Nickel 76 Report post Posted February 15, 2008 ουτε ο Sirios εχει φώτος? Περικλήηηηηη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted February 15, 2008 Το ΣΚ που μας πέρασε, 9-10/2, είμασταν στα πηγάδια 6 άτομα, μέλη του Συλλόγου όπου συναντήσαμε και Άρη με Stubaigeorge + girls ! Επειδή δεν έχω πάρει ακόμη τις φωτό από τα παιδιά δεν έβαλα κάποιο ποστ. Όταν τις πάρω και εάν αξίζουν τον κόπο = αποθανατίζουν την ομορφιά της εκδρομής, θα τις ανεβάσω! Φρεσκοχιονισμένο τοπίο, βαρυφορτωμένα τα δέντρα! Ο δρόμος πρακτικά ήθελε αλυσίδες λίγο έξω από Νάουσα, μπόλικο και πολύ καλής ποιότητας χιόνι, ειδικά την Κυριακή, αρκετό κρύο, λίγος αέρας που γινόταν πολύς κάποιες στιγμές και αρκετή ομίχλη στην κορυφή. Παρόλα αυτά ήταν τέλεια, λιώσαμε! Δεν θυμάμαι τους τετρακεφάλους μου να καίνε άλλη φορά τόσο πολύ στο σκι! Φταίει βέβαια και το ότι είχε πολλά φρέσκα απάτητα...και ναί κατέβηκα τον Φίλιππο απάτητο με πούδρα στη μέση της γάμπας!!!! Έχω και μαρτυρίες Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted February 17, 2008 Παρέα με το περιοδικό 3S για την «δημοσιογραφική κάλυψη» των αγώνων αντοχής & sprint στα 3-5 Πηγάδια. Ανέβηκα Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη το βράδυ και στο βουνό την Παρασκευή το απόγευμα. Το Σάββατο παρακολουθήσαμε τους πρώτους αγώνες, καταπληκτική μέρα , υπέροχος καιρός, λιακάδα και υπέροχη ποιότητα χιονιού… μετά από ένα χρόνο αποχής από το σκι επιτέλους τα κατάφερα! Απόλαυσα υπέροχο σκι με τις καταλληλότερες συνθήκες για εμένα την αρχάρια… ένιωθα ότι πετούσα… τα συναισθήματα απερίγραπτα… Την Κυριακή οι αγώνες έγιναν με ιδιαίτερη επιτυχία (αν και μας πήρε και μας σήκωσε… απίστευτο κρύο (-14ο ) και αρκετά δυνατός αέρας ...) … όμως και πάλι δεν με πτόησε τίποτα έπεσα στην μάχη… Ενθουσιάστηκα με το νέο αίμα των αθλητών που παρόλες τις αντίξοες συνθήκες το παλεύουν… είναι κρίμα να βλέπεις αθλητές οι οποίοι να έχουν αγάπη για αυτό που κάνουν αλλά χωρίς τα «μέσα», οι βούλγαροι και οι τούρκοι είχαν μεγάλους χορηγούς και εμείς τίποτα… αλλά παρόλα αυτά παίρνουν πρωτιές… Εύγε και μπράβο στα παιδιά !! Φιλικά, -B- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites