SIRIOS36 410 Report post Posted November 16, 2007 Δημήτρη ευχαριστώ . Ελπίζω φέτος το χιόνι να είναι τόσο πολύ που να είμαστε τόσο λιωμένοι ,που να μην μπορούμε ούτε το κουμπί του υπολογιστή να πατήσουμε για να ανοίξει .Ποσο μάλλον του πληκτρολογίου. Φιλοι μου σας πληροφορώ πως σε κανένα σημείο μέσα στα όρια του χ.κ δεν θα βρεις πεσμένο κλαδί πόσο μάλιστα κορμό .Σίγουρα σε κάποια σημεία η ΜΑΥΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΑΛΗ . ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ . όσο για το πρόβλημα του διαστρωτικού ,είναι γνωστό σε όλους τους υπεύθυνους και μη ,και όλοι θέλουν να λυθεί ... Οψόμεθα λοιπόν (μάλλον φέτος θα έχουμε λύση) Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
MIKE T 0 Report post Posted November 16, 2007 να υποθεσω οτι οι φωτο δεν ειναι φετινες ετσι? Quote When I will die rolling down a mountain at high risk speed...You will know I died smiling... Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted November 17, 2007 Να είσαι σίγουρος... Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 13, 2007 φάινεται ότι θάφτηκαν τα πηγάδια εχθές το βράδυ Quote Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted December 13, 2007 Μας χρωστά κι άλλο και σύντομα ... Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted December 14, 2007 Και επειδη ο καιρος εχει το δικο του προγραμμα . . . και με τις ενισχυσεις που κατεφθασαν ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 14, 2007 ..για αλλη μια φορα πανεμορφες φωτογραφίες απο τον sirios36! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 14, 2007 οχι μονο ωραιες αλλα φανταστικες θα τα επισκευτω τα ογηαδια φετος εχω να παω δυο χρονια Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 14, 2007 Βομβαρδιστεεεε ορεεεε Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 14, 2007 Απο snowreport.gr "Αύριο Σάββατο ανοίγει το Χ.Κ. Πηγαδιών με το Συρόμενο 2 450 μέτρων και την αντίστοιχη πράσινη πίστα, η θερμοκρασία έχει πέσει στους -12 στην βάση. Λογικά την Κυριακή θα δοθεί σε λειτουργία όλος ο Παράδεισος. Σε συνεχή λειτουργία τα 21 κανόνια τεχνητής χιόνωσης." Ole Quote Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted December 15, 2007 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ . ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 60-70 ΕΚ. ΚΟΡΥΦΗ 50 ΕΚ. ΜΕΣΗ 30+ ΒΑΣΗ Λογικά αύριο θα δώσουν και αλλά τμήματα εκτός του παραδείσου . Περιμενουμε λοιπόν. το σίγουρο είναι πως αρχίσαμε 15 δεκ. και πάμε ολοταχώς με Χριστουγγενα φουλ λειτουργία για πρώτη φορά μετά από χρόνια . Καλά Χριστουγεννα Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 19, 2007 απο snowreport.gr Συννεφιά Τελ.χιον/ση:17/12/07 Υψος χιον.βάσης:40 εκ. Υψος χιον.μέσης:45 εκ. Υψος χιον.κορυφ:55 εκ. Ποιότ.χιονιού:Κρύο άριστο Θερμ.αέρος:-4c Το ύψος χιονιού στον Αριστοτέλη φθάνει τα 80 εκ. Ανοικτός όλος ο Παράδεισος και ο Αριστοτέλης από 1750 μ και κάτω.Συνεχής λειτουργία των κανονιών. -4 στη βάση και -7 στην κορυφή. Συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας. Περισσοτερα και πιο χειροπιαστα το μεσημερι που θα επιστρεψω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 19, 2007 Λοιπον... Τα πραγματα ειναι καλα,αλλα οχι τοσο καλα οσο θα περιμεναμε. Ο παραδεισος ειναι αψογος. Η κεντρικη απο τα 1750 και κατω που δουλευε σημερα θελει δουλεια.Εχει αρκετες πετρες σε διαφορα σημεια.Ειδικα στο αποτομο μετα το πιατακι,δυσκολα ξεφευγεις.Δεν ξερω τι θα κανουν με το τεχνητο(ριχνουν συνεχεια),αλλα συμβουλη μου αν επισκευτειτε το χ/κ τις επομενες ημερες καλυτερα με τα παλια ski και οχι με καινουρια(οσοι πηρατε και τα λυπαστε,αλλιως βουρ). Το καλο ειναι οτι μετα την περσινη καταστροφικη χρονια φετος απο τα χριστουγεννα κιολας το κεντρο θα λειτουργησει full.Ευτυχως εχουμε χαμηλες θερμοκρασιες(μεχρι -2 η ανωτερη σημερα) και το κραταει+προσθετουν με τεχνητο. Τα Χριστουγεννα θα βγουν,αλλα μετα θελει χιονακι σιγουρα. Εβγαλα και ετησια(μονο για τα Πηγαδια),αφου τα υπολοιπα χ/κ της προσφορας(των 250 Ε) δεν με απασχολουν και αν επισκευτω καποιο απο αυτα θα ειναι για 2 3 το πολυ φορες. Καλη χρονια!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
valsam 0 Report post Posted December 26, 2007 Θα μου πει κανεις παρακαλω σε τι κατασταση ειναι το χιονι? Δηλ αν εχει πετρες?Και ποσο ειναι περιπου πραγματικα γιατι πλεον δεν εμπιστευομαι τα υψη που δινουν στο snowreport! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted December 26, 2007 Απο το τερμα του διθεσιου μεχρι και την στροφη που περνας αριστερα κατω απο το γεφυρακι για παραδεισο, εχει μια μιξη απο χωμα,πετρες και χιονι.Ο Παραδεισος σε αρκετα καλυτερη κατασταση χωρις πετρες.Το βουνο παντως ψηλα,θελει επειγοντως χιονι και μαλιστα χωρις ισχυρο ανεμο. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted January 2, 2008 Δυο Μ*****Σ έκλεισαν το δρόμο από τα Πηγάδια χτες το βράδυ και ταλαιπώρησαν δεκάδες άλλους που δεν μπορούσαν να φύγουν. Γιατί δεν κόβει κλήση η τροχαία 500-1000 ευρώ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ που τρακάρουν ή κολλήσουν στα χιόνια χωρίς αλυσίδες ή χειμερινά λάστιχα; Τα ίδια άκουσα ότι έγιναν χτες το βράδυ στο Χορτιάτη. Κόλλησαν στο χιόνι (μάλλον χωρίς είναι κατάλληλα εξοπλισμένα τα αμάξια τους) και φώναζαν ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ γιατί ο δρόμος δεν ήταν καθαρός ενώ ΧΙΟΝΙΖΕ. Όλα αυτά τα προβλήματα θα λυθούν με 500-1000 ευρώ κλήση. (αν δεν ταιριάζει αυτή η δημοσίευση στο θέμα για τα χιονοδρομικά σβήστε την ή μετακινήστε την) Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 2, 2008 Δυο Μ*****Σ έκλεισαν το δρόμο από τα Πηγάδια χτες το βράδυ και ταλαιπώρησαν δεκάδες άλλους που δεν μπορούσαν να φύγουν. Γιατί δεν κόβει κλήση η τροχαία 500-1000 ευρώ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ που τρακάρουν ή κολλήσουν στα χιόνια χωρίς αλυσίδες ή χειμερινά λάστιχα; Τα ίδια άκουσα ότι έγιναν χτες το βράδυ στο Χορτιάτη. Κόλλησαν στο χιόνι (μάλλον χωρίς είναι κατάλληλα εξοπλισμένα τα αμάξια τους) και φώναζαν ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ γιατί ο δρόμος δεν ήταν καθαρός ενώ ΧΙΟΝΙΖΕ. Όλα αυτά τα προβλήματα θα λυθούν με 500-1000 ευρώ κλήση. (αν δεν ταιριάζει αυτή η δημοσίευση στο θέμα για τα χιονοδρομικά σβήστε την ή μετακινήστε την) Μπα... Οι Μ....Σ ειναι οπως ο Μυθ..Σ,... παντου υπαρχουν... Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted January 2, 2008 Δυο Μ*****Σ έκλεισαν το δρόμο από τα Πηγάδια χτες το βράδυ και ταλαιπώρησαν δεκάδες άλλους που δεν μπορούσαν να φύγουν. να ρωτήσω σε τι κατάσταση ήταν χτες τα πηγάδια;Λέω να ανέβω σάββατο!! έχεις δίκιο πάντως για άτομα τα οποία νομίζουν ότι τη βγάζουν πάντα καθαρή χωρίς αλυσίδες και λάστιχα!! σε χιονοδρομικά πάνε , όχι στη Χαβάη! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted January 2, 2008 Η κεντρική είχε λίγες πέτρες, ο Παράδεισος ήταν καλύτερος. Τώρα έχει πέσει χιόνι και μάλλον θα είναι παντού καλά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted January 5, 2008 Λοιπόοοοοοοοοοοον , έχουμε και λέμε.. Μετά από σημερινή επίσκεψη στα Πηγάδια μπορώ να πω ότι η κατάσταση του χιονιού ήταν αρκετά καλή.. το πρωί είχαν ανοίξει και τα κανόνια, μετά όμως άρχισε να χιονίζει οπότε ... κάποιες πέτρες υπήρχαν διάσπαρτες στον Παράδεισο, όχι όμως ότι δημιουργούσαν πολλά προβλήματα!! σήμερα το βράδυ , θα είχε event νυχτερινό σκι και επιδειξη αλμάτων.. Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted January 5, 2008 Εκανα και εγω 3 αλματα στην επιδειξη Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
alexpowder 7 Report post Posted January 25, 2008 Υπάρχει κάποια ενημέρωση για την επάρκεια χιονιού στις πίστες. Γινεται αξιοπρεπές σκι ή καταστροφή πεδίλων? Quote AlexPowder Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted January 26, 2008 Υπάρχει κάποια ενημέρωση για την επάρκεια χιονιού στις πίστες. Γινεται αξιοπρεπές σκι ή καταστροφή πεδίλων? +1 .. Δεν ξέρω,πάντως με "ανησυχει" η κατάσταση στα Πηγάδια :/ Φετος μου χάλασαν την εικόνα που είχα..Εχει τπτ αξιολογο απο πλευράς χιονιού? Οτι κ να πείτε,δεν ξέρω πόσο προσπαθούν κ τι φταίει αλλα στην Βιλαρίμπα ακόμη τρίβουν.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
alexpowder 7 Report post Posted January 29, 2008 Δεν έχουμε νέα από το βουνό. Μάλλον κανένας δεν πηγαίνει Πηγάδια πλέον. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι οι 40 πόντοι που γράφει το site δεν ισχύουν για όλο το βουνό. Ίσως σε κάποια μόνο σημεία. Έχω ακούσει αρκετά αρνητικές αναφορές για πέτρες κλπ. Η δική μου εικόνα από την Πρωτοχρονιά ήταν κάκιστη και φοβάμαι ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα καθώς σοβαρή χιονόπτωση δεν είχαμε στον Ιανουάριο. Πάλι χάζεψε ο καιρός... Που είναι τα χιόνια? Quote AlexPowder Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted February 15, 2008 Οι λεξεις καταπληκτικα,φανταστικα,απιστευτα, ειναι πολυ λιγες για να περιγραψουν την χθεσινη ημερα στα Πηγαδια. Κριμα που δεν εχω φωτο.Ειναι απο τις μερες που θα πετυχεις 1-2 φορες το πολυ σε μια season. Ποιοτητα χιονιου ......απλα εκτος φαντασιας.Πατημα πιστων....ευρωπης(τελικα το μηχανημα κανει καλη δουλεια),καιρος...κατα παραγγελια. Λιωσαμε κυριολεκτικα μεχρι τις 15.00 οπου εγω και οι 4κεφαλοι μου "παραδωσαμε". Ελαχιστος κοσμος(καθημερινη γαρ) και ατελειωτη απολαυση μαζι με sirios36,Aeras(κλασικα κατω απο τους πυλωνες),vicmar(o little brother).Δυνατες καταβασεις παρεα με Κοσμα Μαντσιο και Τασο Λαλα.Ειδικα το κατεβασμα απο λουκι μεχρι τη βαση στην καρεκλα χωρις σταματημα θα το θυμαμαι καιρο(και οι τετρακεφαλοι μου !!) Παντα τετοια!! Quote Share this post Link to post Share on other sites