MakisM 3,965 Report post Posted November 13, 2007 Κοιταξτε και θαυμαστε! Ο ανθρωπος εφτιαξε ενα μοντελο Ferrari στο οποιο δουλευουν τα παντα. Ολα τα μερη τα εφτιξε μονος του! 12κυλινδρο κινιτηρα Boxer 100cc! Εικοσι χρονια απο τη ζωη του! Εδω Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted November 13, 2007 Πράγματι εκπληκτικό, αλλά πόσες ώρες σκι θα μπορούσε να κάνει αντί γι αυτό? Αυτά είναι χόμπι για φυλακισμένους Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 13, 2007 φανταστικο μεν αλλα οχι ο ιδιος ηχος μοτερ δε και το λεω αυτο γιατι η μιση φεραρι ειναι το vroom της ferrari Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted November 13, 2007 Ο ήχος είναι μια χαρά, είναι υπο κλίμακα. Αυτό το βίντεο το έχω δει απο παλιά όταν η εκομπή του Clarkson έπαιζε στην TV Αγγλία. Η απορία που μου γεννήθηκε αμέσως ήταν, αφού ο άνθρωπος αυτός έχει τόσο ταλέντο, τόση υπομονή και τόσο engineering skill, γιατί δεν έκανε απο το 0 μια ρέπλικα σε 1/1 κλίμακα, να την οδηγεί και να τη χαίρεται. Απο κόστος θα έβγαινε χαμηλότερα γιατί πολλά ανταλλακτικά θα ήταν απο άλλα αυτοκίνητα ενω τώρα έπρεπε να τα κάνει όλα με δικά του καλούπια. Επίσης υποψιάζομαι οτι το μοτεράκι του ίσως να έχει προβλήματα με την ψυξη και τη λίπανση για αυτο στο βίντεο του δίνει μονο 2-3 ξερογκαζιές. Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 13, 2007 απαιχτος!!!! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
alexpowder 7 Report post Posted November 13, 2007 Έχω πάθει πλάκα με το πόση αφοσίωση χρειάζεται για να κάνεις κάτι τέτοιο... Quote AlexPowder Share this post Link to post Share on other sites
Whimsical 0 Report post Posted November 15, 2007 Καταπληκτικός! Πολύ δυνατό παράδειγμα της δύναμης της θέλησης. Και, δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε κ 'σεις, αλλά ο τύπος βγάζει μια ήρεμη δύναμη. Κάπου λέει ότι αφού μπορεί ένας, τότε μπορούν όλοι... Quote Κοίτα που πας, γιατί θα πας εκεί που κοιτάς... System Of Light Share this post Link to post Share on other sites