Jump to content
  • Upcoming Events

    No upcoming events found

Recommended Posts

kalimera se olous,

grafo gia prwti fora sto forum kai tha ithela ti gnwmi sas!!

skeftomaste na pame sto alpe d'huez stis 19/1/2007 gia 1 evdomada!!

pws sas fenete san proorismos?

kathe pliroforia tha einai xrisimi!!

efxaristo ek twn proterwn!!

 

 

Καλημέρα σε όλους,

Γράφω για πρώτη φορά στο φόρουμ και θα ήθελα την γνώμη σας!!

Σκεπτόμαστε να πάμε στο Alp D' Huez στις 19/1/2007 για 1 εβδομάδα!!

Πως σας φαίνεται σαν προορισμός?

Κάθε πληροφορία θα είναι χρήσιμη!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

 

 

 

edit by the Modareting Team

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλως ηρθες zebrakat,

 

Εχετε καποιο λογο που προτιμησατε το AD'Hz (σπιτι σε καμια Grenoble etc) ? Eιναι εξαιρετικο το βουνο κ οι πιστες του, ειδικα οι νεες παγετωνικες που σε οδηγουνε στην Sarenne απο πισω, αλλα αν δεν εχετε ξαναπαει Αλπεις, υπαρχουν πααααρα πολλες εναλλακτικες κ με περισσοτερα πλεονεκτηματα.

 

Aν θελεις, γραφε ελληνικα :P

 

Κ.


Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

 

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλως ηρθες zebrakat,

 

Εχετε καποιο λογο που προτιμησατε το AD'Hz (σπιτι σε καμια Grenoble etc) ? Eιναι εξαιρετικο το βουνο κ οι πιστες του, ειδικα οι νεες παγετωνικες που σε οδηγουνε στην Sarenne απο πισω, αλλα αν δεν εχετε ξαναπαει Αλπεις, υπαρχουν πααααρα πολλες εναλλακτικες κ με περισσοτερα πλεονεκτηματα.

 

Aν θελεις, γραφε ελληνικα :P

 

Κ.

 

 

ευχαριστω για την απαντηση!!

δεν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος!!

απλως διαλεξαμε ενα μετα απο ενα μικρο search που καναμε και ειπαμε να το οργανωσουμε!!

βεβαια θα ειναι λιγο σκοτωμα η διαδρομη απο μιλανο με αυτοκινητο αλλα θα ειμαστε 4!!

επειδη βλεπω οτι εισαι πολλη μεσα στα πραγματα απο το forum εχεις να προτεινεις κατι!!

θα παμε για πρωτη φορα στις αλπεις!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εχε το νου σου όταν θα πας, στα δύο ορεινά περάσματα, Montgenevre και Lautaret . Αν είναι κλειστά, (πιό ευκολα κλείνει το δεύτερο), θα πρέπει να πας από το τούνελ του Frejus , να κατέβεις Grenoble και να πας ανατολικά προς Alpe de Huez . Είναι μεγαλούτσικος κύκλος , αλλά αν το ανακαλύψεις όταν έχεις ήδη φτάσει στο Col du Lautaret, τότε είναι ...δράμα.

Το μέρος αξίζει γιά το τρελό off piste που έχει κυρίως στη πίσω μεριά του βουνού. Οδηγός βουνού απαραίτητος, γιά εκτός. Παίζει αρκετή ουρά στα καλά λιφτ και πολύς κόσμος σε κάποιες πίστες. Εχει μεγάλη έκταση , οπότε αν το ψάξεις θα βρείς κάποιες πιό ήσυχες πλαγιές.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχει απ' όλα το κέντρο...

Και καλές πίστες και μεγάλο vertical και εναλλακτικές εισόδους -εξόδους για να αποφεύγεις τον κόσμο.

Οι εκτός πίστας διαδρομές του είναι πολύ καλές επίσης και καταλήγουν και σε χωριά βαθιά στην κοιλάδα...χιονιού θέλοντος.

Πλεονέκτημα ότι σε μικρή απόσταση είναι και άλλα ενδιαφέροντα κέντρα (Les deux Alpes, La Grave), το καθένα με το χαρακτήρα του και με ωραία ήσυχα χωριά.

Στη μία ώρα περίπου είναι και η Serre Chevalier με επίσης πολλές δυνατότητες και πολλές βορινές πλαγιές, που κρατάνε καλής ποιότητας χιόνια... 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...