Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Whimsical

Έτσι απλά...

Recommended Posts

Γυρίζοντας σπίτι μετά την δουλειά, λίγο πριν πέσω σε κατάσταση ονειρική, ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας να έχετε μια υπέροχη, παραγωγική, δημιουργική, γεμάτη φώς και αγάπη μέρα.

Κ α λ η μ έ ρ α α α !!!

Αααχ! Το καραγούσταρα! :lol:B);)

Κοίτα που πας, γιατί θα πας εκεί που κοιτάς...

Γυρίζοντας σπίτι μετά την δουλειά, λίγο πριν πέσω σε κατάσταση ονειρική, ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας να έχετε μια υπέροχη, παραγωγική, δημιουργική, γεμάτη φώς και αγάπη μέρα.

Κ α λ η μ έ ρ α α α !!!

Αααχ! Το καραγούσταρα! :D:angry:B)

Εχοντας γυρισει απο την δουλεια,σε ευχαριστουμε,οι ευχες σου πιασαν τοπο.μπορεις να κανεις το ιδιο και αυριο?

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png

Για μένα Νικολάκη μου,μαλλον δεν έπιασαν οι ευχές σου... :lol::lol::huh::lol: ..αλλά νομίζω πως η υπογραφή σου βοήθησε περισσότερο για το υπόλοιπο της ημέρας :lol: !!!!!

so,how much you think you can drink??

χμμμμ :unsure: ....τιιιι έγινε????? γιατί τέτοια κέφια?????? δεν λέω πάντα τέτοια, αλλα να μην μάθουμε και εμείς να χαρούμε :):P:P

:)

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Χωρίς ιδιαίτερο λόγο...

Ίσως γιατί θα ήθελα να είμαι έτσι κάθε μέρα, κόντρα σε όσους προσπαθούν να με γεμίσουν με έγνοιες κ μυθοπλασίες καταναλωτικής αυτοπραγμάτωσης.

Επειδή ζω χωρίς να σκεφτώ που θα κοιμηθώ απόψε ή τι θα βρω για να γεμίσω το στομάχι μου.

Που μπορώ να σχεδιάζω ταξίδια με τους φίλους μου και να μοιράζομαι μαζί τους τα ενδιαφέροντά μου.

Ακόμη, γιατί ευχαριστώ που ζω επιλογές δεδομένες, που για άλλους απλώς δεν είναι.

Ή απλώς και μόνον γιατί σήμερα άνοιξα τα μάτια μου κ έχω την ευκαιρία να ζήσω άλλη μια μέρα.

Επειδή στο Snowclub έχει αρχίσει ο οργασμός των άσπρων σκέψεων!

Και τόσα πολλά ακόμη...

Υ.Γ.(Snowflake)--> Πέρα απ΄τα λόγια, θέλουμε μερίδιο απ΄τα 2.000.000 κυρία μου! Μην κοιτάς αλλού, ξέρεις τι λέω! Ή τουλάχιστον ένα ταξιδάκι δώρο... Είμαστε βολικοί χαρακτήρες, πιστεύω θα τα βρούμε.

Κοίτα που πας, γιατί θα πας εκεί που κοιτάς...

+thinking is always welcome :unsure: Δεν κάνεις βρε παιδάκι μου 1x8 copy paste 5-12/1/08 το post σου να πάει super και η εκδρομή? :) Α, και φυσικά στις 1/1 για ευνόητους λόγους :P

Ρούλα :)

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Χωρίς ιδιαίτερο λόγο...

Ίσως γιατί θα ήθελα να είμαι έτσι κάθε μέρα, κόντρα σε όσους προσπαθούν να με γεμίσουν με έγνοιες κ μυθοπλασίες καταναλωτικής αυτοπραγμάτωσης.

Επειδή ζω χωρίς να σκεφτώ που θα κοιμηθώ απόψε ή τι θα βρω για να γεμίσω το στομάχι μου.

Που μπορώ να σχεδιάζω ταξίδια με τους φίλους μου και να μοιράζομαι μαζί τους τα ενδιαφέροντά μου.

Ακόμη, γιατί ευχαριστώ που ζω επιλογές δεδομένες, που για άλλους απλώς δεν είναι.

Ή απλώς και μόνον γιατί σήμερα άνοιξα τα μάτια μου κ έχω την ευκαιρία να ζήσω άλλη μια μέρα.

Επειδή στο Snowclub έχει αρχίσει ο οργασμός των άσπρων σκέψεων!

.....η απλά γιατί για μία ακόμα φορά συνειδητοποιώ /ουμε ότι υπάρχουμε στην ζωή μας (for each other) από το πουθενά :blink:

Υ.Γ.(Snowflake)--> Πέρα απ΄τα λόγια, θέλουμε μερίδιο απ΄τα 2.000.000 κυρία μου! Μην κοιτάς αλλού, ξέρεις τι λέω! Ή τουλάχιστον ένα ταξιδάκι δώρο... Είμαστε βολικοί χαρακτήρες, πιστεύω θα τα βρούμε
...ας τα πάρω εγώ και μετά 1 χρόνο στο Zermatt θα σε έχω μέχρι να λιώσεις!!!!!!! :)

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport