KonstantinosV 0 Report post Posted November 24, 2007 Τα τηλ. ραντεβού κανονίστηκαν αρχίζουν τώρα οι ετοιμασίες, ανοίγουμε πατάρι, κατεβάζουμε μπότες, χαϊδεύουμε τα πέδιλα, καλτσούλες, αντιλιακά κλπ 09:00 έναρξη snowclub-σεζόν! Pmr στο 8/20, κινητά ανοικτά...βούρρρρρρρρρρρρρρρ Quote Share this post Link to post Share on other sites
gargalatas 0 Report post Posted November 24, 2007 Εγώ πως θα σας βρώ;;;; Δεν σας ξέρω καθόλου! Δεν σας έχω δει ποτέ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 24, 2007 Μην ανησυχεις! Θα τους αναγνωρισεις αμεσως! Ολο και καποιο επιραμμα θα φορανε! PMR εχεις; Αν ναι, η συχνοτητα του Snowclub ειναι πανελληνιως το 8/20. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 24, 2007 Εγώ πως θα σας βρώ;;;; Δεν σας ξέρω καθόλου! Δεν σας έχω δει ποτέ. Δες pm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 25, 2007 Mια Φωτογραφία του Γλαράκη βρε παιδιά να δω χαμόγελο.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted November 25, 2007 Για να ζηλέψετε, εμείς κάναμε σήμερα snow party (αντί Pray For Snow) στο Καϊμακτσαλάν. Αφού κατεβήκαμε 5 φορές σε καλό σκληρό χιόνι, κατά τις 12 (μεσημέρι) είχε το λιφτ ουρά και τα παρατήσαμε. Καθήσαμε έξω στον ήλιο στη πίσω μεριά του snowbar του Αργύρη και τσακιστήκαμε στα Jagermeister - πολλά μπουκάλια (αρκετά μπουκάλια μας τα κέρασε ο Αργύρης). Εμένα με νίκησε νωρίς το αλκοόλ και άφησα τους άλλους στη μάχη. Πέρασα πάρα πολύ καλά και ακόμα έχουμε αρκετούς μήνες με χιόνι μπροστά μας. :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 25, 2007 Το παρών θέμα είναι ενάντια στους κανονισμούς του forum (που γράφουν ότι δεν μπορεί για ακόμα μια χρονιά να βλέπω τους βόρειους να κάνουν σκι ενώ μαζεύω χαμομήλι στα λιβάδια των Βούνων) και θα κλειδωθεί. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 25, 2007 Chris Πολύ ωραία μέρα και σήμερα στο Καϊμάκ ξελαμπικάραμε! Τα γίδια μπήκαν στο μαντρί Περικλής (Sirios36) Και 2 kite ήταν επάνω, ο ένας ήταν στην παρέα μας , βρε λες να δομιμάσω? Τσουλάνε αυτά ωρέ... Απόγευμα, πλέον λιγοστοί τρελοί μείναμε ώρα να ξαποστάσουμε... Όλη η παρέα... Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον σύλλογο που έγινε η αφορμή να γνωρίσω καταπληκτικά παιδιά να δεθούμε και να περνάμε πολύ όμορφα στο βουνό. Καλό χειμώνα σε όλους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 25, 2007 αυτά είναι ... γι'αυτο λίωσαμε στο ποτό το σαββατο το βραδυ για να μη μας επηρρεαζουν τετοιες φωτος... πως τα είδες τα rossi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 25, 2007 αυτά είναι ... γι'αυτο λίωσαμε στο ποτό το σαββατο το βραδυ για να μη μας επηρρεαζουν τετοιες φωτος... πως τα είδες τα rossi... Πάνο τα περίμενα πολύ πιο σκληρά. Μου έκατσαν καλά. Είχα δοκιμάσει στο σκιτεστ τα 8άρια τα οποία έχουν ακριβώς τα ίδια μεγέθη και ακτίνα με τα 9. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted November 25, 2007 Αντε βρε και στα δικά μας.. Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted November 26, 2007 ...δεν μπορεί για ακόμα μια χρονιά να βλέπω τους βόρειους να κάνουν σκι ενώ μαζεύω χαμομήλι στα λιβάδια των Βούνων... Δεν έχεις δίκιο, και το χαμομήλι αν το φτιάξεις καλά είναι σχεδόν το ίδιο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted November 26, 2007 Μπραβο παιδια!! Ετσι, να κανετε τα πρωτα σκι σε ελληνικά εντος-συνορων βουνα! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 26, 2007 Δεν έχεις δίκιο, και το χαμομήλι αν το φτιάξεις καλά είναι σχεδόν το ίδιο. Να το στριβεις χωνι και να το καπνιζεις δηλαδη; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted November 26, 2007 Στην επιστροφή απολαύσαμε "μαγευτικές"εικόνες γύρω μας να διαδέχονται η μία την άλλη.. Κ φυσικά η μέρα δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσει ούτε με σκι μόνο,ούτε με Jδgermeister,καθώς αυτό αντιβαίνει στους εθιμικούς κανόνες λειτουργιας του συλλόγου.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 26, 2007 Πολυ λιγο πιατικό βλέπω, μαλλον δεν ειχατε ορεξη... Αντε καλη αρχή να' χουμε. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 26, 2007 με σαλατούλα τη βγάλανε batu αστα ζηλεύουμε πολύ (όχι τη σαλατούλα) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted November 26, 2007 με σαλατούλα τη βγάλανε batu αστα ζηλεύουμε πολύ (όχι τη σαλατούλα) Καναμε ζεσταμα για ..Γαλλια.. Εκει να δεις σαλατικο που θα πεσει Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 26, 2007 Καναμε ζεσταμα για ..Γαλλια.. Εκει να δεις σαλατικο που θα πεσει Ναι σε ειδα στο Tux, μικρό καημένο λιτοδίαιτο φυτοφάγο παιδάκιιιιι... ασε κατω το κομμάτι μου Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 26, 2007 όντως την κυριακή ήταν τέλειο το Καϊμάκ.. είχε καλές καιρικές συνθήκες , αν και βέβαια αυτο δεν ήταν ο,τι και καλύτερο για το χιόνι.. αν και τράβηξα τα πάνδεινα για να ανέβω (όποιος με μάτιαξε θα το πληρώσει!! ) τελικά τα κατάφερα !! (ευχαριστώ θερμά τον διευθυντή του χιονοδρομικού!!) Όντως περάσαμε πολύ ωραία , αν και θα ήθελα πολύ να καθίσω και στην οινοποσία!! απ'ό,τι φαίνεται προμηνύεται ένας χειμώνας πανέμορφος!! χάρηκα πολυ που γνώρισα και άτομα τα οποία μέχρι τώρα γνώριζα μόνο από το φόρουμ!θα έχουμε τόοοοοσες ευκαιρίες να τα λεμε όλο το χειμώνα! ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!! υ.γ. αυτά τα σκηνικά με το jagermeister πως τα έχασα?κλαψ Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted November 26, 2007 υ.γ. αυτά τα σκηνικά με το jagermeister πως τα έχασα?κλαψ Αυτά δεν χάνονται. Δίπλα στη πόρτα (έξω) καθόμασταν - για ώρες. Όταν μας είδε ο KonstantinosV ήμασταν κόσμιοι, μετά άλλαξαν τα πράγματα. Είχαμε και ωραίους μικρούς σνοουμπορντάδες να διαλέξεις. Τώρα που το σκέφτομαι, τελευταία μέρα πέρσι (Πάσχα) τα ίδια έγιναν, πολύ χιόνι, λιακάδα και άφθονο αλκοόλ. Τέρμα αυτά τα πάρτι, πρώτη και τελευταία μέρα γίνονται - τώρα μόνο χιόνι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 26, 2007 Τον Λεωνίδα τον νίκησε το αλκοόλ νωρίς! Εμάς πάλι μας ρούφηξε η πίστα! Βεβαίως ο Λεωνίδας και η παρέα του με κέρασαν ένα σφηνάκι από αυτό το γιαγκερ...πώς το λενε. Ήταν και ο Θανάσης εκεί που όταν καρβάρει με το σανίδι του ξαπλώνει εντελώς στην πίστα . Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 26, 2007 Εμάς πάλι μας ρούφηξε η πίστα!εμένα κυριολεκτικα με ρούφηξε η πίστα.. με τα μουτρα!! ο Θανάσης εκεί που όταν καρβάρει με το σανίδι του ξαπλώνει εντελώς στην πίστα όλα τα ωραία χάνω.. Αυτά δεν χάνονται... ... τα ίδια έγιναν, πολύ χιόνι, λιακάδα και άφθονο αλκοόλ. Τέρμα αυτά τα πάρτι, πρώτη και τελευταία μέρα γίνονται - τώρα μόνο χιόνι κλαψ.. εγώ το μόνο αλκοόλ που είδα ήταν λίγο jagermeister μεσα στη σοκολατα μου.. το έριξα έξω πάλι.. την επόμενη φορά θέλω επίσημη πρόσκληση!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted November 28, 2007 Μια χαρά περάσατε πουλάκια μου. Μπράβο! Άντε next time θα είμαι κι εγω επάνω. Να δοκιμάσω επιτέλους τα χιονολάστιχα γιατι περσι τα πρόσεχα και δεν το πήγαινα στα χιόνια Λένα αυτο που σε ρούφηξε η πίστα με τα μουτρα θα ήθελα να το δω Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted November 28, 2007 ωχ αμα ερθει ο οδυσσεας βλεπω να εχουμε καμια 30αρια βαθμους και βροχη στο βουνο.......................... Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites