porfirio 1,476 Report post Posted April 30, 2007 Τελικα αποφασισα να βαλω αυταθα τα παραγγειλω τον Ιουλιο και θα τα εχω τελος Οκτωβριου Ειναι τα Nokian Haakapelitta rsi Tα φέρνει η Nokian στην Ελλάδα τα RSI τελικά; Εάν τα έχεις βρεί πές μου και εμένα που, γιατί ίσως μου την βαρέσει και αλλάξω και τα δικά μου...A!!! Επίσης πές μας και τιμή Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 30, 2007 Σπυρο θα ξερω τον Ιουλιο και θα ενημερωσω ολους τους ενδιαφερομενους Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted May 2, 2007 ....Αν θέλεις Νοκιαν θα κοιτάξεις κάτι σε WR, μοντέλο το οποίο εισάγεται....... Φιλικά Σπύρος Nokian WR – the world’s fastest friction tyre Nokian WR is the world’s fastest friction tyre that has been designed especially for the changing winter conditions of Central Europe. Safety in all weather conditions Nokian WR has good grip in the rain and also when you get surprised by snow. Nonetheless, its driving comfort is excellent on a dry road as well. The tyre’s groove angle has been tailor-made for each size, providing more accurate driving and effectively preventing aquaplaning. A tyre for heavy use Nokian WR’s new tread can withstand a lot of wear. With the advanced HAKA sipes, the tyre’s properties remain excellent throughout its service life. Quiet driving pleasure If you believe a friction tyre to be quiet, Nokian WR will gladly confirm your belief. The tyre’s drive-by and cabin noise are quiet and pleasant. Αυτα εβαλα εγω φετος.(205/50/16-560 E με την εκπτωση).Οπως μπορεις να δεις ειναι ενα τεχνολογικα εξελιγμενο λαστιχο.Ισως το μοναδικο πραγματικο all-weather(το πηρα για χρηση χειμωνα-καλοκαιρι'στο βουνο ανεβαινω με αλλο αυτοκινητο)απο -16 εως +40.Στο prospectus της Nokian το ελληνικο το εχει στα καλοκαιρινα ελαστικα ενω αυτο διαθετει σηματακι βουνου με χιονι και M+S φυσικα.Δες το σε καποιον αντιπροσωπο.Το χειμωνα ηταν απο τα κορυφαια που εχω βαλει.Μαρεσε πολυ το κρατημα του και σε στεγνο(με χαμηλες θερμοκρασιες)και σε βρεγμενο.Σε χιονι δεν το πολυ δοκιμασα(δεν ετυχε),αλλα τα reviews ειναι πολυ καλα.Περιμενω το καλοκαιρι να δω πως θα συμπεριφερθει.Παντως εχει φοβερο κρατημα,πολυ καλυτερο απο τα Continetal Sport Contact που ειχα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted July 16, 2007 Σπυρο θα ξερω τον Ιουλιο και θα ενημερωσω ολους τους ενδιαφερομενους Νομιζω οτι ηρθε η στιγμη να το πραξεις.... Μπορει να παραγγειλουμε και αλλοι..Τι λες? Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted July 16, 2007 Την προηγουμενη ευδομαδα μου ειπαν οτι θα ξερουν σιγουρα αρχες της αλλης Περιμενω τι να κανω δεν σας εχω ξεχασει. Κοιταει και ο ΜΑκαλου απο αλλη πηγη για να μπορεσουμε να συγκρινουμε και τιμες αλλα και σε περιπτωση που κολησει ενας απο μας Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted July 17, 2007 Παιδιά μήπως μπορέι κάποιος να με διαφωτίσει και εμένα. Έχω ένα Cherokee 2.8 CRD και - ζείλεψα απο το φίλο μου το Spyder τα χιονολάστιχα που είχε το περασμένο "χειμώνα" - λέω να το κάνω εντελώς "τραίνο" και να του βάλω χιονολάστιχα. Ποιά παίζουν για 4χ4 ? Φιλικά Δημήτρης Υ.Σ. Ελπίζω να μην πάνε χαμένα και να μας κάνει έναν χειμώνα σαν τον 1987 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted July 17, 2007 Αν μας έλεγες τη διάσταση, θα βοηθούσε... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted July 17, 2007 Ρίξε μια ματιά εδώ ίσως βοηθήσει http://www.tirerack.