apoplanitarxis 59 Report post Posted September 21, 2007 Τελικα εβαλα τα Gislaved nord frost 5 205/55/16...Τωρα μενει ο χειμωνας για να δουμε τι ψωνισαμε!!!! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted September 21, 2007 ..τα κούμπωσες κιολας? Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted September 21, 2007 ..τα κούμπωσες κιολας? Περιμενουν στην αποθηκη μου σε σιδερενιες ζαντες ποτε θα "φτιαξει" ο καιρος για να πολεμησουν Ευχαριστω για τις πληροφοριες Κωστη Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted September 21, 2007 Τελικα εβαλα τα Gislaved nord frost 5 205/55/16...Τωρα μενει ο χειμωνας για να δουμε τι ψωνισαμε!!!! Φίλε apoplanitarxis το nord frost 5 το δίνει η GISLAVED με καρφιά ρίξε μιά ματιά στο link http://www.conti-online.com/generator/www/...ils_nf5_en.html Βγαίνει μήπως και nord frost 5 χωρίς καρφιά??? Επίσης έχουν και χαμηλό δείκτη ταχύτητας , Τ , και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι άνετα στα μεγάλα ταξίδια..... Τέσπα καλορίζικα και καλοφόρετα, και περιμένω να μας πείς εντυπώσεις μιάς που η gislaved θεωρείται μία από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των χειμερινών ελαστικών...... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted September 21, 2007 Φίλε apoplanitarxis το nord frost 5 το δίνει η GISLAVED με καρφιά ρίξε μιά ματιά στο link http://www.conti-online.com/generator/www/...ils_nf5_en.html Βγαίνει μήπως και nord frost 5 χωρίς καρφιά??? Επίσης έχουν και χαμηλό δείκτη ταχύτητας , Τ , και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι άνετα στα μεγάλα ταξίδια..... Τέσπα καλορίζικα και καλοφόρετα, και περιμένω να μας πείς εντυπώσεις μιάς που η gislaved θεωρείται μία από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των χειμερινών ελαστικών...... Φιλικά Σπύρος Οντως εχουν υποδοχες για καρφια αλλα δε θα τα χρησιμοποιησουμε Τ=190χλμ/ω καλα ειναι... Ευχαριστω για τα καλοριζικα!!!!!!!!! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted September 22, 2007 Είναι παρόμοιο σε επιδόσεις με το αντίστοιχο nokian αλλά σε πολύ καλύτερη τιμή (τουλάχιστον όταν είχα ρωτήσει εγώ). Τα καρφιά μπορείς να μη τα βάλεις, αν θέλεις παίρνεις μερικά (όχι όλα, πολύ αραιά) και τα βάζεις αν πρόκειται να πας για πολυήμερες διακοπές σε χιονοδρομικό. Το κακό είναι ότι αν τα βάλεις, μετά δεν βγαίνουν - είτε θα τα αφήσεις να φθαρούν στην άσφαλτο είτε θα τα καταστρέψεις βγάζοντάς τα. Πάντως είναι ΠΟΛΥ χειμωνιάτικο λάστιχο και φθείρεται γρήγορα σε ζεστή άσφαλτο. Αν η τιμή είναι καλή, αξίζει να βγάζεις 2 εξαιρετικές σεζόν. Quote Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted September 25, 2007 Τελικά έβαλα τα Τigar Winter 205/55-16 H. Τώρα αναμείνατε στο ακουστικό σας για να σας πω αν θα με ικανοποιήσουν, ελπίζω πως ναι. Πληροφορίες στο : tigartyres.com. Tίμο φίλε, ελπίζω όλες μας οι απορίες-αμφιβολίες να λυθούν μονομιάς στη πρώτη ανάβασή μας στο Παρνασσό. " Έχω και . . . χιονολάστοιχα !!! πάμε μια βόλτα ;;; " Quote ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 6, 2007 για το Rav4 του αδερφού κοιτάμε το Nokian Hakkapeliitta SUV 5 μια τιμή που πήραμε ειναι 820€ (χωρις ζαντες) η διάσταση είναι 225/65 R17 (ειναι λίγο κουλή στο elastika-online.gr εβγαζε μόνο το falken) καμιά πρόταση? δε θελει χωματινο αλλά μόνο χειμερινό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted November 6, 2007 για το Rav4 του αδερφού κοιτάμε το Nokian Hakkapeliitta SUV 5 μια τιμή που πήραμε ειναι 820€ (χωρις ζαντες) η διάσταση είναι 225/65 R17 (ειναι λίγο κουλή στο elastika-online.gr εβγαζε μόνο το falken) καμιά πρόταση? δε θελει χωματινο αλλά μόνο χειμερινό. Ρε Πάνο σαν πολλά μου ακούγονται.....Είναι βέβαια και η 17άρα η ζάντα, αλλά πάρε τιμή και από αλλού... