talarian 175 Report post Posted November 29, 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος ιδέα για το συγκεκριμένο πέδιλο ROSSIGNOL R11 MUTIX Αυτό έχει την ιδιομορφία ότι με κάτι μικρές και μεγάλες μπάρες, οι οποίες βιδώνονται μπροστά και πίσω από τη δέστρα μειώνουν ή αυξάνουν αντίστοιχα την ακτίνα του πέδιλου (από 15 έως 19 μέτρα αν δεν κάνω λάθος), με αποτέλεσμα να θεωρούνται καλή λύση σε εναλαγές, ανάλογα με τη χρήση τους (για ταχύτητες, σκληρό και μαλακό χιόνι, off piste κ.τ.λ.). Τα φώτα σας παιδιά. Κάθε γνώμη βοηθάει πολύ. Επίσης, αν ξέρει κανείς με τι συνδυασμό θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω για καλύτερο αποτέλεσμα μου λέτε. ΥΣ Τα έχω ήδη αγοράσει, οπότε αν δεν σας αρέσουν να μου το πείτε με τρόπο!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 29, 2007 Απέφυγέ τα.... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted November 29, 2007 Φίλε έμπλεξες άσχημα Αυτά τα σκι θέλουν 5 μήνες στρώσιμο μέχρι να αποδώσουν σωστά. Αν θέλεις μπορώ να θυσιαστώ. Μέχρι το Μάιο θα στα έχω κάνει Jet Με γειά και και καλοτάξιδα. Πρέπει να είναι πολύ καλά Quote Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted November 29, 2007 Αφου τα εχεις ηδη παρει τι ρωτας... Αυριο παντως φευγω για St.Anton και θα εχω τα συγκεκριμενα πεδιλα μαζι μου οποτε για report υπομονη μεχρι Παρασκευη... Καποιο λαθακι κανεις με τα radius.Ισως εχεις το 1.75 με 13m και 17m αναλογα τις μπαρες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 29, 2007 μου θυμισες τα δικα μου πεδιλα τα viper της rossi με τις δεστρες power 120 με τις οποιες αλλαζεις το κεντρο βαρους αναλογα το σκι που θελεις να κανεις.προσαρμοζοντας την καθε μποτα μεταφερεις την δεστρα μπροστα για παγοποιηση ,στο κεντρο για κανονικες συνθηκες χιονιου και πισω για σουπιασμα η πουδρα καλοριζικα και καλοταξιδα!!! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 1, 2007 σκι με ανταλλακτικά Quote Share this post Link to post Share on other sites