Velissarios 1,031 Report post Posted September 4, 2007 Καλημέρα παίδες.Καλό και παγωμένο χειμώνα.Σκέφτομαι να αγοράσω από amazon την ακόλουθη συλλογή.Μήπως γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες για το αν αξίζει τον κόπο κλπ?Γενικά ο συγκεκριμένος κάνει αξιόλογες παραγωγές?Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Warren Miller (the power of snow) Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted September 4, 2007 Καλημέρα παίδες.Καλό και παγωμένο χειμώνα.Σκέφτομαι να αγοράσω από amazon την ακόλουθη συλλογή.Μήπως γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες για το αν αξίζει τον κόπο κλπ?Γενικά ο συγκεκριμένος κάνει αξιόλογες παραγωγές?Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Warren Miller (the power of snow) Έχω δει το Fifty και είναι πολύ ωραίο. Εχει ιστορια σκι και snowboard! Πολύ ωραία πλάνα και πολλές πουδρες. Κρίνοντας απο αυτό θα έλεγα οτι αξίζει Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted September 4, 2007 Βασικα, τις καλυτερες παραγωγες σκι κανει! Αν τις θελεις γνησιες παρτες απο το amazon, αν οχι, τα εχω ολα να στ'αντιγραψω (αρκει να ερθεις σπιτι να κατσεις ολη μερα μπροστα στο πισι! ) αξιζει λοιπον, παρτο, μαζι με οτι αλλο βρεις του WM. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted September 4, 2007 Αφού είναι έτσι ε τότε ...θα το προτιμήσω. Από Ευρώπη δεν μπορώ να βρω τη συγκεκριμένη συλλογή? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted September 5, 2007 Ride και Storrm που έχω δει… μου τα θύμησες και τρέχω τώρα να τα ξαναδώ! Απλά τέλεια. Ο άνθρωπος είναι μεγάλος δάσκαλος… Από το Αγγλικό amazon αγοράζω συνήθως και το 1 DVD κοστίζει κάπου στα 30ευρω. Οπότε είναι και καλή τιμή… Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted September 5, 2007 Περσι ολη τη σειρά, 9 dvd, την πήρα 40 λιρες προσφορά απο ένα κατάστημα στο Λονδίνο. Τα βάζουμε κάθε Πεμπτη στο Φλοκα και χαζευουμε λιγο. Ειναι ομως περισσοτερο σαν βιντεο κλιπ και λιγοτερο μπορεις να μαθεις κατι απ' αυτά. Τα warren smith ειναι τα καλυτερα που έχω δει για εκμάθηση εως και σε πολυ προχωρημένο επίπεδο. Θα τα εχουμε ολα μαζι μας στην εκδρομή!!! Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
redicolo 0 Report post Posted September 7, 2007 πραγματικα ειναι υπεροχα αλλα θα συμφωνησω για το storm το οποιο εχω δει και γω μοιαζει πιο πολυ με video clip(δε με χαλαει).ξερετε ομως αν υπαρχουν καπου να τα κατεβασω δωρεαν γιατι τα 30 ευρω για τον ρεμπελο και αφραγκο φοιτητη ειναι πολλα!προτιμω να τα φυλαξω και να τα φαω σε μια πουδρομερα στη στυγα! (...βεβαια θα τα φαω σε σφηνακια μεχρι τοτε αλλα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο) Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted September 8, 2007 προτιμω να τα φυλαξω και να τα φαω σε μια πουδρομερα στη στυγα!hold yr horses! μεχρι να ξεχιονιστει/ξεπαγωσει μετα απο μια πουδρομερα' θα κατσει το χιονι! Τα εχω ολα μαζι με πολλες παραγωγες της tettongravity κ της unparalleled = απλα θελει ωρα μπροστα στο πισι μου (πιο αργο κ απο φριτεζα!) ή ενα γρηγορο αντιγραφικο! οποιος εχει ορεξη μου το λεει κ κανονιζουμε---(κερναω κ Νεπαλεζικο τσαι με βουτηρο απο Yak! ) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 8, 2007 Δεν παιρνεις τα DVD σου, το Νεπαλεζικο τσαι σου, το yak και ενα Sherpa για να πουλησει τα αντιγραφα και να'ρθεις σπιτι μου που εχω 3 PC αρκουντως γρηγορα να τα κανουμε σταχτη; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 8, 2007 Έχουμε αποκλειστική φωτογραφία του Κωστή που έχει φορτώσει τον εξοπλισμό του και πηγαίνει στο σπίτι του Μάκη για να "κάψουν" τον Warren Miller. http://www.onthesummit.nl/Nepal/Van%20dag%...ak%20Namche.JPG Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 8, 2007 Σου βγαζω το καπελλο Herrrr Prrofesssor! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 36 Report post Posted September 9, 2007 Για ρίξε και μια ματιά εδώ πριν αγοράσεις ! https://www.skiclub.co.uk/skiclub/eskishop/...Snowsports+DVDs Έχω κάνει κάποιες αγορές και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, συμπεριλαμβανόμενης και της σειράς του Warren Miller! Quote Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!! vs Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted September 9, 2007 3-4 απο αυτα που λεει ο Σταθης μου τα εδωσε και τα παιζω στο γυμναστηριο και ολοι μενουν με το στομα ανοιχτο..Οντως εχει μερικες πολυ εντυπωσιακες καταστασεις..Απο τρελες πτωσεις μεχρι extreme καταβασεις Αξιζει.. Καψτε τα παιδια!!...Καψτε τα!! Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 9, 2007 Άρη, τι Warren Miller και αηδίες. Βάλε τους κανένα από τα δικά σου βιντεάκια, ή -για ακόμα πιο extreme καταστάσεις- κανένα από τα δικά μου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted September 10, 2007 Για ρίξε και μια ματιά εδώ πριν αγοράσεις ! https://www.skiclub.co.uk/skiclub/eskishop/...Snowsports+DVDs Έχω κάνει κάποιες αγορές και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, συμπεριλαμβανόμενης και της σειράς του Warren Miller! Ωραίος Και να σκεφτείς οτι είχα αποθηκευμένη τη σελίδα στα αγαπημένα μου.Σίγουρα η πρότασή σου είναι μακράν η καλύτερη.Δεν πειράζει.την άλλη φορά θα ψάχνω περισσότερο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted September 10, 2007 Άρη, τι Warren Miller και αηδίες. Βάλε τους κανένα από τα δικά σου βιντεάκια, ή -για ακόμα πιο extreme καταστάσεις- κανένα από τα δικά μου. Η επιθυμία σου διαταγή. Lappas ski monster Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 10, 2007 Me and my big mouth. Εχμ...ναι. Κοιτάξτε, το βίντεο είναι παλιό, τα πέδιλα ακατάλληλα, το τερέν βαρύ κλπ. Τώρα πάω καλύτερα πάντως! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites