BOOZER 0 Report post Posted August 16, 2007 ολα καλα .. ο Συκιωτης ποιος ειναι ? Ο Συκιώτης από τη Νάουσα! Εγώ είμαι τρελλαμένη με το καλοκαίρι, εσύ ξεχνάς; Αυτή η τρύπα είναι κοντά στις πίστες ??? Για να μην έχω πέσει μέσα... ΟΧΙ δεν θα'ναι! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
zermatt 0 Report post Posted August 16, 2007 Απ' ότι φαίνεται είναι πολύ επικίνδυνο σημείο... μήπως πρέπει να γίνει κάτι με την περίφραξή του. BOOZER μην ξεχάσετε το κολατσιό γιατί σίγουρα θα είσαστε πεινασμένοι μετά τόση δουλειά .... Αυτή η τρύπα είναι κοντά στις πίστες ??? Εάν ναι οι Τοπικές Αρχές ή το ΧΚ δεν το έχουν "καταλάβει" ακόμα? Πάντως εάν ο Σύλλογος κάνει τελικά επαφή - με βάση τα λεγόμενα του ΑΛΕΞΗ - καλό θα ήταν να αναφερθεί και στην περίπτωση περίφραξης / σήμανσης της περιοχής αυτής και να μην περιμένουμε πρώτα να γίνει κάτι. Φιλικά Δημήτρης οχι ειναι εκτος των οριων του χιονοδρομικου ... αλλα για καποιον που κανει ορειβατικο που ετσι κια αλλιως κανει εκτος οριων δεν ειναι πολυ μακρια ... υπευθυνο δεν ειναι το ΧΚ Quote Share this post Link to post Share on other sites