Jump to content

MIKE T

Χρήστης Forum
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MIKE T

  • Birthday 06/04/1977

Contact Methods

  • MSN
    MIKEM3EVO@hotmail.com
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Περιοχή
    Αθηνα Γερακας
  • Ενδιαφέροντα
    EXTREME SPORTS!!!!!!!!!!....BMW cars
  1. Παντως εγω ανεβαινω ΧΚΚ μονο καθημερινες,τα τελευταια 3-4 χρονια,γιατι η αναμονη στα lift ειναι ανυποφορη!Το ιδιο προβλημα ειχε και ο Παρνασσος μεχρι προπερσι και με τα ηλεκτρονικα εισιτηρια και την αυξηση της ταχυτητας στον Ηρακλη(4θεσια) βελτιωθηκε αισθητα η κατασταση.Τα 2 καρεκλακια του ΧΚΚ ειναι απελπιστικα αργα και κει πιστευω οτι πρεπει να'ναι οι πρωτες κινησεις των νεων ιδιοκτητων.Επισης η μεταφορα χιονιου που γινεται κατα κορον σε ολο τον κοσμο,στο ΧΚΚ μαλλον δεν ασχολουνται καν.Εχω βαρεθει να χανω τα σφραγισματα μου πανω στον παγο της Στυγας διανθισμενο με τα πατηματα του Ρατρακ....ανατριχιαστικο!
  2. Προσωπικα μιλωντας παντα, θα'λεγα οτι ολοι εμεις οι ''μικρο-μεσαιοι'' snowboarders&skiers που ζουμε Αθηνα περναμε την χειμερινη περιοδο μεταξυ Παρνασσου,Καλαβρυτων,Καρπενησιου 2ημερα η αυθημερον(χαμηλο κοστος),ισως και καμια Βασιλιτσα ενιοτε,καμια βδομαδα Βουλγαρια και οι τυχεροι ισως και Γαλλο-Ιταλο-Αυστριακο-Ελβετικες Αλπεις!!Δυστυχως τα Ελληνικα χιονοδρομικα διωχνουν με την ακριβεια και το μικρο μεγεθος τους,την ανοργανωσια,τους επισκεπτες τους....Προσωπικα αν εμενα Θεσσαλονικη δεν θα μ'εβλεπαν ποτε τα Ελληνικα βουνα!
  3. Μαλλον φιλε μου ξεχνας το ποσο παραλογα ακριβα ειναι τα Ελληνικα ''μεγαλα'' χιονοδρομικα (Παρνασσος+Καλαβρυτα) και θεωρεις ακριβο το Bansko!Παω καθε χρονο και φυσικα συνεχεια αυξανονται οι τιμες σε ενοικιαζομενα κτλ αλλα δεν παυει να'ναι μια φτηνη λυση σε Ευρωπαικου επιπεδου πακετο!!!Ενδεικτικα δικλινο απο 24-29/12/2008 225 Ευρω,lift ημερησιο 25 ευρω και φαγητο απο 7-14 ευρω /ατομο μεσα στα σοκακια του χωριου....προσοχη στα χοιρινα/κατσικισια κρεατα!!!χαλια!!Τι απ'ολα αυτα ειναι ακριβο ωστε να χαρεις το μεγαλυτερο χιονοδρομικο κεντρο των Βαλκανιων με 80km πιστες,οργανωση Αλπεων και διαμερισματα που πραγματικα αξιζουν τα χρηματα που δινεις??Προσωπικα εχω πληρωσει 45 ευρω/μερα στη Σαμαρινα σε ελεεινο δωματιο με γλιτσερο πατωμα λογω της ταβερνας απο κατω!!!Συγνωμη αλλα αν δεν ξυπνησουν και οι δικοι μας εδω περα,σε λιγο θα βαζουν λουκετο!!Και μην ξεχνατε οτι λιαν συντομως(2010) ανοιγει το χιονοδρομικο στη FYROM(100km πιστες).....ε,ρε γλεντια!!
  4. Ξερει κανεις να μας πει τι γινεται με τα προβληματα στους Εναεριους απο τη ΔΕΗ?Την πατησα ηδη μια φορα στο 3ημερο της Καθαρας Δευτερας και δεν θελω να ξαναδω το ιδιο σεναριο.....
  5. να υποθεσω οτι οι φωτο δεν ειναι φετινες ετσι?
  6. ξερει κανεις αν θα λειτουργησει το χιονοδρομικο το π.σ.κ που μας ερχεται?
  7. Απ'οτι φαινεται η διοικηση του Παρνασσου δεν ειναι ετοιμη να εκμεταλλευτει αυτο το δωρο του Νοεμβριου και να δωσει εστω 2 καρεκλακια της Φτερολακκας σε λειτουργια να κανουμε το κεφι μας!!!Οποτε κι εμεις θ'ανεβουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!
  8. Και μετα απο το πειραμα φιλε Louis περνα μια βολτα απο το συνεργειο για ενα σετακι μεσα-εξω μπιλιοφορους καθως και ακρομπαρα!!!
  9. Φιλε Κωνσταντινε αν και σε βρισκω διαβασμενο στο θεμα του ESP εν τουτοις επιλεγεις ν'αγνοεις τον παραγοντα οδηγο που σου επισημαινει η BOOZER.Ενα σκασμο συστηματα να βαλεις στ'αμαξι σου αν δεν το'χεις...δεν το'χεις φιλε.Δεν ξερω πως οδηγεις αλλα εχω φιλους με τζιπαρες που δεν μπορουν να τα οδηγησουν σε 20 εκατοστα χιονι πατημενο οταν εγω ανεβαινα Παρνασσο με παγο με Fiat Uno με λιωμενα λαστιχα και χωρις αλυσιδες(ηλιθιοτητα αλλα ηταν 7.30 το πρωι και δεν ανεβαινε-κατεβαινε ψυχη)ΟΛΑ ειναι θεμα εξοικειωσης με τις καταστασεις.Με το προσωπικο μου πισωκινητο με μπλοκε 45% δεν βαζω ποτε αλυσιδες!Το ESP σε σωνει απο γλιστρηματα σε κραταει στην πορεια σου,δεν σε ανεβαζει ομως στις πιστες απο μονο του.Απενεργοποιηση χρειαζεται μονο αν το δικο σου επεμβαινει πολυ στη τροφοδοσια(γιατι σε κοβει και θα σε κολλησει στο πολυ χιονι-λασπη) η' αν θες να πηγαινεις με τις 'πορτες'!!!δεν βρισκω την BOOZER επιθετικη..καθε αλλο μαλιστα.
  10. Μαλλον φιλτατη Αννα με παρεξηγησες ολιγον τι θα ελεγα...το ανιδιοτελες "τεμαχιο" ηταν καθαρα χιουμορ και δεν εμπεριειχε τιποτα καυστικο απεναντι στα δεδομενα της ανδρογυναικειας φιλιας.Ωστοσο εμμενω στην αποψη οτι η φιλια ερχεται μετα την απορριψη μιας πιθανης σχεσης ειτε απο τον ανδρα ειτε απο τη γυναικα(συχνοτερα).Δυστυχως Αννουλα δεν σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο και σχεδον παντα γνωριζουμε μια γυναικα επειδη μας αρεσε σεξουαλικα εξ αρχης και επονται οι υπολοιπες εκδοχες.Και η δικαιολογια "σε βλεπω σαν φιλο" εκστομιζεται σχεδον αποκλειστικα απο γυναικειο στομα και απλως ο ανδρας επιλεγει αν θα παραμεινει σ'αυτη τη κατασταση η' οχι,περιμενοντας ισως μια 'ασπρη' μερα!Απ'οτι παρατηρω το 90% του forum συμμεριζεται αυτη την αποψη λιγο πολυ.Δεν αμφιβαλλω οτι περιβαλλεσαι απο παρα πολυ καλους φιλους ανδρες οπως κι εγω εχω φιλες και για την ακριβεια οι 2 ειναι κολλητες σχεδον οσο και οι ανδρες φιλοι μου.
  11. Τελικα οι γυναικες του forum επιμενουν φιλικα... Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει σε καποιες ελαχιστες περιπτωσεις ενας ανδρας να δει φιλικα μια γυναικα...μετα απο καποια διεργασια ομως αφου η αρχικη του προσεγγιση ειναι κατα 99.9% ερωτικου ενδιαφεροντος.Οι φιλιες ερχονται σαν φυσικο επακολουθο της απορριψης...και συμφωνω απολυτα με την Αννα οτι μια φιλια ανιδιοτελης με μια γυναικα(ισως και με κανα "τεμαχιο" ενδιαμεσα) σιγουρα προσφερει πολλα στην προσωπικοτητα και στις γνωσεις ενος ανδρα.για τη γυναικεια φυση και σκεψη