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted November 6, 2007 για το Rav4 η διάσταση είναι 225/65 R17 θελει μόνο χειμερινό. Αν μου φτιάξεις το e-mail μου θα σου πω! http://www.tyre-shopper.co.uk/ts/search/SizeSearch.aspx Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 6, 2007 Koίτα άν το Falken το δίνει 816€ το elastika-online.gr τότε τα 820€ του Hakkapeliitta mου φαίνονται πολυ λογικά. Για 17" ζαντα εκεί γύρω παίζουν τα πιο πολλα ελαστικά πάντως. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 6, 2007 Και εγω ενα 800 πληρωσα 17 βλεπεις Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted November 7, 2007 Ο mainalos γιατί δε μας λέει πόσο τα έφερε από Γερμανία ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 7, 2007 Απο ΓΕΡΜΑΝΙΑ ηρθαν Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 7, 2007 Θα παω την Παρασκευη να τις φορεσω αντε να δουμε Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted November 7, 2007 continental wintercontact 255/60 R17 140 ευρόπουλα το τεμάχιον.Του φορτηγού σε διαστάσεις 385/65 R22.5 και 315/:D R22.5 ακριβώς στα μισά λεφτά σε σχέση με Ελλάδα Για τον πρόεδρο μπορεί να έχει δώρο και ζαντούλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 7, 2007 παραγγελιες για ζαντες παιρνεις; Θελω ενα σετ σιδερενιες ζαντες για το forrester και η Subaru θελει 660Ε για το σετ Σιδερενιες γμτ... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted November 7, 2007 Θελω ενα σετ σιδερενιες ζαντες για το forrester και η Subaru θελει 660Ε για το σετ Σιδερενιες γμτ... Μη τα δώσεις, είναι θέμα αρχής. Αν ήθελε κάποιος να πουλήσει τις σιδερένιες του και να βάλει αλουμινίου, αυτοί δεν θα του έδιναν (για σχεδόν ολοκαίνουριες σιδερένιες μαζί με τα λάστιχα) ούτε 100 ευρώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted November 7, 2007 Σιδερένιες 660; Μάκη για το τουτού σου βάζεις με τόσα καλές αλουμινένιες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 7, 2007 Μπορεις να μου βρεις σιδερενιες με 100-150Ε (τις 4)? Εδω σε θελω μαστορα... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
bialex 276 Report post Posted November 7, 2007 continental wintercontact 255/60 R17 140 ευρόπουλα το τεμάχιον.Του φορτηγού σε διαστάσεις 385/65 R22.5 και 315/:LOL: R22.5 ακριβώς στα μισά λεφτά σε σχέση με Ελλάδα ;Τα έχεις φέρει μόνος σου από Γερμανία ή από net ???? Ψάχνω για Michelin 295/B)/22.5 XDA4 (εαν βγαίνει ακόμα) ή ΧΖΕ2+ Βασίλης Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted November 7, 2007 Mόνος τα παίρνω και οχι απο ιντερνέτ.Σε λάστιχα φορτηγού αυτές τις τιμές τις δίνουν σε continental. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jupiter 0 Report post Posted December 11, 2008 Αγαπητοί Συνάδελφοι , Ενδιαφέρομαι για 4 Hakkapeliita 5 215/60/16 ακάρφωτα για το Forester που έχω. Στήν Ελλάδα δεν εισάγονται ούτε παραγγελία. Ξέρει κάποιος απο πού μπορώ να τα βρώ ( κατα προτίμηση όχι Αμερική ή Καναδα γιατί έχουν άπειρα μεταφορικά και τελωνείο ). Ευχαριστώ για την βοήθεια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted December 12, 2008 Αγαπητοί Συνάδελφοι , Ενδιαφέρομαι για 4 Hakkapeliita 5 215/60/16 ακάρφωτα για το Forester που έχω. Στήν Ελλάδα δεν εισάγονται ούτε παραγγελία. Ξέρει κάποιος απο πού μπορώ να τα βρώ ( κατα προτίμηση όχι Αμερική ή Καναδα γιατί έχουν άπειρα μεταφορικά και τελωνείο ). Ευχαριστώ για την βοήθεια. Θα σου πρότινα να ρίξεις μια μια ματιά στο site της Νοκιαν, και να στείλεις ένα e-mail στους Φιλανδούς: http://www.nokiantyres.com/contact-information Αμα δεν βγάλεις άκρη πάντως, βάλε κάποιο άλλο μοντελο της Νοκιαν, άλλωστε σε συνδυασμό με την εξαιρετική τετρακίνηση που έχει το Forrester, το μονο σίγουρο ειναι ότι δεν θα έχεις το παραμικρο πρόβλημα..... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites