ένα brake στο βράχο!

Αφού σου σκάλωσε στα δόντια σου το μαστίχι (και καλά να πάθεις...!!!), γιατί το έφαγες όλο το μπολ και μετά με κορόϊδευες και στο βιντεάκι; Για πες μας!

Και καλά o Mr. Teleshop κι εσύ τέκνον MIK; Αφού μόνο εγώ προσφέρθηκα να πρωταγωνιστήσω στην υπερπαραγωγή πως με εκθέτεις και το δίνεις στα χέρια του;;; ε;

Θα κάνω αίτηση ασφαλιστικών μέτρων να μην ξαναπλησιάσετε στο βράχο ΜΟΥ!!!

Δ.Χ.

Σήμερα διάβασα και τις 7 σελίδες του post και η αποψή μου είναι αυτή.Δεν υπάρχει περίπτωση μέσα σε μια φιλία να μην περάσει κάποια στιγμή η ερωτική φαντασίωση για τον άλλον, και μην προσπαθούμε να κοροιδέψουμε τους εαυτούς μας πλέον για περί του αντιθέτου..............

9-2-05020.jpg