  12. Ωραιο θεμα ανοιξατε!Προβλεπω να το αναλυουμε μεχρι την αρχη της επομενης σεζον!Παντως για να τοποθετηθω επι του θεματος...απορω με το σθεναρο πιστευω μερικων απο σας(κυριως γυναικες) οτι μπορει να υπαρξουν πραγματικες φιλιες μεταξυ ανδρων-γυναικων...ειναι εναντια στο καλεσμα της φυσης να μην σε ελκυει μια γυναικα που ομως βρισκεις πραγματικα ενδιαφερουσα για να της δινεις τον χρονο σου.Σωστα ειπε η YOTA για τις ψυχολογικες διαστασεις της φιλιας εν τουτοις παντα θα υποβοσκει και η σεξουαλικη ελξη ακομη και μεταξυ του ιδιου φυλου!!Μη κρυβομαστε πισω απ'το δαχτυλο μας...η ομοφυλοφιλια εχει γινει πλεον κοινως αποδεκτη.Οι γυναικες συνηθως χρησιμοποιουν το επιχειρημα "φιλια" οταν επικρατει στο μυαλο τους μια συγχυση συναισθηματων που συνεχως αναλυουν αλλα αδυνατουν να επεξηγησουν και αφηνουν την ανασφαλεια,την φοβια δεσμευσης και την ελλειψη αυτοπεποιθησης να επικρατησουν της καταστασης.Οι αντρες ξερουμε πολυ καλα τι θελουμε απο μια γυναικα που εμεις επιλεξαμε να γνωρισουμε!! Η φιλια ειναι η τελευταια σκεψη μας,προιον καθαρα γυναικειου μυαλου και απλως μερικοι επιλεγουν να την ακολουθησουν,αν και αρκετα ψυχοφθορα.Προσωπικα εχω "φιλες" που ομως ειναι ολες "πρωην" που μας κρατησαν μαζι τα ισχυρα συναισθηματα του παρελθοντος.Στις περιπτωσεις αυτες τα πραγματα ειναι παντα πιο ξεκαθαρα και χωρις ενδομυχιες σκεψεις απο καμια πλευρα.Ολες οι αλλες περιπτωσεις καλουνται "λανθανων ερωτισμος "
  13. Καθολου ταλαιπωρια φιλτατη Αννα(αν ενθυμουμαι ορθως)!Το wakeboard ειναι πολυ ωραια εμπειρια,δυσκολο αθλημα για πολυ καλη φυσικη κατασταση και καλη προπονηση για το snowboard(σαν να σε τραβαει το πιατακι με δεκαπλασια ταχυτητα)!Οσο για τη Βραζιλια....δεν θα με χαλαγε καθολου ν'αραζα το ταλαιπωρο κουφαρι μου στην αμμουδια της Copa Cabana και τ'απογευματακι beach volley με τις sexy Βραζιλιανες !!!ΕΝΑ ΤΖΟΚΕΡ ΡΕ ΟΠΑΠ???
  14. Αχ κουνελακι,κουνελακι....μονο στο σπιτι!!!μμμμμ!!!στιφαδο μου μυριζει!! τωρα αρχιζουμε τις συννενοησεις για να μαζευτουμε κανα Σαββ/κο ολη η παλιοπαρεα.Συνηθως ξεκιναμε Ορωπο λογω ελλειψης κοσμου αλλα το στεκι μας ειναι στον Μωραιτη,Σχοινια.κι αν δεν εχει αερα,προπονηση με wakeboard δεμενο στο jetski!!!!!προσωπικα το προτιμω...ειναι αψογο!!!
  15. Aν και ποδηλατο εκανα ολο το χρονο(οταν δεν εβρεχε) εν τουτοις ρε φιλε δεν μου κανει καρδια να παω για kite αν δεν εχει τουλαχιστον 25 βαθμους εξω!!Απο το συχνο μεσα-εξω στο νερο την εχεις την υποθερμια μη σου πω και την πνευμονια!!!για πλακα!!Αλλο το κολυμπι που εξεχει μονο το κεφαλι σου και βγαινεις εξω για 5 λεπτα ν'αρπαξεις την πετσετουλα...και αλλο να μπαινοβγαινεις στο νερο για κανα 2ωρο
×
×
  • Create New...