Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
batucada

Συναντήσεις Συλλόγου

Recommended Posts

Οι συναντήσεις του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη γίνονται κάθε Πέμπτη ανελλιπώς τα τελευταία δύο χρόνια, χειμώνα και καλοκαίρι ακόμα και Δεκαπενταύγουστο που έγινε μια συνάντηση Χαλκιδική. Εχει δημιουργηθεί μια παρέα απο αυτές τις φωνακλάδικες που συνήθως μας σπάνε τα νέυρα αν είμαστε δίπλα και μας παίρνουν το κεφάλι με τη φασαρία. Ειναι απίστευτο το τι συζητιέται κάθε φορά, με επίκεντρο το σκι ή το σανίδι, τα χιονοδρομικά, τους ανθρώπους της χιονοδρομίας, τις εκδρομές μας αλλά και τα θέματα του συλλόγου.

Αυτο που ζήσαμε ομως χθες ήταν πρωτόγνωρο για εμάς που πηγαίνουμε κάθε Πέμπτη, μια και αυτή ήταν διαφορετική απο κάθε άλλη. Στην παρέα μας είχαμε πραγματικούς ανθρώπους της χιονοδρομίας, απολαύσαμε την παρέα του πρώην προπονητή του ΕΟΧ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτή προπονητή της Εθνικής Γιάννη Τσουλφά, αθλητές της ομάδας του ΕΟΧ αλλά και της Εθνικής Ελλάδος με Πανελλήνιες νίκες και παρουσία σε βαλκανικους αγώνες.

Καταλαβαίνετε τι έγινε, οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή περισσότερο για τεχνικά θέματα αλλά και την ιστορία της χιονοδρομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έγιναν συγκρίσεις για το τότε και το τώρα και αναλύθηκαν οι αποψεις των αθλητών αλλά και του προπονητή σε θέματα σύγκρισης ελληνων αθλητων σε σχέση με τους ξένους αλλά και υποδομών και κατεστημένων που δυστυχώς οπως καταλάβαμε και εδώ τα πράγματα κινούνται γραφειοκρατικά και συγκεντρωτικά.

Ο Γιάννης Τσουλφάς μας ανέφερε θέματα επιλογής αθλητών, πως μπορουμε να ξεχωρίσουμε τα παιδιά που έχουν τα φόντα να ξεκινήσουν το σκι, ασκήσεις δυναμικής των αθλητών αλλά και διαφορα μαθήματα ζωής που σχετίζονται με το σκι και με την εμπειρία του συγκεκριμένου ανθρώπου. Ο ίδιος διατηρεί και ένα workshop για tuning πεδιλων και σανιδων στον Ευοσμο Θεσσαλονίκης. Η δουλειά του είναι α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-η. Εφερε δυο πέδιλα, (φαντάζεστε τι έγινε στην παραλιακή της Αρετσους οταν εμφανίστηκαν καμια δεκαριά μουρλοί έξω απο το Φλοκαφε να περιεργάζονται σκι εν μέσω του θέρους) και ειδαμε τι σημαίνει αγωνιστικό tuning και αποκατάσταση κατεστραμμένου πέδιλου. Το ένα είχε και στρέβλωση!!! απίστευτο κι ομως αληθινό. Για αυτο το θέμα ρωτήσαμε αν μπορει να αναλαμβάνει τα πέδιλα του συλλόγου για όσους ενδιαφέρονται και είπε μετα χαράς. Θα μας δώσει και μια ειδική τιμή και μπορουμε να του τα στέλνουμε τα πέδιλα ή τα σανίδια για βαξάρισμα, ακμές, αποκαταστάσεις κτλ.

Γενικά ήταν χθές μια πάρα πολυ ωραία και ενδιαφέρουσα συνάντηση απο αυτές που θα ήθελα να γίνονται καθε Πέμπτη η οποία τελείωσε στις 2 το βράδυ!!!

Υ.Γ. Το κλου της βραδιάς δεν ήταν οι τρελοί με τα πεδιλα στην παραλιακή, ουτε οι αθλητές ουτε ο προπονητής, αλλά η εμφάνιση του Βαγγέλη του Σάλτο μετά απο αρκετους μήνες, αλλα γι αυτο πρέπει να ανοίξω άλλο θέμα... :D

πάντα τέτοια... σκι μεσα Ιουλη, ειναι τρελοι αυτοι οι γαλατες...

Βλέποντας το αποτέλεσμα της δουλειάς του κ. Τσουλφά όσον αφορά στο σέρβις των πεδίλων. Οι περαστικοί μας κοιτούσαν λίγο περίεργα :lol:flocafe1.JPG.xs.jpg

Ο batucada είπε να περιποιηθεί λίγο το μουσάκι του με τις κοφτερές ακμές flocafe2.JPG.xs.jpg :blink:

Καλό είναι το παράδειγμα των Θεσσαλονικέων να το ακολουθήσουμε και εμείς οι Νότιοι, sorry βρε παιδιά που το ξαναλέω αλλά οι συναντήσεις εδώ έχουν αραιώσει τόσο πολύ που σε λίγο θα αρχίσω να ξεχνάω τις φάτσες σας (που τέτοια τύχη).

Αντε να κανονιστεί καμιά νυχτερινή εξόρμιση στην παραλιακή ημέρα Παρασκευή κατά προτίμηση μπας και καταφέρουν και έρθουν και άτομα εκτός λεκανοπεδίου.

Snow to the people!

Ο batucada είπε να περιποιηθεί λίγο το μουσάκι του με τις κοφτερές ακμές
Mετά απο αυτο η rossignol βγαζει στην αγορα ξυραφάκια ξυρισματος με δυνατοτητα tuning :rolleyes:

Την Πεμπτη θα βρεθούμε?

Όχι

Μπααααα... γιατι :rolleyes:

Οδυσσεα σημερα ειναι Τριτη, αυριο Τετάρτη, μεθάυριο ειναι η Πέμπτη... που σε ενδιαφέρει :)

Μπααααα... γιατι
Δεν μπορεί ο Κωνσταντίνος...έχει κανονίσει spa στο Hyatt την Πέμπτη το βράδυ και δεν θέλει να το χάσει...

Στάθη τώρα με τους γάμους δεν με αφήνουν να χάσω τις μέρες :):)

Μπα εμένα ξεχάστε με γιατί έχουμε πήξει στους γάμους τελευταία :rolleyes:

Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!!

Στάθη τώρα με τους γάμους δεν με αφήνουν να χάσω τις μέρες

Μπα εμένα ξεχάστε με γιατί έχουμε πήξει στους γάμους τελευταία

Ξερεις οταν πας σε πολλους γαμους καπου κοντά ειναι κι ο δικός σου... :rolleyes:

Θα του κανουμε σπα τον Κωνσταντινο ολοι μαζι στην συνάντηση... :) ας ερθει λοιπον.

Προτεινω οι συναντησεις να γινονται κατα τις 11.30 για να προλαβαινω κι εγω..Δε πιστευω να υπαρχει προβλημα ετσι? :rolleyes:

Πλακα πλακα φετος μου εχουν λειψει καθως λογω δουλειας ,στις περισσοτερες συναντησεις δεν κατορθωνω να ερθω :)

εγραψα σε αλλο τοπικ αυτο που ειχα γραψει εδω.

Καποιος mod ας σβησει αυτο το post.

Thanks

fagopoti.JPG.xs.jpg

Aπο τις συναντησεις στην Αθήνα γιατι δεν ανεβάζετε καμια φωτο να σας βλέπουμε ? :(

( rofl.gif )

....Πάντα τέτοια...φφφ καμιά σόδα ρε παιδιά
Tο παλιόκρασο θα έφταιγε!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Καλά ρε παιδιά εμείς πράγματι γιατι δεν έχουμε κανονίσει καμια κρασοκατάνυξη σαν τους βόρειους και έχω λειώσει στο αβάνα κόλα?

Αντε και έχω όπως και όλοι φαντάζομαι πολύ καλές και φθηνές προτάσεις...............

_

...δεν είμαστε του φαγοποτίου εμείς :):unsure::blink:

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Ναι ρε! Εμεις κανουμε διαιτα!! :)

Αυτός ο Stubaital ρε παιδάκι μου τι να συζητάει άραγε με το Μοντέλο...? Και το πιρούνι του δεν λέει να τ'αφήσει κάτω!

Κ αυτός ο 'Αρης όμως...τάχα μου χαμογελάει, μα το κοψίδι ξεχωρίζει στο μάγουλο!!

:):unsure::blink:B)

Κοίτα που πας, γιατί θα πας εκεί που κοιτάς...

Τις γυναικες μπροστα στις φωτογραφιες ρε καρντασια...εμεις οι Ατοιναιοι ειμαστε αφοβοι(Γιωργο παλι πινεις...)!!!!!!

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

Άρτι αφιχθείς από την καθιερωμένη συνάντηση στο flocafe. Συγχωρέστε με για την ποιότητα αλλά αυτό το κινητό δεν ικανοποιεί σε βραδινές λήψεις rant2.gif

flocafe2.JPG

στο βάθος η τηλεόραση σταθερά να παίζει χιονοκαταστάσεις...δεν μπορεί το μαγαζί να κάνει και αλλιώς άλλωστε φωνή snowclub-λαού protest.gif ... οργή Θεού :P

flocafe1.JPG

:P Ρε κωστα τον Σταθη δεν διακρινω!!Σταματησε να ερχετε το πουλακι μου στις συγκεντρωσεις?? :lol:

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

B) Ρε κωστα τον Σταθη δεν διακρινω!!Σταματησε να ερχετε το πουλακι μου στις συγκεντρωσεις?? :P

Με εχουν στριμωξει αδερφέ, και τρεχω στις ξένες χωρες 80

Εχω 3 βδομαδες να παω στη συγκέντρωση... :(

Εχω 3 βδομαδες να παω στη συγκέντρωση... :rolleyes:

Έχασες, ήμουν κι εγω. Τον άλλο μήνα πάλι :D

Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!!