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted July 17, 2007 Αν μας έλεγες τη διάσταση, θα βοηθούσε... Συγνώμη Boozer ............... έχεις δίκιο ..... Η διάσταση είναι : 235/70/16 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted July 17, 2007 Τι λαστιχα εχεις τωρα????? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted July 17, 2007 Τι λαστιχα εχεις τωρα????? Korn τώρα έχω τα Goodyear Wrangler SR-A της "μάνας" του αλλά έχω 43000 χιλ. και θα τα αλλάξω. Ήδη σε βρεγμένο είναι πολύ επικίνδυνα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted July 17, 2007 Ακου ασε τα χιοναλαστιχα και παρε τα BF all terrain τα ειχα στο wrangler δεν υπαρχει καλυτερο λαστιχο για τα τζιπακια chrysler Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted July 17, 2007 Korn τώρα έχω τα Goodyear Wrangler SR-A της "μάνας" του αλλά έχω 43000 χιλ. και θα τα αλλάξω. Ήδη σε βρεγμένο είναι πολύ επικίνδυνα. Διευκρινηστική ερώτηση: ψάχνεις χιονολάστιχα (αποκλειστική χρήση σε χιόνι - κάτι για ΟΣΕ διάβασα προηγουμένως ή χειμερινά ελαστικά που θα χρησιμοποιηθούν σε βρεγμένο οδόστρωμα, ίσως σε λίγο χιόνι, και θα εκτελέσουν χρέη ελαστικών 3 εποχών με ιδιομορφία πέλματος απλώς; Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted July 17, 2007 Ακου ασε τα χιοναλαστιχα και παρε τα BF all terrain τα ειχα στο wrangler δεν υπαρχει καλυτερο λαστιχο για τα τζιπακια chrysler Korn θα πάω στο λαστιχά μου να τα δω. Ένας φίλος μου είπε για τα Blizzak DM-Z3. Δεν ξέρω τιμές βέβαια και έτσι δεν μπορώ να τα ταξινομήσω με τιμή/απόδοση σε στεγνό/χιόνι δρόμο. Πάντως απο αυτά που έχει απο τη μάνα του δεν είχα πρόβλημα ποτέ στα χιόνια αλλά κάνουν πολύ θόρυβο στην άσφαλτο, ο αδελφός μου έχει το ίδιο αυτοκίνητο αλλά είχε βάλει τα Michelen... Sychrone κάτι τέτοιο δε θυμάμε καλά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted July 17, 2007 Εχω αλλαξει 3 σετ BF All-terrain σε μεγαλα διπλα διαφορικα..ειναι τοπ μπακλαβαδες για χιονι, παγο, λασπη, αμμο και βραχια (ειδικα βραχια), απλα λιιιιγο μαλακη η γομα τους με ελαχιστο θορυβο σε στροφες! Με κλειστα ματια για το Jeep σου - οι αμερικανοι τα φορανε σχεδον ΟΛΟΙ! (οσον αφορα τα ΝΟΚΙΑΝ Κορνήλιε, πιριμίνιμι) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted July 17, 2007 Διευκρινηστική ερώτηση: ψάχνεις χιονολάστιχα (αποκλειστική χρήση σε χιόνι - κάτι για ΟΣΕ διάβασα προηγουμένως ή χειμερινά ελαστικά που θα χρησιμοποιηθούν σε βρεγμένο οδόστρωμα, ίσως σε λίγο χιόνι, και θα εκτελέσουν χρέη ελαστικών 3 εποχών με ιδιομορφία πέλματος απλώς;Boozer ξεκίνησα με χιονολάστιχα - με την προυπόθεση να τα αλλάζω την Άνοιξη. Αλλά επειδή πρέπει να αλλάξω λάστιχα γενικά κοιτάζω μήπως και πάρω κάτι σε Α/Τ αλλά με πιο πολύ performance και όχι τόσο θόρυβο. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν απο την τιμή γιατί θα πρέπει να έχω και 4 ζάντες για τα χιονολάστιχα οπότε το κόστος ανεβαίνει. Ποιά η γνώμη σου? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted July 17, 2007 Πιιριιμενω Κωστιηηηη Πιιριιμενω Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted July 17, 2007 Εχω αλλαξει 3 σετ BF All-terrain σε μεγαλα διπλα διαφορικα..ειναι τοπ μπακλαβαδες για χιονι, παγο, λασπη, αμμο και βραχια (ειδικα βραχια), απλα λιιιιγο μαλακη η γομα τους με ελαχιστο θορυβο σε στροφες! Με κλειστα ματια για το Jeep σου - οι αμερικανοι τα φορανε σχεδον ΟΛΟΙ! (οσον αφορα τα ΝΟΚΙΑΝ Κορνήλιε, πιριμίνιμι) Σε ευχαριστώ πολύ Κωστή. Στις υψηλές θερμοκρασίες της Λάρισας (40-45oC) δεν θα "καίγονται"? Πως συμπεριφέρονται στο στεγνό/βρεγμένο/χιόνι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted July 17, 2007 ..αποτελουνε χρηση τομη νομιζω (εχουμε παρομοιες Τ με τη Νεβαδα των ΗΠΑ ας πουμε που κανουν κατι τρελα trials με τα all-terrain). Ισως σου φθαρουνε λιιιγο πιο γρηγορα απο άλλα ροδακια, αλλα στο βρεγμενο, χιονισμενο κτλ, εχουν οσες τριβες θελεις. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted July 17, 2007 Εκτός από τα BFgoodrich που σου πρότειναν με βάση την προσωπική τους εμπειρία οι Korn και makalu, με τα οποία συμφωνώ κι εγώ εν μέρη... Θα σου πρότεινα να δεις πολύ σοβαρά τα Dunlop Rover, πολύ καλό επίπεδο θορύβου, πολλή καλή χειμερινή απόδοση. Αυτό μπορώ να σου το βεβαιώσω προσωπικά από εμπειρία μου με Hemi 5.7L και Dunlop rover vxt για καθαρόαιμη χειμερινή χρήση Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted July 17, 2007 ..αποτελουνε χρηση τομη νομιζω (εχουμε παρομοιες Τ με τη Νεβαδα των ΗΠΑ ας πουμε που κανουν κατι τρελα trials με τα all-terrain). Ισως σου φθαρουνε λιιιγο πιο γρηγορα απο άλλα ροδακια, αλλα στο βρεγμενο, χιονισμενο κτλ, εχουν οσες τριβες θελεις. ..αποτελουνε χρηση τομη νομιζω (εχουμε παρομοιες Τ με τη Νεβαδα των ΗΠΑ ας πουμε που κανουν κατι τρελα trials με τα all-terrain). Ισως σου φθαρουνε λιιιγο πιο γρηγορα απο άλλα ροδακια, αλλα στο βρεγμενο, χιονισμενο κτλ, εχουν οσες τριβες θελεις. Κωστή με πρίζουν για τα Bridgestone Blizzak DM-Z3. Τα ξέρεις? Τι γνώμη έχεις ? Μου λένε κάποιοι γνωστοί ότι είναι πολύ καλά σε Α/Τ και σχετικά αθόρυβα κλπ. Απ'ότι καταλαβαίνω τα BF είναι δοκιμασμένα απο πολλούς και μάλλον εκεί με "βλέπω". Εκτός από τα BFgoodrich που σου πρότειναν με βάση την προσωπική τους εμπειρία οι Korn και makalu, με τα οποία συμφωνώ κι εγώ εν μέρη... Θα σου πρότεινα να δεις πολύ σοβαρά τα Dunlop Rover, πολύ καλό επίπεδο θορύβου, πολλή καλή χειμερινή απόδοση. Αυτό μπορώ να σου το βεβαιώσω προσωπικά από εμπειρία μου με Hemi 5.7L και Dunlop rover vxt για καθαρόαιμη χειμερινή χρήση Thanks Boozer θα πάω να τα δώ . Ξέρεις τι παίζουν απο τιμές? Μάλλον για τα Dunlop Rover. Φιλικά Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted July 17, 2007 Ακου ασε τα χιοναλαστιχα και παρε τα BF all terrain τα ειχα στο wrangler δεν υπαρχει καλυτερο λαστιχο για τα τζιπακια chrysler Συμφωνω...και δεν νομιζω οτι χρειαζονται χιονολαστιχα τα τζιπακια.Εγω 10 χρονια με all terrain λαστιχα δεν εχω βαλει ποτε αλυσιδες(αν και παντα εχω μαζι μου)!Επισης.εχω την εντυπωση οτι ουτε ο Σταθης(spider) φοραει χιονολαστιχα.... Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted July 17, 2007 Κωστή με πρίζουν για τα Bridgestone Blizzak DM-Z3. Τα ξέρεις? Τι γνώμη έχεις ? Μου λένε κάποιοι γνωστοί ότι είναι πολύ καλά σε Α/Τ και σχετικά αθόρυβα κλπ. Απ'ότι καταλαβαίνω τα BF είναι δοκιμασμένα απο πολλούς και μάλλον εκεί με "βλέπω". Εγω προσωπικα δεν εχω ακουσει αυτα σου τα λενε γιατι ζηλευουν που θα παρεις τα BF Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted July 17, 2007 Επισης.εχω την εντυπωση οτι ουτε ο Σταθης(spider) φοραει χιονολαστιχα.... Εχεις δίκιο ΒF A/T φοράει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted July 17, 2007 Παρτα δεν εχεις να χασεις τιποτα Εγω με τον Κωστη θα τρεχουμε παλι για χιονολαστιχα για τα AUDI Κωστη μου εχει λειψει ειδη η τζιποκατασταση (θυμαμαι την κουβεντα που καναμε) Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites