makalu 10 Report post Posted November 20, 2007 (?) Μηπως θα μπορουσε το Δ.Σ. να σημειωσει για την agenda της επομενης Γενικής Συνέλευσης (οταν με το καλό.. ), ως θεμα προς συζητηση, ΞΑΝΑ, την λεπτοτητα χειρισμων/κρισης των διαχειριστων, συντονιστων κ οσων τελος παντων εχουν δικαιωματα ‘επεμβασης’ στα δημοσιευματα μελων-χρηστων του snowclub.gr/forum, καθως κ ν'ανασκοπησει παλι τον κανονισμο λειτουργίας του forum, ώστε να δοθει μια ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ με το θεμα που απασχολει ολους! Ο λογος ειναι, πως καποιοι ισως προτιμουν να θεσουν προφορικα τους προβληματισμους τους – τα γραπτα φαινεται να παραφραζονται/παρεξηγουνται ευκολα κ στεναχωρουμε τις καρδιες μας. / Οπως λεει κ ο Χρήστος...ειναι η αδυναμια της διαδικτυακης επικοινωνιας, ΟΛΟΙ την εχουμε βιωσει με τον εναν ή αλλο τροπο κ ειναι αμαρτια μια φορα την εβδομαδα, να περναει απο μια hurricane scale κριση, το forum!! Ευχαριστώ Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted November 20, 2007 Αγαπητοί μου χαίρομαι που μετά από 3 σελίδες έντασης,επιτέλους συζητάμε με νηφαλιότητα και ψυχραιμία και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.Λοιπόν,λάθη βιασύνης,διαδικασίας και συνεννόησης μεταξύ moderators γίνανε και δεν το αρνούμαστε,άλλωστε ουδείς άσφαλτος (Λαίδη Άντζυ forever) . Ας κλείσουμε λοιπόν το κεφάλαιο ένταση και αν θέλετε ας καταπιαστούμε με πιο δημιουργικά πράγματα.Αν έχει να κερδίσει κάτι το φόρουμ από όλη αυτή την ιστορία και να μην μας κατατρώει ξανά και ξανά,ίσως θα πρέπει να επανεξετάσουμε σε κάποια σημεία το πλαίσιο των κανονισμών και την εκτελεστική διαδικασία των Συντονιστών.Εγώ π.χ μετά τις τελευταίες ιστορίες έχω κάποια επικοδομητικά στοιχεία να παραθέσω σε ένα επικείμενο συμβούλιο moderators + ΔΣ + όποιος άλλος γουστάρει να μοιραστεί τις ιδέες του μαζί μας για μια πιο εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ. Αλλά και μέσα από το φόρουμ μπορούν να προταθούν πράγματα Π.χ στα γραφόμενά του Λούη ήδη ανιχνεύω μια πρόταση διαχείρησης.Τη σημειώνω και θα την διαβιβάσω στην επόμενη κιόλας συνάντηση.Κι άλλοι χρήστες θα μπορούσαν να καταθέσουν τις απόψεις τους είτε δημόσια είτε με με π.μ.Να συγκεντρωθούν και να αξιοποιηθούν. ΘΕΜΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ υ.γ: Αφού με ξέρετε,στο βουνό το βουλώνω γιατί ηρεμώ.Γιαυτό την επόμενη φορά που θα πριζώσω, Κωστή χώσε καμιά δυνατή φωτογραφία να καλμάρω επιτόπου. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 20, 2007 εις ό,τι με αφορά, το θέμα έχει τελειώσει. Όλοι έχουμε εκτεθεί με τα γραφόμενα μας και όλοι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματα μας. Μακάρι να βγούμε όλοι σοφώτεροι από αυτή την ιστορία (εξ άλλου η συνείδηση κατακτάται με πόνο). επιτρέψτε μου (για την ιστορία) να παραθέσω το pm που έστειλα στον συντονιστή anemar, σχετικό με τα γραφόμενα μου: Με λυπη διαπιστωνω οτι ενω το θεμα ειχε κλεισει,συνεχιζεται η εκθεση ιδεων... κ.panpanou αφου λοιπον δημοσιοποιειτε το πμ που μου "στειλατε"(ενω το εχετε ηδη κανει στην ενοτητα "θεματα συλλογου") για ....την ιστορια ,επιτρεψτε μου να διευκρινησω ,για την ιστορια-αν θελετε- και εγω.. Το πμ που μου στειλατε λοιπον ειναι ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε αυτο που προηγηθηκε απο μενα προς εσας.Την οποια απαντηση εδεησατε να δωσετε αφοτου εγινε δημοσιοποιηση του πμ μου στα θεματα συλλογου... Του εστειλα το παρακατω επειδή λοιπόν - είναι σαφές ότι αυτός που αφαίρεσε το thread έχει προφανώς ιδεολογική διαφορά με το περιεχόμενο του ή απλώς αντίθετη άποψη ... Απο που προκυπτει το σαφες κ. panpanou ?? και κάνοντας χρήση της θέσης του, υπεισέρχεται στην ουσία των γραφομένων, ενώ ο ρόλος του είναι να τηρεί τον τύπο της συζήτησης ..... Αυτο ακριβως εκανα. Υπηρξε προσβλητικη εκφραση ενος μελους απεναντι σε αλλο και μεχρι να αποφασισει το mod team εγινε "αορατο".Δεν εισηλθα σε καμια ουσια.Δεν θα κρινω εγω τις αποψεις του καθενος και στο κατω κατω δεν με απασχολουν κιολας... - δεν προτίθεμαι να θέσω στην κρίση κανενός τις απόψεις μου - με το thread που άνοιξα δεν υβρίζεται ούτε προσβάλλεται κανείς, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Εχεις απολυτο δικιο.Οι παρακατω απαντησεις ομως ηταν και προσβλητικες και εναντια στους κανονες του forum. - ως μέλος του συλλόγου απολαμβάνω δικαιώματα όπως έχω και υποχρεώσεις - υπάρχουν καταστατικές υποχρεώσεις του Συλλόγου έναντι των μελών του, όπως και των μελών έναντι του συλλόγου ζητώ από όποιον αφαίρεσε το thread να το επαναφέρει στην θέση του. Η παραπάνω ενέργεια έχει σαφέστατα φασιστικό ιδεολογικό περιεχόμενο. Αλοίμονο, αν εν έτει 2007, υπάρχουν ινστρούκτορες που φιλτράρουν το περιεχόμενο μιας δημόσιας συζήτησης, ανάλογα με την δική τους άποψη, υπό οποιοδήποτε πρόσχημα .... Τοσο ευκολα βγαζεις εσυ συμπερασματα?Χωρις να ξερεις τι εχει γραφτει?Γιατι λοιπον το thread υπηρχε ολη μερα και "κατεβηκε" το βραδυ?Τοτε μου καπνισε?Η τοτε ξυπνησε ο φασιστας μεσα μου? Σε παρακαλω... Με προσβαλλεις βαθυτατα με τους χαρακτηρισμους σου. Στα στελνω με pm γιατι ποτε δεν αντιπαρατεθηκα δημοσια και σεβομενος τις οδηγιες που εχω για τετοιες καταστασεις δεν ηθελα να μπουμε σε νεο "κυκλο" ανουσιων post. Παρακληση οταν αναφερεσαι σε προσωπα τα οποια δεν γνωριζεις(ελπιζω να γνωριστουμε και απο κοντα),να εισαι πιο μετρημενος.Δεν θα ηθελες να ησουν στη θεση μου πιστεψε το.Ξοδευω τοσες ωρες της ημερας ωστε να προσφερω στο συλλογο κατι και εγω και απο πανω να σε λενε και φασιστα ...Ειναι καπως... Αυτο που θα επρεπε να εχω κανει ειναι να ενημερωσω.Αλλα λιγο το προχωρημενο της ωρας,λιγο που ηταν Κυριακη,το αφησα. Τελος παντων. Καλο χειμωνα Στο δε απαντητικο pm σας υπηρχε εκ νεου απαντηση απο μενα. @ anemar: δεν υπάρχει καμμία προσωπική επίθεση για τον απλούστατο λόγο ότι όταν έγραψα το ποστ διαμαρτυρίας δεν γνώριζα ποιος μπορούσε να έχει προβεί σε τέτοια ενέργεια. Κι ομως γνωριζες.4-5 νοματαιοι ειμαστε που εχουμε τετοιο δικαιωμα.Δεν θα ημουν εγω ,θα ηταν καποιος αλλος απο αυτους,που ειναι γνωστοι σε ολους. Στπ pm του anemar απήντησα με το παρακάτω pm: "αγαπητέ φίλε, δεν σε γνωρίζω ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ για τον απλούστατο λόγο ότι δεν γνώριζα ποιος και γιατί μπορεί να έχει προβεί σε μια τέτοια ενέργεια .... επομένως οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός δεν σε αφορά προσωπικά. Κι ομως γνωριζες.4-5 νοματαιοι ειμαστε που εχουμε τετοιο δικαιωμα.Δεν θα ημουν εγω ,θα ηταν καποιος αλλος απο αυτους,που ειναι γνωστοι σε ολους. το σφάλμα σου είναι ότι ΟΦΕΙΛΕΣ να ενημερώσεις τουλάχιστον με PM ή τηλέφωνο για το τι είχες πρόθεση να κάνεις. Δεν νομίζω ότι θα υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα. Το παραδεχτηκα εξαρχης,αλλα αφενος μεν δεν ειχα το χρονο(στην ..πορτα ημουν οταν ειδα το καυστικο ποστ),αφετερου σκεφτηκα οτι Σαββατο 1 το βραδυ ποιος θα "ανησυχησει" και αυριο μερα ειναι..Που να φανταστει κανεις την ανυπομονησια καποιων για διαμαρτυριες... Αντ' αυτού προχώρησες αυθαίρετα στην αφαίρεση του θρεντ, αφήνοντας ανοικτό πεδίο για όποια υπόθεση ήθελε ο καθένας ... αναγνωρίζω τον κόπο που καταβάλει ένας moderator και τον σέβομαι. Αν τον σεβοσουν οπως γραφεις,δεν θα "εκτοξευες" ετσι αβιαστα τα συμπερασματα σου-με καθολου τιμητικους χαρακτηρισμους- γιαυτους-ον,οποιος και αν ηταν. Λυπάμαι αν σε στεναχώρησε το γεγονός και πίστεψε με εγώ στεναχωρήθηκα δύο φορές, δεν μπορούσε όμως να υπάρξει διαφορετική αντίδραση. Κι ομως υπηρχε πολυ πιο ωριμη αντιδραση.Αυτη που περιεγραψε ο Ιαοσνας.Στειλε ενα pm βρε αδερφε.Ρωτα καποιον γιατι σβηστηκε το thread.Παρε απαντηση και μετα διαμαρτυρησου οσο θελεις αναλογα με αυτην. Εξυπακούεται ότι στα λεγόμενα μου δεν υπάρχει ίχνος προσωπικής κατά εσένα αιχμής, αφού ούτε γνώριζα ποιος αφαίρεσε το θρεντ και επιπλέον δεν σε γνωρίζω. Ωραια δεν ηταν προς εμενα,αλλα προς οποιον το εκανε.Δηλ. προς εμενα ή τους αλλους 3-4.Αλλα λογια να αγαπιομαστε φιλε panpanou.Απο την αλλη θα περιμενα απο ενα μελος του συλλογου,βλεποντας την απαντηση στην οποια διαμαρτυρια του,να παρει θεση,κατι που δεν εκανες.Επομενως εξακολουθεις να πιστευεις οτι εγινε αντιδημοκρατικη παρεμβαση και ειμαστε φασιστες κτλ..Αυτο συμπεραινει καποιος.Δυστυχως... θεμα για μενα εληξε.Αλλωστε εχω συνηθισει, και γιατι οχι ,εχουμε αντεξει και χειροτερα Καλο χειμωνα φιλε συνφορουμιτη-συνσνοουκλαμπιτη panpanou,καλη ανταμωση στα βουνα για τρελοχιονοκαταστασεις. Στο οποιο δεν εχετε απαντησει ακομα... Νομιζω οτι ετσι η ...ιστορια ειναι πιο ολοκληρωμενη.Τι λετε κ.panpanou? Ζητω συγγνωμη που το θεμα κατεληξε κουτσομπολιστικη εκπομπη τυπου "λαμπιρη" και "τατιανα",αλλα δεν γινεται καποια πραγματα να αιωρουνται ετσι... Ελπιζω με αυτο να ηρεμησετε επιτελους Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted November 20, 2007 panpanou-Vs-moderators=blah blah blah...ε καλα, σας τρωει το κωλαρακι σας να το συνεχιζετε, ετσι;! (οχι τιποτα, αλλα εχουμε κ γαστρεντερολογο για τετοιες περιπτωσεις.. ) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted November 20, 2007 οφτόπικ! Το παντελόνι της δεύτερης φωτογραφίας ξέρουμε τι μάρκα είναι ? (γιατί μ' αρέσει πολύ!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted November 20, 2007 Tο πρόβλημα ποιό είναι ; Οτι αντί να γίνει αόρατο το συγκεκριμένο υβριστικό μήνυμα, έγινε καταλάθος όλο το thread ; Από ένα τεχνικό θέμα δηλαδή, επειδή τα παιδιά δεν γνώριζαν αυτή τη δυνατότητα του forum, φθάσαμε να μιλάμε για λογοκρισίες, για διαγραφές μηνυμάτων και για δημοκρατικές ευαισθησίες ; Έλεος ρε παιδιά. Τρείς ημέρες τώρα θα γελάει ο κόσμος. Από πού ξεκίνησε και πού κατέληξε η ιστορία. Εκτός αν βολεύει κάποιους να δημιουργούν λάθος εντυπώσεις για το forum μας. Γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς αυτό που γίνεται. Μπήκε ο άλλος μετά από ένα χρόνο έβρισε (όπως έκανε και πέρυσι) και ψαχνόμαστε εάν έπρεπε να του σβήσουμε το μήνυμα. Τρελαθήκαμε τελείως. Ψυχίατρος υπάρχει ; Χάλια είμαι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted November 20, 2007 Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 10 πουδροφωτογραφίες για να ηρεμήσουμε. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 20, 2007 Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 10 πουδροφωτογραφίες για να ηρεμήσουμε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 20, 2007 Ρε Ανέστη πού τις βρίσκεις αυτές τις κουκλάρες? Από Γαλλία μήπως είναι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted November 20, 2007 ..μααα...ποιος ειπε πως μας λειπουν οι ωραιες γυναικες/χιονοδρομοι; -- το χιονι μας λειπει!! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 20, 2007 Ράνια (pies), ψυχολόγος εκ Παντείου Προσφέρω αμισθί υπηρεσίες σε απανταχού χιονοβαρεμένους (επειδή ζητήθηκε ψυχίατρος) Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted November 20, 2007 Πουδρογιατρό χρειάζομαι ....γκνιαααααρρρρ Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 20, 2007 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted November 20, 2007 Να κάνουμε Group Therapy να μας έρθει και φθηνότερα... Ρε Στάθη τι μας κάνεις .... είστε και off topic !! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 20, 2007 Είπαμε αμισθί! (τσάμπα maaaaan!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted November 21, 2007 τελικα που καταληξαμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted November 21, 2007 Κάποιος διαμαρτύρεται για κάτι.... Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 21, 2007 Tο πρόβλημα ποιό είναι ; Οτι αντί να γίνει αόρατο το συγκεκριμένο υβριστικό μήνυμα, έγινε καταλάθος όλο το thread ; Από ένα τεχνικό θέμα δηλαδή, επειδή τα παιδιά δεν γνώριζαν αυτή τη δυνατότητα του forum, φθάσαμε να μιλάμε για λογοκρισίες, για διαγραφές μηνυμάτων και για δημοκρατικές ευαισθησίες ; Έλεος ρε παιδιά. Τρείς ημέρες τώρα θα γελάει ο κόσμος. Από πού ξεκίνησε και πού κατέληξε η ιστορία.Εκτός αν βολεύει κάποιους να δημιουργούν λάθος εντυπώσεις για το forum μας. Γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς αυτό που γίνεται. Μπήκε ο άλλος μετά από ένα χρόνο έβρισε (όπως έκανε και πέρυσι) και ψαχνόμαστε εάν έπρεπε να του σβήσουμε το μήνυμα. Τρελαθήκαμε τελείως. Ψυχίατρος υπάρχει ; Χάλια είμαι... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ζητω την αμεση διαγραφη μου απο το κλαμπακι,δε γουσταρω φασιστοκατασταση Α! και μην μου πειτε για αιτηση μεσω πμ ή mail γιατι δεν γνωριζω απο τετοια τεχνικα θεματα βουλγαρακης γιωργος νεα σμυρνη Quote Share this post Link to post Share on other sites
NINA 8 Report post Posted November 21, 2007 γιωργο βουλγαρακη, ναι ντροπη μας, αλλα για ποιο λογο ? αφου δεν εχεις καταλαβει τι εγινε. μηπως μπερδευτηκες καπου ? Quote Κέρκυρα, Κέρκυρα με το ποντικονήσι... Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted November 21, 2007 ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ζητω την αμεση διαγραφη μου απο το κλαμπακι,δε γουσταρω φασιστοκατασταση Α! και μην μου πειτε για αιτηση μεσω πμ ή mail γιατι δεν γνωριζω απο τετοια τεχνικα θεματα βουλγαρακης γιωργος νεα σμυρνη Γιατι εισαι μελος σε κανενα κλαμπ φιλε μου και ζητας διαγραφη?? Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted November 21, 2007 @ Blades διάβασε το thread προσεκτικά σε παρακαλώ Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
AKIS-AIGIO 0 Report post Posted November 21, 2007 ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ζητω την αμεση διαγραφη μου απο το κλαμπακι,δε γουσταρω φασιστοκατασταση Α! και μην μου πειτε για αιτηση μεσω πμ ή mail γιατι δεν γνωριζω απο τετοια τεχνικα θεματα βουλγαρακης γιωργος νεα σμυρνη Εεεε...παιδιά....πλάκα (νομίζω δλδ) κάνει το παλικάρι. Παρακάλω....συνεχίστε το off topic του TR Quote ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ http://www.e-achaia.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 22, 2007 ε ψιτ!!!!!! εδω δεν ειναι snowreport !!!!!!!! Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
pest 0 Report post Posted November 22, 2007 ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣζητω την αμεση διαγραφη μου απο το κλαμπακι,δε γουσταρω φασιστοκατασταση Α! και μην μου πειτε για αιτηση μεσω πμ ή mail γιατι δεν γνωριζω απο τετοια τεχνικα θεματα βουλγαρακης γιωργος νεα σμυρνη Εεεε...παιδιά....πλάκα (νομίζω δλδ) κάνει το παλικάριΝαι και εγώ για πλάκα το βλέπω αλλά όχι και τόσο πετυχημένη.Εκτός αν το λένε όντως έτσι και δεν εννοεί αυτόν Αν όντως δεν κάνει πλάκα μάλλον κάτι δεν έχει καταλάβει σωστα. ε ψιτ!!!!!! εδω δεν ειναι snowreport !!!!!!!!Τι εννοείς δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 22, 2007 Οτι εδω δεν ειμαστε μπαχαλο καλημερα Αν κανει πλακα ειναι αλλο θεμα αλλα εγω δεν το καταλαβα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites