ΜΙΚ 17,606 Report post Posted March 29, 2004 Που ακόμα τα μοντέλα δείχνουν οτι θα χιονίσει καααααργα (σορυ Σταμάτη Γονίδη αλλά έχω ενθουσιαστεί ) Για αυτή τη βδομάδα τίποτα το σπουδαίο απλά φρεσκαρισματάκι και πασπάλισμα για καλούτσικη ποιότητα χιονιού αλλά το ενθαρρυντικό είναι ότι οι θερμοκρασίες φαίνετε να παραμένουν σε επίπεδα ελαφριού λιώσιμου χιονιού και όχι ταχύτατης εξαφάνισης όπως μέχρι τώρα. Από βδομάδα μπορεί και να έχουμε έκτροπα κρύου Άμα γίνει να θυμάστε ότι σας τα λεγε ο ΜΙΚ Αν όχι και λυώσουν τα χιόνια μη με βαράτε αλλά να έχετε σημειώσει ότι η παραπάνω δήλωση γίνετε με χαμηλή προγνωσιμότητα και για πολύ μακρία(να προσθέσω και με μπόλικη λαχτάρα για σκι μέχρι το Μάιο) Πάντως απλά να ξέρετε ότι αντικυκλώνας πάει για καφέ ανάμεσα Σκανδιναυία και ρωσιά πράγμα που σημαίνει ότι παρά το αργό του ημερολογίου που βλέπετε η λογική ροή των αερίων μαζών μπορεί και να σας κάνει να κάνετε πάσχα με μπουφάν nautica σφιχτα κουμπωμένο στα πεδινά και πούδρες με μπουφάν spyder στα ορεινά χαλαρά κουπωμένο αλλά με ισοθερμικό από μέσα. Αυτοί είναι οι Έλληνες αδερφάκι μου μη δούνε λίγο χωματάκι και ζέστη αμέσως στη κλάψα λιώσανε τα χιόνια , πάμε για ρακέτες στη παραλία, βάζουμε κοντομάνικα κλπ κλπ. Ρε τι να πω ρε μόλις γύρισα από Αυστρία και σκάω στη ζέστη στο γραφείο αλλά συνεχίζω να ελπίζω. Επειδή σας βλέπω για τρίτη φορά φέτος σίγουρους ότι τα χιόνια λιώνουν και εγώ και τις άλλες δύο σας έλεγα με 100% σιγουριά ότι θα ρίξει χιόνια πολλά και μου αρέσει να βλέπω χαρούμενες φατσούλες άντε βρε χαμογελάστε είναι μεταδοτικό και μπορεί να το ακούσει και ο καιρός Βροντοφωνάξτε Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Απλά αυτή τη φορά δεν είναι 100% σίγουρο (και δεν έχουμε και καλή βάση χιονιού ) Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted March 29, 2004 SORRY ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΑΛΛΑ........ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΗ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted March 29, 2004 Σωστά Ημουνα εντελώς πίττα στον Γονίδη με την Άντζελα και δεν άκουσα που είπε ελάτε να τραγουδήσουμε Σφακιανάκι. Και όταν σας γράφω προβλέψεις λιώμα είμαι :twisted: :twisted: :twisted: Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted March 29, 2004 Αν δεν χιονίσει να κάνουμε κανά σκι της προκοπής και τελειώσει η περίοδος με τις σούπες τις Βασιλίτσας θα πραγματοποιήσω την απειλή με το κλείδωμα σε υπόγειο ενώ εμείς θα είμαστε Άλπεις (οπουδήποτε αδιαφορώ, ζηλεύω, έχω φάει τα λυσσακά μου και δεν αντέχω άλλο). Ας είναι καλά η γαμάτη παρέα του Snowclub (περνάμε γαμάτα και σκατά καιρό να έχει - Λάππας Style) αλλιώς θα πρόσθετα και την ηρωίνη στα ναρκωτικά που παίρνω ήδη (κόκα για τρέλες, Mesulid 500 για την κεφάλα μου- Porfirio Style) :roll: Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted March 29, 2004 ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΠΑΛΙΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΜΙΚ!!! ΓΥΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΧΙΟΝΑΚΙ????? ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΛΙΣΑΞΕΙ!!!!! ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΛΟ ΣΚΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ....... ΟΛΟ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΙ ΜΕ ΗΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΙ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣΣΣΣΣΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΙ ΣΤΙΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΔΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :roll: Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 29, 2004 Γιατί παραπονιέσαι ρε αχάριστε άνθρωπε; Χτες με το που έσκασα μύτη, δεν άρχισε να χιονίζει; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites