Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Igor

helmet cams

Recommended Posts

Εχει χρησιμοποιησει κανεις στο βουνο helmet camera??

Αν ναι ποιας μαρκας απο που την πηρε και ποσο??

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

εχει η samsung μια me blue tooth

αλλα δεν θυμαμαι το μοντελο

αν το βρεις ανεφερε το μηπως ενδιαφερθει και καποιος αλλος

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι:

1.Εχει αγορασει κανεις??(Αν ναι απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο και ποσο??).

2.Απο ποιοτητα τι λεει??

3.Την συνδεεις με την κανονικη σου καμερα??Τι πρεπει να εχει η κανονικη για να συνδεθει?

4.Τροφοδοσια απο που παιρνει???

Αυτα

Φιλικα Βασιλης...

ΑΚΑ as JEEP!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Η καμερα που εβαλα αγοραστηκαν πολλες για Ελλαδα απο εκεινο το site για το Varadero club και δεν υπηρχε κανενα προβλημα, Εχω δει ληψη της και ειναι κορυφαια και με βροχη. Δεν χαλανε με τιποτα, αλλα αυτη που πηρα να δοκιμασω στη Νεα Ζηλανδια χαθηκε μαζι με τη Βαλιτσα <_<

Ειχε περιπου 400$ τοτε.

υγ. γραφουν και ηχο.

Στην Ελλαδα υπαρχει καποιο μαγαζι να παω για πληροφοριες????

ΑΚΑ as JEEP!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Προπερσι εφτιαξα μια, που τοποθετειται κ βγαινει (σημαντικό να μην εχεις την καμερα ολη μερα στο χ/κ στην κεφαλα, σαν τον Ε.Τ.!! :P ) στο κρανος του σκι..αρχικα την ειχα φτιαξει για το παρα5 (πλανα πτησης κτλ), αλλα βρηκε καλη εφαρμογη κ στο σκι, μιας κ με απλες πατεντες προσθαφαιρω την κλιση του φακου κ τραβαω από τον Χρήστο Λάππα ας πουμε μπροστα μου :D , μεχρι τα tips των σκι μου (ειδικα στο telemark σου ερχεται ζαλαδα να βλεπεις το βιντεο -- μπρος-πισω τα πεδιλα.. :P:lol: )

Τον πρωτο καιρο ηθελα μια μικρη εξοικειωση με τη χρηση της, μιας κ το REC ηταν πανω στην καμερα κ όχι σε κουμπι στο μαγουλο (!) – θυμασαι Χρήστο..?? :lol::rolleyes::lol: , αλλά μετα το συνηθισα!

Βρεθηκα λοιπον, ενα πρωινο στην οδο Αθηνάς κ με λιγοτερα απο 50€ για αλουμινοφυλλο, βιδες-πεταλουδες ασφαλείας, πριτσιναδορο, 15€ για μικρη εργασια σε κουρμπαδόρο και 3 ωρες προσωπικης εργασιας στον παγκο μου, ηταν ετοιμο! Α ναι, αγορασα κ μια ελαφριά καμερα της καλτσας, με 200€ για να την εχω ΜΟΝΟ για αυτη τη χρηση, να μην την κλαψω καμια ωρα..

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Ειμαι σιγουρος οτι τραβηξες και φωτογραφιες απο τη διαδικασια. Αν εχεις καμια βαλε :rolleyes:

Η εστω το τελικο προιον!

no friends on a powder day

πλανα βιντεο ναι..αλλα ειναι σε αλλο HD στο σπιτι, οπως κ το τελικο προιον! υπομονη! :rolleyes:

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

...αρχικα την ειχα φτιαξει για το παρα5 (πλανα πτησης κτλ), αλλα βρηκε καλη εφαρμογη κ στο σκι, μιας κ με απλες πατεντες προσθαφαιρω την κλιση του φακου κ τραβαω από τον Χρήστο Λάππα ας πουμε μπροστα μου :) , μεχρι τα tips των σκι μου (ειδικα στο telemark σου ερχεται ζαλαδα να βλεπεις το βιντεο -- μπρος-πισω τα πεδιλα.. :):blink: )

Τον πρωτο καιρο ηθελα μια μικρη εξοικειωση με τη χρηση της, μιας κ το REC ηταν πανω στην καμερα κ όχι σε κουμπι στο μαγουλο (!) – θυμασαι Χρήστο..?? :o:):P , αλλά μετα το συνηθισα!

Θυμάμαι, θυμάμαι... η εγγραφή άρχισε ...μετά την προσγείωση! :P

Να σε προειδοποιήσω πάντως ότι έχω συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με γνωστό πρακτορείο μοντέλων, οπότε αν διαρρεύσουν πλάνα μου στο δίκτυο, την υπόθεση θα αναλάβουν οι δικηγόροι μου. :D

Make Parnassos Great Again!

παρολαυτα ομως πρεπει να νιωθεις σαν να εχεις ενα τουβλο στο κεφαλι σου. :)

H helmet cams ειναι πολυ πιο βολικες παντως, εχεις τη καμερα στο σακιδιο σου. εκτος και εαν ειναι τοσο μικρη ωστε να τη βαλεις στη τσεπη σου.

..Α ναι, αγορασα κ μια ελαφριά καμερα της..

γι'αυτον ακριβως το λογο! ;)

Φυσικα κ δεν είναι ενα καλαμακι-καμερα σαν αυτο της κωλονοσκοπησης (αφηστε τα σχολια, δεν εχω κανει ποτε! :P:D ), αλλα είναι καλυτερο απο κατι ογκωδεστερες συσκευες που κυκλοφορουνε κ φορανε κατι τυπακια του TetonGravity κ μοιαζουν με κατσαριδες Μαδαγασκάρης. :P

Ξερεις, αξιζε το ψησιμο –της κατασκευης της- (όπως κ πολλα αλλα στη ζωη μας… :P ) παρα το τελικο αισθητικο αποτελεσμα, που περιεργως δεν ειναι κ σαν σκαλωσιά της J-P Αβαξ :angry: . Κατα τα αλλα εχεις δικιο, το ζυγισμα του βαρους στο κεφαλι ειναι σημαντικοτατος παραγοντας, όπως επισης κ σε πιθανο head-plant :o δεν κλαις ολοκληρη την καμερα!!

βαλε καμια φωτο...

με εκπλησεις τοση ωρα που δεν την εχουμε δει.

Δουλευει ακομα?

Πιρίμινι ντε—εχεις κακομαθει μου φαινεται με τις pix..! :o

Σημερα θα ειμαι σαν ανθρωπος στο σπιτι (TGIF :angry: ), θα την μονταρω στο κρανος, θα της κουμπωσω την καμερα κ θα τη δεις..

εαν μας την δανεισεις και για το Καπρουν θα σε αγαπαμε αιωνια :angry:

Ναι...Κώστα πλήρωσέ του και τα έξοδα...του αλήτη

Βρε Αλέξη, πως εμπλεξες με δαυτον..!!?? :angry: ακους εκει eternal love!! :o:P

Παρτα ολα – εννοειται, αρκει να χωραει το κεφαλι σου στο καθικάκι μου! :P

Παρτα ολα – εννοειται, αρκει να χωραει το κεφαλι σου στο καθικάκι μου

δε μπορουμε να τρυπησουμε το δικο μου?

.....με πρόλαβες δεν θα το πω........ :angry: Κωστή κατάλαβες :o:P

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Βρε Αλέξη, πως εμπλεξες με δαυτον..!!??
Αστοχία υλικού...άλλες συστάσεις μου είχαν δώσει τότε...έ, με βρήκαν και μικρό...

Ρίξτε μιά ματιά επίσης σε διάφορα sites με εξοπλισμό για ελεύθερη πτώση ( βάλτε skydiving στο google και θα σας βγάλει πράμα), θα βρείτα πάρα πολλά κράνη με προεγκατάσταση για βιντεοκάμερα, μιάς και είναι ο μοναδικός τρόπος να τραβήξεις εικόνα στον αέρα. Ορίστε μερικα sites:

http://www.flyfirebird.com/catalog/index.p...7db61136bc436d2

http://www.thejumpshop.co.uk/acatalog/The_...ipherals_6.html

http://www.aerostore.com/

www.paragear.com

Φαντάζομαι ότι όπως και στον αέρα έτσι και στο έδαφος θα θέλει αρκετή εξάσκηση για να μάθεις να εστιάζεις σωστά :huh:

Φιλικά

Σπύρος :D

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive: