Yota 472 Report post Posted November 7, 2007 Καλώς όρισες Θανάση στην παρέα μας! Κάλιο αργά (που τώρα είδα το thread ), παρά ποτέ... Θα πρέπει να νιώθει κανείς υπέροχα να δίνει χαρά σε ανθρώπους που εκ φύσεως, φαινομενικά, δεν ανήκουν στους "τυχερούς". Κι η δική μου εμπειρία λέει πώς ό,τι στέρησε η φύση σε αυτούς τους ανθρώπους σε σωματικά προσόντα, τους το έδωσε πλουσιοπάροχα σε ωριμότητα, δύναμη ψυχής κι αισιοδοξία. Νά 'σαι πάντα καλά και να έχεις τη θέληση και τη δύναμη να κάνεις τη διαφορά! Φιλικά Γιώτα Υ.Γ. Ελπίζω να τα πούμε από κοντά σε κάποιο βουνό σύντομα! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
sadbeauty 0 Report post Posted November 8, 2007 Παιδιά θέλω να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ για την εκτίμηση και τα πολύ ωραία λόγια!! Μόλις σήμερα έγινα και επίσιμα μέλος του απίθανου συλλόγου της όλης παρέας αλλά και δεν φαντάζεστε πόσο χαίρομαι που θα συμμετέχω και εγώ στο ταξίδι στη Γαλλία!!!Να εχετε ένα πολύ όμορφο βράδυ...και να περνατε καλά!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 10, 2007 Θανάση καλώς μας ήρθες και επίσημα σαν μέλος Ευχαριστούμε!!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites