Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted January 3, 2008 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted January 3, 2008 Μη παίρνετε τίποτε που έχει σχέση με τη λίμνη γιατί η ΔΕΗ έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για διαρροές κλοφέν στη Βεγορίτιδα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shefrench 0 Report post Posted January 4, 2008 Μη παίρνετε τίποτε που έχει σχέση με τη λίμνη γιατί η ΔΕΗ έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για διαρροές κλοφέν στη Βεγορίτιδαποτε δεν θα ετρωγα κατι με τετοιο ονομα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
WhiteNoise 0 Report post Posted January 8, 2008 Καλησπέρα σε όλους!!! λεω αύριο να πάω προς καιμάκ για σκι.. όλοι οι φίλοι μου έχουν Εργαστήρια στο ΤΕΙ και έχω ψηθεί άσχημα να παω, αλλα θα είμαι Alone!!! Υπάρχει περίπτωση να πάει κανείς αλλος? Ο Γιατρός είπε πως δεν είμαι -πια- επικίνδυνος!!!! Πάντα φιλικά, WhiteNoise Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted January 9, 2008 WHITE αν μας ελεγες και που βρισκεσαι...εγω ετοιμος ειμουν. Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
WhiteNoise 0 Report post Posted January 11, 2008 Argentinos Σωστός το ξέχασα.. Βασήκά σπουδάζω κοζανη αλλα επειδη οι φίλοι μου βαριουντε παω μονοσ!!!! Οποτε 8ελει καποιοσ να παμε δεν εχω προβλημα... Τώρα λεω να πάω αύριο!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted January 12, 2008 White ΕΛΕΟΣ και εγω κοζανη ειμαι.pm με να συναντηθουμε! Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 12, 2008 Στο Καϊμάκτσαλαν βρεθήκανε και σήμερα τα εναπομείναντα μέλη και φίλοι του συλλόγου, saltofx, dkikeridis, leonp με το τρομερό σανίδι του, stefoxe1975, pkapsalas, konstantinosV κλπ . Πίστες άψογα στρωμένες, χιόνι πρωϊ σκληρό μετά τις 10:30 ιδανικό. Πέτρες πουθενά. Άπνοια. Προσμονή για την έναρξη των καταβάσεων dkikeridis και saltofx τα λένε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted January 12, 2008 [Οφ τόπικ] Φλοκαφε έχει στην Κοζάνη,ε?Άντε κ με συναντήσεις [/Οφ τόπικ] Σήμερα στην αρχή λίγο παγωμένο το χιόνι,κάπως "θα σε πάρω να φύγουμε" Αλλα όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο κ καλύτερο ωσπου ο απολογισμός βγήκε θετικός κατ'εμε.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted January 12, 2008 δεν εχει flocafe, αντε whitenoise ευκαιρια να ανοιξουμε ενα να κανουμε συναντησεις για το snowclub:P Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted January 13, 2008 Σήμερα στην αρχή λίγο παγωμένο το χιόνι,κάπως "θα σε πάρω να φύγουμε"Αλλα όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο κ καλύτερο ωσπου ο απολογισμός βγήκε θετικός κατ'εμε.. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ μέρα, με ήλιο, χωρίς αέρα και τέλειο χιόνι. :) Μέχρι στιγμής, όλοι κάθονται τσακισμένοι από το πολύ σκι με ένα χαζοχαμόγελο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 17, 2008 Στην αποψινή συνάντηση οριστικοποιήθηκε το κλασικό ραντεβού του Σαββάτου στο Καϊμάκτσαλαν. 08:30 ραντεβού στο βουνό και τα pmr στο 8/20 . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted January 18, 2008 ποια pmr ορεε αφου κανεις δεν εχει.....μονο εμεις οι δυο εχουμε.χεχεχεχε Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 18, 2008 ποια pmr ορεε αφου κανεις δεν εχει.....μονο εμεις οι δυο εχουμε.χεχεχεχε ...και καθόμαστε και μαζί στο καρεκλάκι Λεωνίδα πάρε ένα και εσύ Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 18, 2008 Μετά το σκι θα ακολουθήσει επίσκεψη στα λουτρά "πόζαρ" όσοι θέλετε ένα μαγιώ και μπουρνουζάκι Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted January 18, 2008 Μετά το σκι θα ακολουθήσει επίσκεψη στα λουτρά "πόζαρ" όσοι θέλετε ένα μαγιώ και μπουρνουζάκι το μαγιώ είναι απαραίτητοοοοοοοοοο??το μπουρνούζι μόνο δεν κάνει;; Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 18, 2008 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted January 20, 2008 Δυστυχώς ο Κωνσταντίνος είχε ένα ατύχημα σήμερα το πρωί (Σάββατο), χτύπησε το πόδι του. Ελπίζω η αρχική διάγνωση για χιαστό στο ιατρείο του Καϊμακ να ήταν λάθος και να μην είναι σοβαρό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 20, 2008 Δυστυχώς ο Κωνσταντίνος είχε ένα ατύχημα σήμερα το πρωί (Σάββατο), χτύπησε το πόδι του. Ελπίζω η αρχική διάγνωση για χιαστό στο ιατρείο του Καϊμακ να ήταν λάθος και να μην είναι σοβαρό. Ρε Λεωνιδα,τι εγινε ρε ,πεσμας?Τι εγινε με τον Κων/νο ρε φιλε,πως εγινε,που εγινε???? Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 20, 2008 ωχ για πείτε μας και εμάς ... Κωνσταντίνε περαστικά σου .. Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted January 20, 2008 Όχι ρε γμτ. Μακάρι να μην επιβεβαιωθούν τα άσχημα νέα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted January 20, 2008 Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην είναι κάτι σοβαρό, περαστικά σου Κωνσταντίνε. Quote ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted January 20, 2008 Αισιοδοξούμε προς το παρόν,κ προσωπικά (θελω να) αποκλείω τον χιαστό.. Η μαγνητική οπως σε κάθε παρόμοια περίπτωση θα δώσει φώς.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted January 20, 2008 Δυστυχώς ο Κωνσταντίνος είχε ένα ατύχημα σήμερα το πρωί (Σάββατο), χτύπησε το πόδι του. Ελπίζω η αρχική διάγνωση για χιαστό στο ιατρείο του Καϊμακ να ήταν λάθος και να μην είναι σοβαρό. :LOL: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ??? όχι να πάρει.. ήμουν κι εγώ Καϊμάκ , αλλά δεν το πήρα καθόλου είδηση.. Άκουσα για ένα τραυματισμό ενός άλλου παιδιού , ο οποίος επίσης χτύπησε στο γόνατο.. καμία ενημέρωση υπάρχειιιιιιιιι? Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 21, 2008 Eλπίζω Κωνσταντίνε να μην είναι τίποτα σοβαρό και να είσαι γρήγορα σιδερένιος κοντά μας! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites