Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

και γω θελω να πιω καφε και να με προσεχουν λολ

Για κανε το πιο συγκεκριμενο ρε καρντασι μηπως μπορεσουμε και βοηθησουμε... :blink:

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

Αυριο θα ειμαστε καμμια 200αρια snowclubακια στο Καινακ ισως και περισσοτερα.. :P

Οποιος πιστος προσελθει

Αυριο θα ειμαστε καμμια 200αρια snowclubακια στο Καινακ ισως και περισσοτερα.. :P

Οποιος πιστος προσελθει

B) Αρη,ελπιζω να ειστε αλλοι τοσοι στην ΓΣ του Μαιου. :rolleyes:

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Ένα απο τα snowclubakia που αλώνισαν σήμερα στο Καιμακ ήμουν και εγώ. Ειλικρινά το απόλαυσα πολύ!!!! Λίγος κόσμος άρα άδειες πίστες και πολύ καλή snowclubιστική παρέα!!!!! B)

Σήμερα για πρώτη φορά έκανα σκι σε απάτητο και ήταν απλά υπέροχα!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:

Τι άλλο να ζητήσει κανείς??

χμμ χμχμχμχμχμχμ χμμμμμμ τωρα τα ειδα,ανεβαινω κυριακη κ εγω :rolleyes:

K2 ApAChE FoR ThE WiN !

εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ!

ApacheRecon08.jpg

powered by:linux_inside1.jpg

σήμερα ανεβηκαμε στο βουναλάκι όπου μαζευτήκαμε μεγάλη παρέα!! οι καιρικές συνθήκες ήταν ελαφρως ακατάλληλες για σκι, ήτοι ομίχλη , χιονόπτωση (ενίοτε έντονη) , αλλά το χιόνι ήταν ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!!! δεν έχω λόγια!! τριζάτο , μαλακό - φρέσκο, αλλά απάτητο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να μαντέψεις (λόγω ομίχλης τι κρύβεται σε κάθε στροφή..).. Ωστόσο , ήταν μακράν το καλύτερο χίονι της περιόδου !!

Στα διαλείμματα που κάναμε εντοπίσαμε στο snowbar γνωστό μέλος του Συλλόγου να προβαίνει σε κραιπάλες..

post-1825-1207425401_thumb.jpgpost-1825-1207425461_thumb.jpg

και μερικές φωτό όπυ χαρωόί snowclubites ποζάρουν μετά από μία μέρα με απίστευτο χιόνι.. και η χιονόπτωση συνεχίζεται!!

post-1825-1207425546_thumb.jpg post-1825-1207425578_thumb.jpg post-1825-1207425605_thumb.jpg

αυτάαααααααααα .. έπειτα απο βάσιμες πληροφορίες αύριο ορδές μελών και φίλων του συλλόγου θα κατακλύσουν το βουνό!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΙΟΝΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !! μακάρι να είναι σούπερ ο καιρός..

υ.γ. Άρηηηηηηηηηηηηηη, αν δεν ανέβω ξανά βουνό φέτος , ελπίζω ότι ως τη Συνέλευση θα έχω βρει εκτός από πιρο- σκι και πιρο-snowboard!! :P:D

bones heal , glory is FOREVER!

Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!!